×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ГЕРБ откри предизборната си шатра в Бургас с обещание за позитивна кампания (СНИМКИ И ВИДЕО)


13 Октомври 2016, Четвъртък, 13:30 ч.
Автор: Емел МАХМУД, снимки и видео Иван КОЛЕВ

Нашият кандидат Цецка Цачева е най-достойният и познат в Европа, категоричен бе депутатът от ГЕРБ Диана Йорданова

С обещание за положителна кампания ГЕРБ откри предизборната си шатра в Бургас. Тя отново се намира на традиционното си място – точно до Часовника в центъра на Бургас.

На откриването присъстваха кметът Димитър Николов, народният представител Диана Йорданова, председателят на Общинския съвет в Бургас Костантин Луков, общински съветници, членове и симпатизанти на партията.

„Кампанията на ГЕРБ е положителна. Ние не обсъждаме качествата или липсата на такива на другите кандидати. Така ще е и на тези избори. Надяваме се за една толерантна кампания от страна на всички”, каза при откриването на предизборната шатра общинският съветник от ГЕРБ Калояна Живкова.

Шатрата ще бъде на разположение на гражданите и симпатизантите на ГЕРБ всеки ден, където общински съветници и народни представители от партията на Бойко Борисов ще дават информация относно кампанията. Освен това там хората ще могат и да се забавляват. От ГЕРБ са подготвили атрактивна кръстословица, чиито отговори ще донесат подаръци на бургазлии.


Предизборната шатра се намира на метри от Часовника - в центъра на Бургас

Имаме най-добрата кандидат президентска двойка в лицето на г-жа Цецка Цачева и г-н Пламен Манушев. Ние тук ще запознаем гражданите с нашата предизборна програма и това, което предлагат кандидатите ни за развитието на страната”, каза Тодор Йосифов, член на предизборния щаб на ГЕРБ.


На събитието присъстваха кметът на Бургас Димитър Николов, председателят на ОбС Костантин Луков, общински съветници и симпатизанти на партията

Цецка Цачева безспорно е най-добре подготвеният кандидат от всички, смята народният представител от ГЕРБ Диана Йорданова.


Депутатът от ГЕРБ Диана Йорданова пристигна специално в Бургас за откриването на шатрата, утре рано сутринта заминава за извънредното заседание на парламента

Тя е широко позната не само в Европа, но и по света. Тя един добре балансиран човек, който умее да работи с абсолютно всякакви групи", подчерта депутатът Диана Йорданова пред Флагман.БГ.


На шатрата освен да се информират за предизборната кампания, хората могат да получат и рекламни брошури


Всеки може да попълни и кръстословицата, чиито отговори носят подаръци


От партията обещават предизборните им изненади да не свършват дотук. Тази събота организират велотур, който ще бъде поведен от златното момиче на България Станка Златева. Всички любители на велосипедния спорт са поканени на старта, който ще бъде пред Морското казино с начален час – 11.00. До края на кампанията ще се проведе и традиционният спортен турнир.


Тодор Йосифов и Галя Василева ще информират симпатизантите на ГЕРБ за предизборната кампания на кандидатите за президент и вицепрезидент Цецка Цачева и Пламен Манушев


Младежите от ГЕРБ

На 23-ти октомври пък ще бъде големият предизборен концерт на ГЕРБ в Бургас. Сцената ще бъде изградена на площад „Атанас Сиреков” пред сградата на Общината. За голямото събитие в Бургас ще пристигнат кандидатите за президент и вицепрезидент на ГЕРБ Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев
Очаква се събитието да бъде уважено и от премиера Бойко Борисов, народни представители и кметовете от ГЕРБ от цялата Бургаска област.







208
Коментара по темата
208.
До всички българи.
16.10.2016 16:35:34
0
1
Изборът е за президент не трябва да се създава политически комфорт на Боко и ГЕРБ , защото с подмолно приемани закони написани в Германия от Меркел унищожава България и бъдещето на децата ни. Трябва му коректив и някой да осъществява контрол по тайничките антинационални закони, с които унищожават България. Ген. Радев е този човек!
207.
Охххх
16.10.2016 11:22:07
0
2
Хайде вече без Калинки моля- Новата калинка - Цецка. Тя затова демонстрира завиден интелект при първото си интервю. ДОЛУ ГЕРБ!
206.
До ГЕРБ
16.10.2016 11:20:25
0
2
За съжалени хората мразят еднакво всички партии. Въртят се около ГЕРБ защото са на власт и могат да се уредят с нещичко. От малък град съм и назначенията които се извършват са само след членство и заявена подкрепа към ГЕРБ- за съжаление. Така с некадърници и калинки докъде ще я докараме? Хората трябва да разберат , че е важно президента да е различен от ГЕРБ. Защо? Защото ще представлява България , защото ще е коректив на приетите закони и може да им налага вето,, защото няма да може вече да се прокарват удобни лобистки закони приети с мнозинство в НС и одобрени с мълчаливото съгласие на президента. Хора гласувайте и мислете за България.
205.
Marinero
15.10.2016 16:57:37
0
7
ГЕРБ са новото БКП
204.
Калинката - цецка
15.10.2016 12:53:00
0
6
Като гледам публикуваните дипломи и като вияхме познанията на Цецето почвам да си мисля какво и е образованието. ГЕРБ са правителството на Калинките. Цецка поредната такава ли е ? Май - да.
203.
Да
15.10.2016 12:50:26
1
4
И в този смисъл скапи ми 202 ген Радев ще стане президент защото има и здраво мислещи хора. Успех Генерале1
202.
ноунейм
14.10.2016 21:53:06
1
10
Логично.Както казва един мой приятел Цецка Цачева ще спечели.Защо?Защото е абсолютното лице на разбиранията на простия Български народ за справедливост и сигурност.Символ на селянията.Всъщност тя никак не е виновна.Народа е изключително прост.Допуска подобна простотия,допуска въобще да има такъв начин живот.Какво друго да стане....Честита да ни е в аванс.Всъщност дали ще е тя,или някой друг все тая.Всичките са това ,което е и тя.Миризливи цървули,произлезли от БКП.Просто народ,който отвсякъде си заслужава съдбата.Ето това е .И друго няма.
201.
Чичо Пенчо
14.10.2016 20:27:18
5
4
БСП само градили? Наистина ли вярвате в това? не мога да повярвам, че все още има толкова заблудени хора. Не знам какво да мисля. Комунистите ограбиха държавата и продължават. Те ни доведоха до това положение, в което сме в момента. Не искам моят син да живее тук и да го управляват комунистически династии.
200.
Лисицата
14.10.2016 20:21:11
8
1
Най-пазеният човек в България не е премиерът или президентът, а... жената на генерал Румен Радев – Гинка. Първата съпруга на кандидат-президента на БСП е потънала в пълна нелегалност, откакто пилотът дезертьор реши да атакува поста на „Дондуков” 2.

Радев панически укрива бившата си жена от журналисти и политици от вражеския лагер, за да не излязат наяве интимни тайни и компрометиращи факти за първия му брак.

За по-сигурно бившият ас дори е наел охрана на Гинка, която ще я следва плътно до края на кандидат-президентската кампания. Гардовете не се отделят от майката на двете му деца и зорко я следят дори докато пазарува от кварталната бакалия или води децата си на училище, свидетелстват родители от 35-то СОУ в столицата, където учи дъщеря му.

Гинка още била наранена от предателството на мъжа си, който се отдаде на любовна афера със своя подчинена и хладнокръвно заряза вярната си съпруга, сина и щерката – Георги и Дарина, разкриват от обкръжението на бившето семейство. Затова, въпреки че бил постигнал договорка с нея да си мълчи, Радев се страхувал, че тя може да отприщи чисто женската си обида и гняв, които да се стоварят върху крехките му кандидат-президентски плещи. В нажежената до крайност политическа обстановка и упоритото бягство на летеца от дебати с неговите опоненти, му липсват само подобни битови скандали, които могат окончателно да разклатят доверието на консервативния червен електорат в старателно изкования от пиарите му имидж.

Радев, който претендира да е мъж на честта, всъщност крие доста фриволна лична биография, несъвместима с генералските пагони. Първо във вестник „Ретро” гръмна сканадалът, че като шеф на Военно-въздушните сили той две години е поддържал интимна връзка с пиарката си Десислава Генчева, което е в тотален разрез с устава и крещящ конфликт на интереси. Заради любовната си афера с Деси летецът предал най-близките си хора и им нанесъл тежък удар, като се изнесъл от семейния дом и заживял с новата си изгора в жилище под наем. След излизането на сензационния материал привърженици на БСП загряха телефоните на редакцията, за да изразят възмущението си от морала на „техния” кандидат за президент, който дезертира и от армията, и от семейството си.

Но нахалството на Радев не спря дотук. След като скандалната публикация в „Ретро” разбуни обществото, по заръка на партията, на 12 август той спешно и под натиск узакони връзката си с Десислава Генчева. Което нанесе още един тежък удар върху репутацията на аса и още повече разклати имиджа му на човек на достойнството и честта.

Новата съпруга на Радев пък вече се кипри с етикета „генерал Деси”, тъй като според хора от кухнята на БСП тя изцяло дърпала конците на кампанията му и го наставлявала за всеки негов ход. За ужас на „Позитано” 20, си позовлявала да командори дори самата Корнелия Нинова. Затова на самия Радев пък му бе лепнат прякора „генерал в пола”.

„Е, такъв човек ли ще ни става президент?! Уж генерал, а мъж под чехъл с двоен морал, който дори е нарушавал устава в армията”, пишат в социалните мрежи гневни социалисти.
199.
Мина
14.10.2016 20:20:14
11
2
Червени тролчета, вземете и си харчете парите със здраве за гнусното си тролене, защото само в това ви бива. Аз съм безпартийна жена - майка на две деца, ще гласувам за кандидатурата на ГЕРБ, защото това е единствената партия, която показа, че нещата в България могат да се случват както в Европа. Подкрепям с две ръце Цецка Цачева, както и моето семейство я подкрепя!
198.
ким чен николов
14.10.2016 18:49:55
0
5
Утре ще е с яйца омацана ...
197.
200 коментара -30%
14.10.2016 15:09:25
0
2
Няма какво да говорим повече, темата е закючена от администратор!
196.
Ето това сте Вие
14.10.2016 14:49:37
1
10
Евродепутатът Дейвид Банерман, представител на британските консерватори, чието правителство уж подкрепяше именно К. Георгиева за ген.сек на ООН, който от година поставя въпроса защо Кристалина Георгиева троши пари на европейските, в това число българските, данъкоплатци за личната си кампания за ООН, пожела комисарят ни да бъде даден на Съда на одиторите. Той смята, че 2-годишните й усилия за персонална кариера не кореспондират с ресора на Георгиева - бюджет и човешки ресурси и тя е могла лично да заплаща разходите по обиколките на света с цел да се произведе в шеф на ООН. Ето това сте Вие и Вас ви чакат разследване и съд , затова се държите и властта . Краят Ви едва ГееееееееРБ.
195.
До 193
14.10.2016 14:15:27
1
10
Тя си е баш червена и от село . Затова ти изглежда толкова зле. Въртяла се е да се пребоядиса- БКП, СДС и ГЕРБ. Кво не е била милата като есенен лист пъстра и без достойнство. Успех на ген Радев!!!
194.
ноунейм
14.10.2016 14:13:11
1
6
Между впрочем вгледайте се добре в лицето на кандидата за вице президент на ГЕРБ.Абсолютно аграрна и тоталитарна физиономия в оригинал.От всякъде лъха на БКП в най-мухлясалия и миризлив период на тази организация,когато обществените ценности са били жълт Москвич с лайняно килимче на прозореца,печни агнета по селата,и пехливански борби и събори.Уааааа....
193.
ноунейм
14.10.2016 14:10:18
1
7
Рицар -тамплиер/Цецка Цачева/ и световно неизвестен генерал.Уникална комбинация.Е това само тези интелигентни хора от ГЕРБ могат да го сътворят.Оказаха се по-зле и от червените селяндури с навущата и терличките за деца.
192.
Manqka i doktor praz
14.10.2016 13:24:40
0
4
leeeeek. glasuvaite! Te obichat BG
191.
НИК
14.10.2016 12:34:34
0
8
СП."ФОРБС" .......КРАТКО И ЯСНО ЗА БОЙЧО И ГЕРБ!!!!!!!
БЕЗ КОМЕНТАР.........
http://www.memoriabg.com/2016/10/08/forbs-borisov/
190.
НИК
14.10.2016 12:18:56
3
11
А УМНИТЕ ХОРА ЗАБЕЛЯЗАХА ЛИ ДО КАКВИ ВИСИНИ СЕ ИЗДИГНА ГЕРБАДЖИЙСКОТО НАГЛЯРСТВО ???
КАК ГЕРБАДЖИЙЧЕТАТА СЕ ПОДИГРАВАТ С ДЪРЖАВНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ.......
ЦЯЛА ГОДИНА СЕ ГАВРЕХА СЪС СЛУЖИТЕЛИТЕ НА МВР ,А СЕГА СЪВСЕМ СЛУЧАЙНО ПРЕДИЗБОРНО ИМ ЗАЯВАВАТ ,ЧЕ ЩЕ ОТМЕНЯТ ПРОМЕНИТЕ В ЗАКОНА НА МВР И ТЕ НЯМАЛИ ДА БЪДАТ ОЩЕТЕНИ??!!!!
СЪВСЕМ СЛУЧАЙНО ПРЕДИ ЗИБОРИТЕ ЗАПОЧНАХА ДА СЕ ГАВРЯТ И СЪС ЛЕКАРИТЕ И МЕДИЦИНСКИЯ ПЕРСОНАЛ, КАТО СНОЩИ ТРИУМФАЛНО ПО ЦЕНТРАЛНИТЕ ЕМИСИИ "НОВИНИ", СЕ ТРЪБИ ,ЧЕ ЩЯЛО ДА ИМА УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЗАПЛАТИТЕ ИМ!??!!
СЪВСЕМ СЛУЧАЙНО ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ ,ЗАПОЧНАХА ДА СЕ ГАВРЯТ И С НАДЕЖДИТЕ НА УЧИТЕЛИТЕ ,КАТО И ЗА ТЯХ ИЗВЕДНЪЖ СЕ НАМЕРИХА МИЛИАРДИ ЛВ. ЗА УВЕЛИЧЕНИЕ ??!!!
ОТ КЪДЕ ЛИ ГИ ИЗРОВИ БОЙЧО ТЕЗИ МИЛИАРДИ, ЗА УВЕЛИЧЕНИЕ НА ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ??????????МНОГО ИНТЕРЕСНО!!!!........ДО ВЧЕРА НЯМАШЕ ГРАМ ЛЕВ ЗА ТЯХ ????????
И АКО ТОВА НЕ Е ГЕРБАДЖИЙСКО ПОДКУПНИЧЕСТВО.........ЗДРАВЕ МУ КАЖИ??????????????????????????
САМО ,ЧЕ НА ИЗБОРИТЕ ЩЕ СЕ ВИДИ ДАЛИ ПОЛИЦАИ, ВОЕННИ, УЧИТЕЛИ И ЛЕКАРИ СА ПО-ТЪПИ ОТ БОЙЧО ХИТРЕЦА???????????????????
ВСЕ ПАК БЪЛГАРИТЕ СА ПРОСТИ И ТОЙ Е ПРОСТ И ЗА ТОВА СЕ РАЗБИРА ЛИ!!!!!!
189.
НИК
14.10.2016 12:15:08
2
12
АЗ, НИКОГА НЕ СЪМ БИЛ ОТ "БСП", НО СЕГА ЩЕ ГЛАСУВАМ С ДВЕ РЪЦЕ ЗА ГЕН.МАЙОР РУМЕН РАДЕВ.
ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА НЕГО ,ЗАЩОТО СЪМ УБЕДЕН ,ЧЕ Е ДОСТОЕН И ДОБЛЕСТЕН МЪЖ, ЗА ТОЗИ ПОСТ!ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА НЕГО, ЗАЩОТО Е ЛИЧНОСТ ,ЗА РАЗЛИКА, ОТ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ СМЕШНИЦИ ОТ БГ ПАРЛАМЕНТА; ЛИЧНОСТ С МНОГО ВИСОК ИНТЕЛЕКТУАЛЕН И УМСТВЕН КАПАЦИТЕН!!!
ЩЯХ ДА ГЛАСУВАМ ЗА ГЕН.РАДЕВ, ДОРИ И НАЙ-МИЖАВАТА ПАРТИЯ ДА МУ БЕШЕ ИЗДИГНАЛА КАНДИДАТУРАТА!!!
НЕ ГЛАСУВАМ ЗА ПАРТИЯ, А ЗА ЧОВЕКА- ГЕН.РАДЕВ!!!
НАРОДА МАСОВО ЩЕ ГЛАСУВА ЗА ГЕН. РАДЕВ, ЗАЩОТО ВИЖДА , ЗНАЕ И ЧУВА ОТ ХОРА, КОИТО ПЪК ГО ПОЗНАВАТ ЛИЧНО ,ЧЕ Е МНОГО ЧИТАВ ЧОВЕК!!!!
САМО ОТКРОВЕННО ПРОМИТИ МОЗЪЧЕТА С ПОВЕДЕНИЕ НА СЕКТАНТИ, БИХА ГЛАСУВАЛИ ЗА ПОРЕДНАТА ГЕРБАДЖИЙСКА "КАЛИНКА"- ЛЕЛЯ ВИ ЦЕЦКА, ЧИЯТО ЕДИНСТВЕНА РОЛЯ ЩЕ Е ДА КОЗИРУВА НА БОЙЧО И ДА НЕ МУ ПРЕЧИ (С ВЕТО) ДА СИ ПРИЕМА ЗАКОНИ,КОГАТО СА В УЩЪРБ НА БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВО!!!!!
СЛЕД 4 ГОДИШНИЯ ГЕРБАДЖИЙСКИ ПОЗОР НА ТОЗИ ПОСТ, ЩО ЗА НАХАЛСТВО Е ДА ПРОБУТВАШ ДРУГА ГЕРБАДЖИЙСКА "КАЛИНКА"!!!!!!!!!!!
А, ЗА ГЕН.МАЙОР РУМЕН РАДЕВ, КОГОТО ПОДКРЕПЯМ, МОГА САМО ДАКАЖА ,ЧЕ ЗА ДА БЪДЕШ ПИЛОТ НА ИЗТРЕБИТЕЛ ; ИЗИСКВАНИЯТА СА ТАКИВА, КАКВИТО СА И ЗА КОСМОНАВТИТЕ!!!
ТАМ СЕ ПОДБИРАТ ХОРА ,КОИТО СА СУПЕР ИНТЕЛЕГЕНТНИ, УМНИ; ХОРА СЪС СУПЕР КРЕАТИВНО МИСЛЕНЕ И СПОСОБНИ ЗА ВЗИМАТ ПРАВИЛНИТЕ РЕШЕНИЯ ЗА ЧАСТИ ОТ СЕКУНДАТА!!!!!!!!!!!
АЗ, СЪМ АБСОЛЮТНО УБЕДЕН ,ЧЕ В ТЕЗИ ВРЕМЕНА С БЕЗБРОЙ ВОЕННИ КОНФЛИКТИ В НАШИЯ РЕГИОН И СРИНАТА НА ДЪНОТО НА "МАРИАНСКАТА ПАДИНА" РЕПУТАЦИЯ НА БЪРГАРИЯ ....(С ИЗКЛЮЧИТЕЛНИТЕ ЗАСЛУГИ НА РОСКО И ГЕРБ).... , ТО НЯМА ПО ДОСТОЕН МЪЖ ОТ РУМЕН РАДЕВ, С ТОЧНОТО ОБРАЗОВАНИЕ И КВАЛИФИКАЦИЯ, ЗА ДА БЪДЕ ГЛАВНОКОМАНДВАЩ НА БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ И ПРЕДСТАВИТЕЛЕН ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
188.
Ирена
14.10.2016 12:01:38
6
1
ХА, че интерсно....той Трайков май така се беше подредил.Какви са тия мъже не уважавт жените си , не се грижат за тях. а ние искаме да им поверим цяла държава!И какво стана кандидатите или любовчии или агенти.....За това аз избарх вече най- достойния кандидат- г-жа Цачева и мисля, че всички , ако имат малко разум ще гласуват с НОМЕР 17 за Цачева и Манушев
187.
АЗ
14.10.2016 11:42:40
9
2
Много неморален ми се вижда този Радев .Чета сега едно интервю с него - тази Деси не му била любовница, а съпруга.. да ама от 2 месеца, а преди това 2 години каква му е била, докато той е бил "щастливо женен".Че и колежка му била - етичния кодекс дали го позволява...Не знам той дали иска да става баща на нацията, но определено не може да бъде баща на своите деца. Цитат "Те са умни деца, за тях е важно мама и татко да бъдат щастливи. Когато родителите са щастливи, и децата са щастливи. И най-вече спокойни."
Доста фриволно поведени за един мъж "на честта" с пагони.Деси трябва да е притеснена , че и в президентството има хубави пиарки , но може би не с тази слабост ; Цитат"Има една слабост - прекалено умна е за съпруга" казва генерала за настоящата съпруга....
186.
интересно
14.10.2016 11:41:18
0
3
Интересно е как модератора определи израза ТЯ е ТОЙ за вулгарен обиден и нецензуриран .Да живе цензурата дагживе Демокрацията Свободното слово и Евро ЛИБЕРАЛНИте ценост.ЛИБЕРАЛ-в превод на български СВОБОДЕНот
185.
Тук сме
14.10.2016 11:39:04
1
8
Къде да дойдем да дебатираме с Цецка в столицата Русия или държавата Брюксел. БСП са при хората , затова не ги виждате като във витрина в някаква шатра. Смешници на показ. Ген Радев ще е президент!
184.
до 183
14.10.2016 11:34:02
3
10
2нови СУПЕР БРОНИРАНИ коли за 2.5МИЛИОНА лева си е поръчал Бойко Борисов да го пазят от Народната Любов ЯВНО кой го е СТРАХ тоя който ТЕГЛИ 16МИЛИАРДА заеми .И защо децата на кмета заборчнял Бургаска Община с 22МИЛИОНА дългове ходят с БОДИГАРДОВЕ научилище товаявно е признак на безстрашие и креативност
183.
Гражданин
14.10.2016 11:24:39
10
3
Голямо плюене по ГЕРБ - срах ги е мишоците- чудят се какво ди измислят и нали не са креативни з а положителни неща - плюят ли плюят...Не се ли удавихте вече в собствените си плюнки? Ама то безсилието това прави.Излезте като големи хора дебатирайте, аргументирайте се, а не само празни приказки.Жалки сте и смешни.
182.
Ирена
14.10.2016 11:17:51
8
2
Къде са БСП те нещо са се скрили-говоря си с някакви хора уж привърженици на левите идеи и те питат за кой ще гласуваме- не могат да разберат кой всъщност е кандидата на БСП - и Калфин бил техен и Орешарски бил техен и Дончева била тяхна ....чудят се , а Радев бил парашутист .Смешна работа!Другите пък десни - Трайчо Трайков- странен ми се вижда - те и десните нещо не го възприемат.Нали беше в ГЕРБ, а сега реформатор....?!Патриотите и там без думи...???????????За мен най-добрата кандидат президентска двойка са Цачева - Манушев.Утвърдени с име, с поета политическа отговорност, а другите - кой ще носи политическата отговорност?
181.
!
14.10.2016 11:14:20
13
3
Цецка Цачева президент!
180.
kircata
14.10.2016 11:09:34
10
0
В този форум има сблъсък на двете крила на БКП.Лявото-БСП и дясното ГЕРБ.Нормалните хора ще гласуват за кандидата на РБ Трайчо Трайков единствения Десен кандидат .
179.
Ирина
14.10.2016 11:08:02
9
4
Браво ГЕРБ- единствените, които имат смелост да излязат и да се срещат с хората , а не да се крият като мишоци...Упеха на г-жа Цачева и вицеадмирал Манушев!Да гласуваме с номер 17 на тези избори.
178.
Ох боже -180
14.10.2016 10:20:57
5
5
Неграмотните от ГЕРБ пак пишат. Ходете на училище , четете книжки, ограмотявайте се на български бе хора. Не се занимавайте с политика.
177.
do 179 i 178
14.10.2016 10:17:27
3
1
kakvi bolni mozaci ste dvamata radevisti po cyala vecher da komentirate i da mislite prostotii
176.
*********
14.10.2016 10:03:21
1
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
175.
Я пак да си припомним
14.10.2016 09:52:19
2
7
Поглед.инфо/ "За мен е новина, че Георги Марков е разследван за ДДС измами, аз не го знаех". Това каза пред "Нова телевизия" Цецка Цачева от ГЕРБ.


Преди това самият бивш депутат на партията на Бойко Борисов също се изненада, че прокурорите са работили да го проверяват, докато има депутатски имунитет.

Георги Марков, който до вчера беше член на парламентарната група на ГЕРБ, е разследван за ДДС измами. В края на септември Софийска градска прокуратура прекратява разследването срещу Марков, което първоначално е образувано в Окръжна прокуратура-Велико Търново.

Прокурор Ваня Илиева, която скоро участва в конкурс за ръководител на прокуратурата и в момента работи в специализираното звено на Роман Василев, е прекратила досъдебното производство
ЕТО Я ИСТИНАТА ЗА ГЕРБ , КРАДЛИВИ ИЗМАМНИЦИ. ЦЕЦКА И ГЕОРГИ МАРКОВ- КАКЪВ КОРЕКТИВ , ПРЕЗИДЕНТ ЩЕ БЪДЕ. ЩЕ ПЕКРИВА ЗОЛУМИТЕ НА ГЕРБ ЛИ?ИДВА ВИ ВРЕМЕТО. ПОКУРОРА/КОЙТО ЩЕ Е ДРУГ РАЗБИРА СЕ / ВИ ЧАКА ЗА РАЗГОВОР.
174.
181
14.10.2016 09:49:04
3
5
Петко Георгиев - президент !
Той е ЗА сватбите на гейовете , защото самия той е представител на общостта !
Горчиво за Георгиев и Берданков !
173.
Не се карайте
14.10.2016 09:45:50
6
4
Десният кандидат за президент се казва Трайчо Трайков , останалите , са комунисти, милиционери , шоумени и обикновенни аватюристи за някой лев субсидийка наредени.
172.
*********
14.10.2016 09:24:27
4
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
171.
Да така е 173
14.10.2016 09:22:23
4
5
Българи не гласувайте за комунистката Цецка. Гласувайте за независимият и безпартиен кандидат ген Радев. Да спасим България от ежедневният резил в който ни вкарва ГЕРБ!
170.
Успех на ген. Радев
14.10.2016 09:20:25
4
11
Достойният президент на всички българи. Много хора се страхуват , че ако стане президент, тъмните им сделки ще излязат наяве , но идва видов ден. Българи обединете се срещу ГЕРБ и гласувайте с бюлетина №13 за ген Радев. Да измъкнем България от ръцете на мутрите и тоталитарния режим на ГЕРБ!
169.
Тя е
14.10.2016 08:46:19
18
4
Цецка Цачева президент!
168.
!
14.10.2016 08:45:23
13
4
БЪЛГАРИ ЗАПОМНЕТЕ:

- НЯМА ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ИЗРОДИ

- НЯМА ДА РАБОТИТЕ ЗА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ИЗРОДИ

- НЯМА ДА ПОДАВАТЕ ДАНЪЧНИ ДЕКЛАРАЦИИ И ДА ПЛАЩАТЕ ДАНЪЦИ НА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ИЗРОДИ

- НЯМА ДА ИЗПЪЛНЯВАТЕ АКТОВЕТЕ И РЕШЕНИЯТА НА ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА, ЗАКОНОДАТЕЛНАТА И СЪДЕБНАТА ВЛАСТ ПОДЧИНЕНА НА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ИЗРОДИ.

- НЯМА ДА СЕ ПОДЧИНЯВАТЕ НА РЕПРЕСИВНИЯ МИЛИЦИОНЕРСКИ АПАРАТ НА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ИЗРОДИ

Всеки който Гласува за РАДЕВ, Плаща Данъци и Работи за Интернационалната Комунистическа Славянска,Турска и Хазарска СГАН става неин съучастник който няма право да се нарича БЪЛГАРИН и ще отговаря ЛИЧНО за гаврата си с името на БЪЛГАРИЯ

Комуниста няма Майка и Баща, Род и Родина.

Комуниста е Интернационалист тоест Копеле и ражда Копелета.

Смърт на Комунизма

Комунисти, Деца на Комунисти, Внуци на Комунисти.

Само до стената.

КАЗАХ !!!!!!!!!!!!!!!
167.
Аааааа
14.10.2016 08:01:41
1
9
Сега ми стана ясно защо Г. Марков плюеше против БСП и ръсеше необосновани хвалебствия по ГЕРБ. Страхува се да не се смени властта и да не се подновят делата за измама срещу него.
166.
*********
14.10.2016 07:59:52
0
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
165.
оффф...
14.10.2016 02:12:22
1
15
Мамин Тошко Йосифов пак се бута да го снимат камерите и да се прави на полезен пред големите. Ближи задници Маниак! Знаем, че това е формулата ти за успех! Цял живот паразит...
164.
kim
14.10.2016 00:48:57
13
3
Ким Чен ама го подкрепиха 85% нали! Най-свестните от всички са, просто без алтернатива. Аз и съм доволен от резултатите.
163.
Niki
13.10.2016 23:52:07
0
2
http://www.burgasinfo.com/news/view/5/61305/
162.
Гошо
13.10.2016 23:11:38
1
18
Стига ве,моля ви..как цецка...не се базикайте с хората...
По добре кумчо вълчо да дойде на власт,аман от тиквун банкевски
161.
Gg
13.10.2016 23:09:10
1
22
Цецо и Боко влизат в една аптека.
-"Два капута", казва Цецо.
-"Виждам", отговаря аптекарят, -"А нещо ще купувате ли?"
160.
До гербоМислещите
13.10.2016 23:07:22
1
14
Защо не четете по сериозни медий,примерно dnes.bg вижте настроението на народа,да не говорим за коментерите.
Бойко и компания са пътници,чао са вече.
159.
до159
13.10.2016 23:03:42
1
9
В джакузито съм в един СПАхотел ня ПавелБаня и една активистка на герп ми прави агитация на френски език затуй изтървам букви
158.
Мома
13.10.2016 22:48:29
1
12
утре да полетят яйца по щатрата на най-корумпираното управление ...
157.
toni
13.10.2016 22:48:20
1
7
egati kompleksarite s nashite pari shatra mi wdignali i armagani razdawat :-(
156.
Жужа
13.10.2016 22:48:04
2
14
На 07.11 бойко си тръгва господа,искате или не-факт :)
Честито господин Президент !
155.
152
13.10.2016 22:47:38
2
1
виж се, вече не можеш да пишеш от толкова алкохол и/или простотия
154.
ким чен николов
13.10.2016 22:47:23
0
7
много изтрити коментари ... нещо
153.
*********
13.10.2016 22:46:08
1
15
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
152.
....
13.10.2016 22:43:37
1
16
Най голямата Катастрофа която някога се случвала на България са герберите
151.
Да!
13.10.2016 22:42:46
0
13
Подкрепям коментар 130! А красавицата с блестящото розово червилце Диянка Й. още повече се е окръглила... Пък колко й приличаааа!
150.
Yyyyy
13.10.2016 22:41:56
2
14
ДОЛУ ГЕРБ И ПРОТИЖЕТАТА ИМ
149.
голяма продуктивност
13.10.2016 22:40:36
1
9
То ся се навъдиха повече антикомуни отколкото на врамето антифашаги.И пак тъй много активни..муахахХахХаха....
148.
PiaR
13.10.2016 22:39:52
1
9
Шатраимостават дадокарат камили молитвени килимчета джиповеЛесус чайници наргилета пясъчни фигури бурки хашиш пико Слънце си имат .Инакрая Кандадатката ЦецкаЦачев и Мануш облечени втрадициони берберски облекла
147.
communism
13.10.2016 22:39:05
6
5
Комунистическия кандидат дето не ходи на дебати ХАХА тръгнали сте да ми го хвалите в статии за ГЕРБ
146.
*********
13.10.2016 22:37:25
2
11
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
145.
до 147
13.10.2016 22:35:22
1
13
може с Кристалина Герогиева казало радио Ереван
144.
Лицемери
13.10.2016 22:34:20
0
16
Достойна . Перат си парите хората и хоп шатра.Смешници . Като искат а са до хората що не седи шатрата целогодишно , а само поръчково преди избори. Лицемерие!
143.
Въпрос до ГерП ?!
13.10.2016 22:33:43
1
16
Ако Цецка не спечели на първи тур,може ли да бъде заменена,между двата тура?
142.
*********
13.10.2016 22:32:17
1
11
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
141.
chicho pencho
13.10.2016 22:29:21
12
1
Абе къде потъна ген. Радев? Онзи денне се яви на дебат с Цачева, в изборния блок на БНТ, обектът беше само с Илияна Йотова. Всички други кандидати бръмчат из страната като моторетки.
140.
antipilot
13.10.2016 22:27:19
1
6
Опазил ме Господ, аз не искам задника Радан да ме представлява!
Не виждам, къде има пропуски в Изборния кодекс, що се отнася за българите зад граница.
Тридесет и пет години живея на за Запад, навремето по байТошово време избягах и бях политически емигрант, та трябва живота навън достатъчно да ми е познат.
Да не говорим, че на изборите 2009-та, пръв организирах допълнителна секция извън страната, без политическа подкрепа, и насила накарах ПР-ката на Синята коалиция, Адриана-Белла Белева, да излезе със статия да ме подкрепи, та да получат кураж и други в чужбина.
От тогава много се направи по въпроса и да продължава да се дъвче, си е чиста форма демагогия.
Е, ако някой е решил да атакува 8-хилядник, не трябва да очаква, че на междинен лагер, избирателна комисия ще го очаква...
139.
Гергана
13.10.2016 22:27:05
18
2
Шатрата е добре явно не ги е страх ГЕЕБ да излязат при нормалните хора. Браво първи се осмелиха.Цачева е най-достойната кандидатура.
138.
до132
13.10.2016 22:25:51
0
9
Аз съм платен на Митю Пищова и Радо шишарката.Митю ми обеща че ако спичели ши ми даде пари да отида на Малдивите на атола Цецамануши да правя гуши муши в джакузито с Шуши да пия Дом Периньо ида хапвам суши
137.
До 133
13.10.2016 22:24:40
3
11
Аууу възкръснал Аспарух. И аз Ви казвам , не гласувайте за комунистката цецка и комунистическата партия ГЕРб. Успех на независимия и безпартиен кандидат ген Радев!
136.
аман от манипулатори, рече лисицата
13.10.2016 22:24:35
6
1
Отсъствието на водещи депутати от БСП стана причина заседание на една от водещите парламентарни комисии да започне с падащ кворум, предава репортер на БЛИЦ от мястото на събитието.Народните представители Таско Ерменков, Жельо Бойчев и Драгомир Стойнев отсъстваха от заседанието на Комисията по енергетика, на която са членове. Липсата им затрудни работата на Народното събрание, а колегите им възнегодуваха.

Именно БСП настоя за прекъсване на ваканцията и извънредно заседание на парламента в петък.

В същото време политиците от соцпартията продължават да не се явяват на работа, но въпреки това получават сериозни заплати от данъкоплатците и добавки за работа в ресорните им комисии.

Вместо да са на работното си място, част от депутатите вършат лични дела, а след това излизат с евтини популистки призиви.
135.
ГЕРБ станахте за смях с кандидатура
13.10.2016 22:24:17
1
19
ГЕРБ станахте за смях на целия народ с таз кандидатура
134.
шатрата-гюбек кючек
13.10.2016 22:21:13
1
8
Шатрата шатратата татраташаттратата баш онбаши активист...муахахахахахахахаааа....
133.
=========
13.10.2016 22:21:00
0
8
Само че, каквото и да говори Цецка Цачева, членуването в БКП не може да бъде оправдавано нито с политическа слепота, нито с някаква неосъзната социална абдикация. В годините, когато тя и наборите й влизахме в университетите, живеенето в България даваше всекидневни и тежки индикации за икономическата, социалната и политическата катастрофа. Не слушала, каза Цачева, нито радио "Свободна Европа", нито "Гласът на Америка". Ако е вярно, доскорошният председател на българския парламент, а сега и кандидат за държавен глава е била просто част от най-фанатичните, непросветени и глупави български комунисти. Тези, които не искаха нито да чуват, нито да виждат по-далече от върха на обувките си. Но и още по-зле – с охота джиросваха на менторите си дори способността да мислят. Това е първи вариант.
Другият - че Цачева е от онези, които с маската на неинформирания стигаха лесно до по-високите плодове на безпринципността. Кандидатът за президент, издигнат от ГЕРБ, е била по-скоро от втората категория собственици на партиен билет. Поне такова впечатление създава Цачева с нелепите си опити да скрие отговора на риторичния въпрос: защо го е приела? Ако беше по-честна, щеше да присъства в кратката си предизборна кампания с достойнство.
132.
Антикомунистът
13.10.2016 22:19:02
17
2
Аз ще гласувам за Цецка Цачева, комунистите да гласуват за Преслава или за някоя плеймейкта, аман!
131.
dodo
13.10.2016 22:15:53
1
9
Аз ще гласувам за ГАЛЯ- галено Галчето за Президееееент! Утре ще отида в шатрата-матрата да си полафим
130.
ууууууууууууу на Фирма ГЕРБ АД
13.10.2016 22:12:40
1
6
ууууууууууууууууууу на Фирма ГЕРБ АД ууууууууууууууууууууууууу Гладни смееееееееее
129.
Антикомунистът
13.10.2016 22:10:43
11
3
БЪЛГАРИ ЗАПОМНЕТЕ:

- НЯМА ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ИЗРОДИ

- НЯМА ДА РАБОТИТЕ ЗА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ИЗРОДИ

- НЯМА ДА ПОДАВАТЕ ДАНЪЧНИ ДЕКЛАРАЦИИ И ДА ПЛАЩАТЕ ДАНЪЦИ НА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ИЗРОДИ

- НЯМА ДА ИЗПЪЛНЯВАТЕ АКТОВЕТЕ И РЕШЕНИЯТА НА ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА, ЗАКОНОДАТЕЛНАТА И СЪДЕБНАТА ВЛАСТ ПОДЧИНЕНА НА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ИЗРОДИ.

- НЯМА ДА СЕ ПОДЧИНЯВАТЕ НА РЕПРЕСИВНИЯ МИЛИЦИОНЕРСКИ АПАРАТ НА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ИЗРОДИ

Всеки който Гласува за РАДЕВ, Плаща Данъци и Работи за Интернационалната Комунистическа Славянска,Турска и Хазарска СГАН става неин съучастник който няма право да се нарича БЪЛГАРИН и ще отговаря ЛИЧНО за гаврата си с името на БЪЛГАРИЯ

Комуниста няма Майка и Баща, Род и Родина.

Комуниста е Интернационалист тоест Копеле и ражда Копелета.

Смърт на Комунизма

Комунисти, Деца на Комунисти, Внуци на Комунисти.

Само до стената.

КАЗАХ !!!!!!!!!!!!!!!
128.
гражданин
13.10.2016 22:07:18
7
0
Този 127, не ви ли е неудобно да сте явни платени тролове и да продължавате да пишете? Защо ме ходите във вашите статии да си пишете глупостите?
127.
ГЕРБ увеличиха Винетките от 67 на 100 лева
13.10.2016 22:06:27
3
13
ГЕРБ увеличиха Винетките от 67 на 100 лева !!!!!
126.
BB
13.10.2016 22:06:09
1
17
Селяндур до селяндур, начело с Мимето! Тя леля Ви Цецка в БГ не е известна, а неземната красавица с блестящо розово червилце Д.Й. я нареди в редиците на Европа и не само, но и по света. Боже слез и си ги прибери! Спаси България!
125.
Още по-бясната Лисица
13.10.2016 22:05:25
9
4
Йоан се обади на Ингилизов: Този материал в "Черномоски фар" не трябва да излиза! Наско зафиров е наш човек...
Тогава наско беше прост кметски в Сарафово, но го готвеха за поста.
Наско стана голям мъж! Вече наско не се обажда на медиите, няма и пари да плаща, сам си пише коментарите под форумите, наско няма и кръчмата, защото фалира!
Наско вече губи всички позиции в Бургас, защото Бургас ще гласува за ГЕРб
124.
ГЕРБ увеличиха Винетките от 67 на 100 лева
13.10.2016 22:05:25
2
11
ГЕРБ увеличиха Винетките от 67 на 100 лева !!!!!
123.
до117
13.10.2016 22:05:09
0
10
Браво Мархолев само така от утре ставаш бургашкия Веселин Маринов ЛИЧЕН бард на кмета КимЧенНиколов.Задачата ти е да пропагандираш сред бургаските хипари идеята ГЕРБ да развиваваш Евроатлантическите цености да надграждаш и да не забравиш да осигуриш 20човека за Цецка и Мануш ако продължаваш всъщия дух .Кмета СЛЪНЦЕ ще те ОГРЕЕс божествената си свръхестествена светлина и щ ети осигури мега концерт в новата зала Арена Адидас където щепееш сред50000 хипари ишипосрещаш СЛЪНЦЕТОна джулая дерзай ичакай идат светли дни
122.
представяте ли си ако не
13.10.2016 22:03:25
7
4
представяте ли си ако не беше ударил комунизма, колко добре щеше да сме? Малка монархия, манталитета нямаше да е толкова кофти, хората нямаше да са толкова прости, въобще много по-добре без комунизъм! Вие сега ми лобирате да гласувам за БСП. Как ли пък не!
121.
ViP
13.10.2016 22:00:30
0
11
На младежката от герп галето мога да и го набутам мъжката
120.
Комунистката Цецка и лицемерието в ГЕРБ
13.10.2016 21:57:23
1
11
Само че, каквото и да говори Цецка Цачева, членуването в БКП не може да бъде оправдавано нито с политическа слепота, нито с някаква неосъзната социална абдикация. В годините, когато тя и наборите й влизахме в университетите, живеенето в България даваше всекидневни и тежки индикации за икономическата, социалната и политическата катастрофа. Не слушала, каза Цачева, нито радио "Свободна Европа", нито "Гласът на Америка". Ако е вярно, доскорошният председател на българския парламент, а сега и кандидат за държавен глава е била просто част от най-фанатичните, непросветени и глупави български комунисти. Тези, които не искаха нито да чуват, нито да виждат по-далече от върха на обувките си. Но и още по-зле – с охота джиросваха на менторите си дори способността да мислят. Това е първи вариант.
Другият - че Цачева е от онези, които с маската на неинформирания стигаха лесно до по-високите плодове на безпринципността. Кандидатът за президент, издигнат от ГЕРБ, е била по-скоро от втората категория собственици на партиен билет. Поне такова впечатление създава Цачева с нелепите си опити да скрие отговора на риторичния въпрос: защо го е приела? Ако беше по-честна, щеше да присъства в кратката си предизборна кампания с достойнство.
119.
*********
13.10.2016 21:57:00
1
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
118.
Бясната лисица
13.10.2016 21:56:57
3
2
“Августовска жега, задух, никаква хладинка, пот отвсякъде се лее, а ние сме на нивата. Жътва е, „ден година храни“, работим до изнемога. Селото е опустяло, всички са на полето, мало и голямо работи. Тук-там се чува жътварска песен, но скоро стихва, силите не стигат, жътварите са превили гръб: душата се радва когато след теб лягат сноп след сноп. Само неколцина нехранимайковци от селото, най-големите калпазани, които никой не считаше за хора, са на хладина в кръчмата. Те самите се наричаха „комунисти“ понеже щели да „преобръщат“ света: дрънкаха там някакви глупости, на които никой здрав човек не обръщаше внимание; с една дума – болни хора, ако мързелът е болест! Отвреме-навреме започват да пеят „революционни песни“, и премалелите от труд жътвари чуват бодрата им песен, която те крещят от кръчмата. Запомнил съм само припева, а именно: „… да-а-а живей, живей труда!“. Като че ли днес го чувам: всичко живо работи и се трепе, а комунистите от кръчмата пеят за труда, майко мила! След време същите тези „герои“ се оттеглиха на хлад из горите, станаха партизани, а когато се връщаха, пак пееха (те се извъдиха големи певци!): „Ний идем бодри партизани (сиреч, както веднага хората го промениха на… калпазани!)… с нож и вилица в ръка!“ – така съм я запомнил, истинските думи не помня.

Тия същите станаха управници, тогава запяха друга „песен“: пребиваха хората за каквото им скимне, злобата си изливаха! Успяха за няколко години да разсипят китното ни село. Всичко опустя, стана невъзможно да се живее, тръгнахме на гурбет да си вадим залъка. Така стана – какво ли друго можеше да се очаква от тия хаймани и разбойници?!

Ех, Българио, какво направиха от тебе!“

Ето философията, която съм запомнил от дядо ми, и която ми стигаше: след това никаква пропаганда не можа да повреди разсъдъка ми. А дядо ми, горкият, не можа да доживее края на злото, което винаги е мразил; почина през 1988 г.!

Какво друго да кажа? Нима казаното не е достатъчно?

България след 9.ІХ.1944 г. беше разгромена и разорена. Вековен устоял живот беше съсипан, десетилетия се издевателствуваха над всички нас, свободата беше прокудена, разучихме се да живеем свободно, израждането на нацията (да признаем това честно!) трудно ще бъде преодоляно: десетки години ще са ни нужни да се съвземем. Разрухата е колосална, България никога преди не е преживявала подобно зло.
117.
Ана
13.10.2016 21:55:14
1
13
ГЕРБ удариха дъното с таз грозотия и простотия
116.
гайдъ
13.10.2016 21:51:40
2
9
ви ай ай,мада факата,флекс,плагиат плямпало,лук..."страхотни",кмета е заставен да развива матрял без потенцал.Нямат срам,а само чакат да напълнят гуши,грозна картина.
115.
115
13.10.2016 21:51:26
6
2
На конкурс за красота ли ще гласуваме или на избори за президент? Кандидата се гледа по качества, а не по красота ЗАПОЧНЕТЕ ТОВА.
114.
Хахо!
13.10.2016 21:50:12
1
1
Гледай си твоята жена под завивките!
113.
Неделчо Мархолев
13.10.2016 21:49:54
11
2
личи си, че Троловете на левите партии са се активизирали. Жалко за тях, гражданите не се интересуват от пропагандни манипулации, гледани вече 20 години! Поздравления за тези хора, за тези млади и усмихнати позитивни хора по снимките, поздравления за успешното управление на града, което сега имаме шанс да се мултиплицира в цялата страна!
112.
101 do 113
13.10.2016 21:49:08
4
0
ти руския в СССР ли го научи?
111.
*********
13.10.2016 21:48:46
2
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
110.
Дъртата Лисица
13.10.2016 21:47:36
4
3
Да се знае и помни... "През 1960 г. бях на 18 години и учех в езикова гимназия. Говорех 3 езика - френски, английски и италиански. Държавна сигурност ме подгони, защото съм се срещал с чужденци.
Можете да си представите в онези години колко чужденци от Западна Европа е имало у нас, но това се смяташе за страшно престъпление.
Обявиха ме за идеологически враг и въпреки че бях последна година във Френската гимназия, не можах да я завърша. През декември 1960 г. без съд и присъда ме пратиха в поделение 0789 в Ловеч - това е лагерът.
Взеха ме от вкъщи по етапен ред. Двама милиционериме водеха с белезници5 км пешаот гарата в Ловеч до кариерата. Там заварих около 200 души от лагера в Белене, който е закрит през 1958 г. Изкарах 14 месеца, от които повече от 6 на "кариерата на смъртта".
Имаше 3 каменни кариери и работата беше убийствена - от 7 до 22,30 часа. Помещенията бяха с нарове на 4 етажа, пълни с грамадни дървеници. Спиш с "кофража". Бяхме подложени на непрекъснат страхотен тормоз. Особено от тези, които бяха от ДС. През цялото време бой с тояги. От тях ставаха гнойни рани. След толкова години още имам белези по гърба.
Всеки ден ставаха по няколко убийства. Даваха ни помия, разбира се, която и свине не биха яли. Въпреки това много от въдворените молеха за допълнително, тъй като гладът беше ужасен.
Но след като станаха толкова убийства с тояги, защо да говорим каква храна са ни давали. Млади момчета си отиваха през ден. Някои още на втория ден ги пребиваха от бой и слагаха телата в чувал, който оставаше вързан по няколко дена в една тоалетна..."
109.
Do 101poliglota
13.10.2016 21:46:12
0
4
Дясно на руски е "право"което не значи правилно , но опитвайки се да следя "мисленето" ти както и товс на партиите които си анализирал.Моем ти пишем само едно. Хабер си нямаш от "ляво" и "дясно" , а и от мислене също. Учи чичовото и чети , но не само вестник "Шок"
108.
Женя
13.10.2016 21:45:51
14
2
Браво на ГЕРБ, браво на инициативата! Само напред!
107.
do108
13.10.2016 21:44:20
1
13
Галито е номер 1 Мъжете от барХавай знаят защо
106.
Милена Найденова
13.10.2016 21:41:13
12
2
Много хубаво е било, хубави снимки на хубави хора! Поздравления, в политиката на България трябва да има позитивни хора и повече усмивки, радвам се, че виждам такива на снимката! Утре ще мина през шатрата им, личи си, че е хубаво - усмихнати млади лица, какво по-хубаво!
105.
Ген Радев- президент
13.10.2016 21:41:10
3
13
Успех на изборите на БСП! Този път никой няма да се върже на ГЕРБ , да ги сваля от власт. След президентските идват - парламентарни! Още малко се дръжте българи , мутренският терор е към края си!
104.
Simeonov
13.10.2016 21:39:43
16
2
ГЕРБ са номер едно!!! ПОБЕДА!!!
103.
ууууууууууууу на Фирма ГЕРБ АД
13.10.2016 21:36:06
3
10
ууууууууууууу на Фирма ГЕРБ АД уууууууууууууууууууууууууууу
102.
до 100
13.10.2016 21:34:08
6
2
този коментар колко пъти ще го копираш днес, толкова ли не са ви дали разнообразие?
101.
ууууууууууууу на Фирма ГЕРБ АД
13.10.2016 21:33:08
3
9
ууууууууууууу на Фирма ГЕРБ АД уууууууууууууууууууууууууууу
100.
Politikan82
13.10.2016 21:31:55
11
3
Ей, голямо шубе ги гони някои хора. Но спокойно, ГЕРБ пак ще ви бият и на тези избори, не се морете много.
99.
Рабфак Гангъстъ Гангстъ Пръдъкшан
13.10.2016 21:31:48
2
9
Новия девиз на Цецко Цачев;РабФак РабФак при Комунизма папках при ГЕРБи Боко ПАК с гоолям мерак с държавния черпак мъжо ми бачка за 20 бона в РВДе за вас кво ма е*е на Павел Баня имам аз частен минерален СПАхотел пълни ми той дебелия портфейл
98.
Радев за 99тия коментар
13.10.2016 21:31:10
11
3
генерал Радев е подрепен от БСП - партия с ляво мислене, ГЕРБ е партия с дясно и правилно мислене (неслучайно RIGHT е дясно на английски) - на руски как е?
97.
*********
13.10.2016 21:30:34
2
11
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
96.
До ГЕРБ
13.10.2016 21:27:38
4
8
Като се възмущавате толкова от комунистите що вървите след Боко , що ще гласувате за Цецка и двамата активисти на БКП. Ген . Радев е независим и не е бил партиен член. Значи ГЕРБ това е вашия кандидат. Ген Радев ще е президент!
95.
ууууууууууууу на Фирма ГЕРБ АД
13.10.2016 21:27:14
3
10
ууууууууууууу на Фирма ГЕРБ АД уууууууууууууууууууууууууууу
94.
до бесепарчетата
13.10.2016 21:26:03
12
2
Ей такъв живот да имам, по цяла вечер да си нямам друга работа ГЕРБ да плюя, хахаха големи мизерници сте. Нищо чудно че никъде другаде не ви взимат на работа,, после ГЕРБ ви бил виновен. Чак се разплака от съжаление към вас, що не си вземете чантичките и да напуснете таз герберска България, че да се спасите от нас и ние от вас. Бойко, човекът си го каза "материалът бил такъв", мъка мъка...
93.
До Лисицата
13.10.2016 21:24:21
4
9
Много интересно има ли още от опорните точки на националните предатели Боко , Митов и Кристалина. Давайте , но си губите времето . Ген Радев ще е президент!
92.
*********
13.10.2016 21:22:45
2
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
91.
frankfurt am Oder
13.10.2016 21:21:22
2
15
Вижте ги тия с киселите усмивки - нищо човешко няма в тях...
В никакъв случай не ГЛАСУВАЙТЕ за тях , една пасмина некадърници с много големи претенции и нищо свястно сътворено !
90.
Викторинчо
13.10.2016 21:21:18
1
10
КОЙ КОЙ ИЗТЕГЛИ 16МИЛИАРДА ЗАЕМИ и ЗАГРОБИ бъдещите поколения на БълтарияКОЙ -Аген.Румен Радев Б-Сергей Станишев С-АСФАЛТ ПАША Д-Орешарски отговорите оставяте шатрата наГЕРБ позналите ши получат 1НАГРАДА ПАКЕТ 5ГРпико 2-Награда ПАКЕТ шоколадови бонбонбони и вафли победа и -сухо мляко молдовско 3награда Компакт дискове с РАПмузиката на Маниака от МладежкатаППГерб
89.
Абе много умни тези от ГЕРБ
13.10.2016 21:21:06
3
13
Тази всенародна "любов" към ГЕРБ и Цецка означава , че Цецито може да влезе в президентството само като портиерка. Ген Радев ще е президент.
88.
ааа
13.10.2016 21:20:27
4
13
тази шатра ми прилича на бардак - виждал съм подобни в холандия и са пълни с проститутки
87.
Лисицата
13.10.2016 21:19:58
5
5
Гласувайте за Радев, но
Да си припомним фактите:

След навлизането на съветските войски в България, по заповед на Георги Димитров от Москва и на местното ръководство на БКП без съд и присъда са избити над 30 000 души - полицаи, кметове, учители, чиновници, индустриалци, едри и дребни собственици, магистрати, лекари, офицери, духовници, журналисти, учени.

От 20 декември 1944 до 29 април 1945 г. е проведен незаконният противоконституционен Народен съд.

"Народните обвинители" се назначават от Министерския съвет, а "народните съдии" се избират от областните комитети на Отечествения фронт, доминирани от комунистите, без да се изисква задължително юридическо образование или квалификация. Присъдите също се определят от централното и местните ръководства на компартията.

Произнесени са 9 155 присъди, от които 2 730 смъртни и 1 305 доживотен затвор.

Оценката на министъра на правосъдието, комунистът д-р Минчо Нейчев, е че основният съкрушителен удар върху старото държавно устройство е бил нанесен от първите два централни процеса.

"От всички регенти, министри, царедворци и народни представители, всичко на брой 166 души, нито един не биде оправдан, а 103 от тях бяха осъдени на смърт. Не по-малък бе ударът срещу полицаите и военните престъпници."

Към края на Народния съд Георги Димитров дава заповед за нова вълна репресии спрямо близките на подсъдимите. С радиограма до Трайчо Костов от 19 април 1945 г. разпорежда:

"Обсъдете с Югов необходимите срочни мероприятия за изселването на тези хора в подходящи за целта райони. Част от тях трябва да бъдат изпратени на принудителни работи. Никакви съображения за хуманност и милосърдие не трябва да играят в дадения случай каквато и да е роля."

Още преди началото на Народния съд голяма част от близките на обвиняемите са изселени, сега това сполетява още стотици семейства.

По данни на Дирекция на народната милиция, предоставени на Секретариата на ЦК на БРП(к) към юли 1945 са изселени са 4325 семейства на "наказани от народната власт" с 11 875 членове.

Според доклад на Държавна сигурност до ЦК на БРП(к) от септември 1944 до май 1945 всички изселени лица в страната са 28 131 души.

За периода 1945-1953 г. броят на политическите процеси надхвърля цифрата 106.

Концентрационните лагери са създадени на 20 декември 1944 г. с Наредба-закон за трудововъзпитателните общежития за политически опасните лица. Според неокончателни данни в периода 1944-1962 г. през концентрационните лагери са минали над 250 000 души. Концентрационните лагери продължават да съществуват и след 1962 година. От края на декември 1984 до 1989 г. в тях без съд и присъда са изпращани български турци, които са се съпротивлявали на смяната на имената. Все още няма сигурни данни за загиналите в нечовешките условия на лагерите.
86.
ааа
13.10.2016 21:18:42
3
13
тази шатра ми прилича бардак - виждал съм подобни в холандия и са пълни с проститутки
85.
Викторинчо
13.10.2016 21:17:16
1
8
КОЙ зароби Община Бургас с 22МИЛИОНА лева ДЪЛГОВЕ КОЙ А-Йоан Костадинов Б-банкера ЦветанВасилев С-Надърския Селянин Д-Кмета СЛЪНЦЕ Е-Момата Ф-Ким Чен Николов
84.
stefchou
13.10.2016 21:14:48
11
1
тя ще е президента...
83.
hjh
13.10.2016 21:13:50
2
11
абе Това партия ГЕРБ ми прилича на ФИРМА ГЕРБ АД-който е във фирмата е добре-заплатка,осигоровки,привилегии -а който НЕ е му е спукана работата
82.
Баш Вълка
13.10.2016 21:12:21
14
2
много омраза строи тука, чак започвам да вярвам че Цецка ще спечели от първия кръг
81.
hjh
13.10.2016 21:12:04
3
10
абе Това партия ГЕРБ ми прилича на ФИРМА ГЕРБ АД-който е във фирмата е добре-заплатка,осигоровки,привилегии -а който НЕ е му е спукана работата
80.
герб
13.10.2016 21:11:43
1
10
Издигостирани крадци
79.
Ауууу
13.10.2016 21:10:18
3
14
То много подготвени тролчетата от ГЕРБ. Цели романи пишат. това да не са записките и опорните точки на Кристалина Георгиева?Споко ген . Радев ще е президент!
78.
Викторинчо
13.10.2016 21:10:13
3
13
КОЙ КОЙ ИЗТЕГЛИ 16МИЛИАРДА ЗАЕМИ и ЗАГРОБИ бъдещите поколения на БълтарияКОЙ -А-Гген.Румен Радев Б-Сергей Станишев С-АСФАЛТ ПАША Д-Орешарски отговорите оставяте шатрата наГЕРБ позналите ши получат 1НАГРАДА ПАКЕТ 5ГРпико 2-Награда ПАКЕТ шоколадови бонбонбони и вафли победа и -сухо мляко молдовско 3награда Компакт дискове с РАПмузиката на Маниака от МладежкатаППГерб
77.
Баш Лисицата
13.10.2016 21:09:06
7
2
Брей Гоцетата пишат и по-бързо от мен!
76.
Дими
13.10.2016 21:08:18
10
4
Абе я стига колко апартамента имал Цветанов,ами може има ги ако аз мога и аз ще имам поне не ги крие.А колко има Станишев?Колко има Бареков? Или техните са скрити и никой не ги коментира.Не се правете на света вода ненапита ако вие сте на власт няма ли да крадете?Аз ще крада.ГЕРБ поне не си крият откраднатото,дайте да държат всички власти,поне вече са понаядени,а и честно Цачева ми харесва държи се адекватно ако не друго за разлика от другите,които просто ги е страх да излязат срещу нея.
75.
Баш Лисицата
13.10.2016 21:07:25
3
2
Какво им остава? Чалга, далавери, бъркотия – любимата им „хранителна” среда, в нея се чувстват като в комуна. Лъжите им още минават и ги упояват, но в Гоцетата няма нищо истинско. Само непоносима празнота!
Това е бай Радев!
74.
Не няма да е Цачева
13.10.2016 21:07:08
5
9
Българинът е по- разумен отколкото ГЕРБ си мислят. Не е въпрос на пол и външен вид дори , но нов послушник на ГЕРБ , назначен от Боко много ще и дойде на България. Трябва някой да ви контролира явно , и да пази държавата от безобразията които творите. Ген Радев ще е този човек. който го е страх от мечки да не ходи в гората и да не участва в избори - чу ли Цеце , чухте ли ГЕРБ?
73.
raicho
13.10.2016 21:06:14
18
5
По-добър кандидат няма... На фона на останалите, аз гласувам ГЕРБ!
72.
Лисицата
13.10.2016 21:05:52
7
7
Споко!
Гоцетата са тайна секта, програмирана да продължи борбата до окончателната победа на фалиралия комунизъм. Скрити са зад псевдоним, защото са работили под прикритие, зад укритие, във закритие. За кого, срещу какво, за колко – днес никой не знае.

Гоцетата са големи путинисти – пътуват към светлото бъдеще, напоследък озарило съветска Русия и северна Корея (в Куба американският империализъм го затъмни). Израснали в социализма – най-елитната световна школа за професионални измамници, Гоцетата са ненадминати в бомбастичните лъжи, манипулациите, фалшивите митове, като използват и съвременни оръжия за хибридна война - медийни тролове, официални дезинформации, хакери и др. Отначало лъжеха, че са за пазара и непрекъснато го саботираха. После заблуждаваха, че ще правят реформи и могат да управляват – но владеят само ограбването на държавата, както се оказа. След това – че са за присъединяване към Европейската демокрация, а другаруваха с комунистически диктатори и ги възхваляваха. Не спряха с лъжата, че ще защитават човешките права (яростно бранят правата и всичко останало, принадлежащо на, под егидата на, под патронажа на, под крилото на, под … на Гоцетата).

Най-голямата измама

е, че са национално отговорни – воюват единствено за интересите на … своите червени другари и на тайните си шефове.

Гоцетата са дребнави и несъразмерно амбициозни. Винаги с маска на загриженост, скриваща коварството на секретната им самоличност. Двойният живот ги е лишил от естественост. Понякога се налага да се усмихват и тогава в измъчените им гримаси лъсва духовна празнота – Сердце болит! Няма го СССР, КГБ-то, ДС-то, соц – а - най-свидните им неща. Какво им остана - някой и друг милион и старите контрабандни канали. Затова Гоцетата останаха като идеологическа подпора на Столетницата, но дори и в прелъстената и изоставена БСП ги наричат организация на Абсолютно Бездарни Въздухари - АБВ.

Начело на АБВ-то е главното Гоце, което по мащабната си празнота, удря всички в земята. Така замота своето славно историческо минало, всички се побъркаха – бил сътрудник, но не бил секретен, не знаел, че бил, бил, но не знаел, не бил сътрудник , но знаел, имал псевдоним, но не го знаел, нямал псевдоним, защото го забравил, и накрая истината „ГОЦЕ”, макар и оскубана, излезе наяве. Преди да стане секретен, Гоце-то е бил научен сътрудник. После директор, партиен зам.-председател и председател, депутат, сменил е партии, за да просперира. Кабинетен човек с номенклатурна биография – как да не стане първи началник в резервата България, където масовото издигане на безлични Гоцета е причинило остър лидерски дефицит.

Под негово ръководство Гоцетата като роботи сглобяват останките от социализма, опитвайки се

да възкресят недоносчето

Първо ремонтират фактите: за огромния външен дълг, за отдавна фалиралите ТКЗС-та, за физически и морално остарялата соцпромишленост, която никога не е била конкурентноспособна, за тоталния дефицит на всякакви стоки, на жилища, на елементарни услуги, да не говорим за съвременни комуникации и някакви права. Вместо тях се пръкват легенди за щастливата мизерия в номенклатурната република (казваше Човекът от Правец& „Построили сме две Българии” – една за нас, там горе, другата за народа, там долу). Затова роботите ремонтират и старите муцуни, придавайки им демократичен лик. С тежки операции се опитват да преобразят дъртите агенти на КГБ и ДС в нови апостоли. В закъснели родолюбци, които цял живот са сривали националните интереси в служба на чужди държави. Сега станаха по свети от полковниците в СС (Светия Синод или Секретните Служби, то е все едно).

В резервата почитат колекционерството

Гоцетата боготворят комунистическите артефакти - косъм от брадата на Дядото, примката на Трайчо Костов, тестето карти на Тошо Айляка (нелегалното име на Т.Живков), червената петолъчка от Бузлуджа, скелети на социалистическите „мастодонти” , както и паметници на славните си терористи, убили с атентат през 1925 г. около 300 мръсни „фашисти” и на главорезите, избили след сакралния 9-ти септември 1944 г. около 100 пъти повече „народни врагове”. Гоце-то е най-страстният колекционер в държавата – събира марки, маргинали, архари, клакьори, демагози и патриотари. Сбира и ченгесари – сътрудниците му, бивши и настоящи, са все с псевдоними: Чавдар, Асенов, Тарасов, Андрей, Боил, Попов, Толя, Валентин, Сердика, Дипломат, Тонич, Петев, Сава и т.н.. Отбор юнаци, работили на отговорни постове у нас и в чужбина.

Гоцетата спазват соцтрадициите и обичат да се награждават – Гоце-то раздаваше медали за живо и умряло. На любимите му башкомунисти - активни борци против фашизма и капитализма и бойци от „тихия фронт”, на номенклатурни поети, на бизнесдругари, на медийни агитатори, на партийни арендатори, на пишманартисти и плеяда червени имитатори. Сега делото му продължават псевдоучени Гоцета, укрили се в университети и институти. Те кичат с медали и почетни знаци елитни агенти и заслужили другари, които цял живот са служили на идейните си господари.

Но любимото занимание на Гоцетата е да сформират ударни севернокорейски отряди, които упражняват системен терор чрез медиите и своите публични говорители. Търсят отмъщение, разплата и безотказно изстрелват целия мръсен арсенал на борческо-доносническата комунистическа школовка. Ако някой засегне тайните мрежи, „мръсните” пари, криминалните връзки или, недай си Боже, руските интереси, армията Гоцета подема яростна атака. Особена раздразнителност кремълската „пета колона” проявява (направо полудява), когато се критикува големият „шлем” на Гоце-то (АЕЦ плюс двата газопровода) и политици, икономисти и журналисти го характеризират като голям „член” за България. Платените им наемници организират показни саморазправи по образец на най-рафинираните соцтрадиции - лъжи , смрад и кал до дупка - в допълнение уволняват и пребиват журналисти. Медиите гърмят в прослава на гоцетата – колко са умни, прозорливи, честни, работливи, почитани у нас и сред почти неостаналите братски народи. И как защитават националните интереси (е, руските, както се подразбира).
71.
Ам нибойте съ деца
13.10.2016 21:03:24
1
4
Те за изборния ден сички ша са избръснат.....муахахахахахахахааа......
70.
hjh
13.10.2016 21:03:15
4
12
абе Това партия ГЕРБ ми прилича на ФИРМА ГЕРБ АД -който е във фирмата е добре заплатка осигоровки привилегии- който му е спукана работата
69.
Доротея
13.10.2016 21:03:03
12
5
Ей тука ще пусна надаване за най-добър трол.Стига сте писали глупости,не ви ли стана ясно Цецка Цачева е новият президент на България.ГЕРБ е партията на нас младите,партията с бъдеще,а не с минало..
68.
Кой , кой е - ГЕРБ е
13.10.2016 21:01:09
5
9
Моделът "Кой" е по- актуален днес: Кой плати 6-те апартамента на Цветанов, Кой спря делото срещу него, Кой поръча неморалната кампания срещу на Българската кандидатура - Бокова , Кой спря "Южен поток " , а в същото време успешно ще се реализира "Турски", кой назначава Калинки и проститутки да работят по европроекти и министерства, защо мяха изтеглени милиарди и къде отиват- ... "КОЙ". Каквото и да пишете националното предателство и поразиите , които правят ГЕРБ са в пъти повече , от това , че един човек щял да бъде назначен от кабинета Орешарски за шеф на ДАНС - и то излязъл от средите на ГЕРБ.ГЕРБ аут сте, сбирайте шатрата!
67.
Радомира
13.10.2016 21:00:52
11
4
Какво била учила Цачева,ха ха ха един от;най-добрите юристи в България. Стига сте я плюли жената свястна е,тя ще е новият президент на България.
66.
DOBRI
13.10.2016 20:58:44
10
4
Haha gen Radev tozi smeshnik,koi normalno mislesht chovek go olpodkrepq?CACHEVA PREZIDENT!!!
65.
Петя
13.10.2016 20:56:55
14
4
Какво му е зрелищното,хората сложили шатра и дават балончета и т.н ами нали нещо трябва да направят,поне не гине срам.Бургас ми харесва,България ми харесва на 23 години съм ще гласувам за тях и ще остана в България.За разлика от повечето тук не съм платен трол,а нормален млад човек с мнение.Цачева е интелигентна,познава законите и е най-подходящия човек за президент.Крайно време е тази държава да има жена президент.
64.
Без напъи бе ГЕРБ
13.10.2016 20:56:25
6
9
Ще вземете да родите и то ако е нещо като Цецка брррррр. Ужас! Ген Радев ще е Българският президент. Стига сте крали някой трябва да ви спре и това ще е той. затова сте паникьосани!
63.
какво си учила как Цецкье
13.10.2016 20:52:35
0
4
Диалектика на материализъмът??муахахахахахахахахахаааа
62.
Базар бг
13.10.2016 20:51:41
0
4
БКПто ни е подобро от БКПто ви
61.
Ха така
13.10.2016 20:50:05
5
15
Фактът че голяма част от коментарите са изтрити бе да имаше в тях нецензурни изрази и неща , говори за страшна цензура и защита на ГЕРБ. Страшно е когато и журналистиката е платена и поръчкова.Няма да ги бъде , с тези интриги и подмолност. Ще загубите ГЕРБ и сте паникьосани .
60.
UJASSSSSS
13.10.2016 20:48:56
11
4
Бе кви са тези хора бе.... Аз ще гласувам за Цецка цачева! Искам да видя коментарите след откриването на шатрата на БСП?! Ще ги питам за Гинка!
59.
Лисицата
13.10.2016 20:46:48
9
5
Най-пазеният човек в България не е премиерът или президентът, а... жената на генерал Румен Радев – Гинка. Първата съпруга на кандидат-президента на БСП е потънала в пълна нелегалност, откакто пилотът дезертьор реши да атакува поста на „Дондуков” 2.

Радев панически укрива бившата си жена от журналисти и политици от вражеския лагер, за да не излязат наяве интимни тайни и компрометиращи факти за първия му брак.

За по-сигурно бившият ас дори е наел охрана на Гинка, която ще я следва плътно до края на кандидат-президентската кампания. Гардовете не се отделят от майката на двете му деца и зорко я следят дори докато пазарува от кварталната бакалия или води децата си на училище, свидетелстват родители от 35-то СОУ в столицата, където учи дъщеря му.

Гинка още била наранена от предателството на мъжа си, който се отдаде на любовна афера със своя подчинена и хладнокръвно заряза вярната си съпруга, сина и щерката – Георги и Дарина, разкриват от обкръжението на бившето семейство. Затова, въпреки че бил постигнал договорка с нея да си мълчи, Радев се страхувал, че тя може да отприщи чисто женската си обида и гняв, които да се стоварят върху крехките му кандидат-президентски плещи. В нажежената до крайност политическа обстановка и упоритото бягство на летеца от дебати с неговите опоненти, му липсват само подобни битови скандали, които могат окончателно да разклатят доверието на консервативния червен електорат в старателно изкования от пиарите му имидж.

Радев, който претендира да е мъж на честта, всъщност крие доста фриволна лична биография, несъвместима с генералските пагони. Първо във вестник „Ретро” гръмна сканадалът, че като шеф на Военно-въздушните сили той две години е поддържал интимна връзка с пиарката си Десислава Генчева, което е в тотален разрез с устава и крещящ конфликт на интереси. Заради любовната си афера с Деси летецът предал най-близките си хора и им нанесъл тежък удар, като се изнесъл от семейния дом и заживял с новата си изгора в жилище под наем. След излизането на сензационния материал привърженици на БСП загряха телефоните на редакцията, за да изразят възмущението си от морала на „техния” кандидат за президент, който дезертира и от армията, и от семейството си.

Но нахалството на Радев не спря дотук. След като скандалната публикация в „Ретро” разбуни обществото, по заръка на партията, на 12 август той спешно и под натиск узакони връзката си с Десислава Генчева. Което нанесе още един тежък удар върху репутацията на аса и още повече разклати имиджа му на човек на достойнството и честта.

Новата съпруга на Радев пък вече се кипри с етикета „генерал Деси”, тъй като според хора от кухнята на БСП тя изцяло дърпала конците на кампанията му и го наставлявала за всеки негов ход. За ужас на „Позитано” 20, си позовлявала да командори дори самата Корнелия Нинова. Затова на самия Радев пък му бе лепнат прякора „генерал в пола”.

„Е, такъв човек ли ще ни става президент?! Уж генерал, а мъж под чехъл с двоен морал, който дори е нарушавал устава в армията”, пишат в социалните мрежи гневни социалисти.
58.
Антикомунистът
13.10.2016 20:43:25
2
8
Туй са, мамка им:
Комисията по досиетата обяви имената на кандидатите за президент и вицепрезидент, били сътрудници на бившата Държавна сигурност.

Те са четирима и са вече обявявани.

Проверени са общо 41 души, като само един не подлежи на проверка, защото е роден след 16 юли 1973 година, както изисква Законът за досиетата.

В решението на комисията, публикувано на сайта й, фигурират имената на четирима души, които и друг път са били проверявани за принадлежност към ДС и имената им са обявявани – Красимир Каракачанов, Велизар Енчев, Жорж Ганчев и Кольо Парамов.

Каракачанов – кандидат за президент на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“, е бил агент в Шесто управление на ДС с псевдонима Иван. Вербуван е през 1989 година и не са посочени данни дали и кога е бил снет от отчет.

Независимият депутат Велизар Енчев, кандидат за президент от основаната от него партия „Движение за радикална промяна „Българската пролет“, е бил щатен сътрудник на Първо главно управление. Назначен е като разузнавач със заповед от 1985 година, а четири години по-късно е преназначен за инспектор.

Жорж Ганчев, кандидат за президент, издигнат от „Християн-социален съюз“, е бил сътрудник във Второ главно управление с псевдонима Жорж. Вербуван е през 1970 година, а е снет от оперативен отчет през 1990 г.

Кольо Парамов, който е кандидат за негов вицепрезидент, пък е бил с псевдонима Янков. Вербуван е през 1979 г., като е регистриран като резидент в граничен разузнавателен отряд на управление „Гранични войски“. Снет е от оперативен отчет през 1986 година.
57.
антипилотът
13.10.2016 20:41:23
6
3
Ми забравиха! Ко ще искаш от комунягите?! бабите не останаха, на живот и смърт е при тях... Само тролене им остана .... То цял живот ДС така е действала! Ми чухте ли, че и Каракачанов бил аген на ДС с името Иван, тъй че който пише с ник Иван, да внимава!
56.
*********
13.10.2016 20:37:42
3
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
55.
Лисицата
13.10.2016 20:34:49
15
5
Ми за Радев кво ще кажете, освен:
он летает на високо, забивает надълбоко, о льотчик я люблю...
Без никаква харизма, ще Гласувам за Цачева!!!!
54.
Мина
13.10.2016 20:29:35
7
4
до 53 - за Летния театър ли говориш?! Пууу - тогава комунистите що нещо окрадоха.... Успокой се, сега плащат само на тролове да пишат, даже нямат пари за медии, камо лиза градинки... хаххахах
53.
Чичо Пенчо
13.10.2016 20:27:19
17
3
EEEEйййй! Изроди мръсни, забравихте шатрите на Йоан?! А?! Забравихте как правеше по една градинка преди изборите, за да замаже очите на бабите, а?! Сега сте седнали да оправяте икономиката на цялата страна? И то преди президентски избори?! Забравихте ли как Йоан пръсна 4 млн лв за един покрив и никой тогава не писа, защото имаше само вестници и имаше цензура?! А?! Цецка да ви е проблемът, жената е квалифицирана, подготвена, само че не за МИС , а за президент!
52.
Митьо лайното
13.10.2016 20:19:44
2
7
Емелке, стига си ме трила, ма, секси коте!
51.
Благовеста Димитрова
13.10.2016 20:13:00
22
6
Шатрата е страхотна, днес минах оттам и даже се сдобих с подарък. С нетърпение очаквам и велотура в събота. Желая успешна кампания на ГЕРБ и бърза победа.
50.
номер 17
13.10.2016 20:12:49
17
2
Цачева президент!
49.
*********
13.10.2016 20:10:06
3
11
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
48.
Олег Иванович
13.10.2016 20:09:54
18
6
Цачева е най-удачният вариант за президент - тя е ерудирана жена с контакти в Европа и уважение, не се крие зад измислени комитети и си носи политическата отговорност. До нея е адмирал Манушев с опита в армията. Герб са по силни от всякога.
47.
@@@@@
13.10.2016 20:01:12
4
12
Хубава шатра. Жалко че Моамар Кадафи не е жив. Щеше да я оцени подобаващо,както и кандидат президента на ГЕРБ. Все пак Либия е била братска държава по времето когато Цецка е учила "Диалектика на материализма".
46.
Slash
13.10.2016 19:57:51
22
3
Бургазлии отново ще подкрепят ГЕРБ! Промяната започна от нашия град и трябва да продължи за цяла България. Победа за ГЕРБ още на първи тур ще има. Успех!
45.
*********
13.10.2016 19:56:54
2
12
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
44.
що мъ трийте ва другаркье
13.10.2016 19:54:18
2
9
Аз не съм казал че как Цецкье е Лейди Гага,само питах кой е на плаката отзадье.Нидьейти така,издавати са ва комсомол!
43.
Никога повече герб
13.10.2016 19:54:02
4
18
Със сигурност няма да гласувам за Цецка, колко и да се напъват комсомолците от герб.
42.
*********
13.10.2016 19:42:49
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
41.
*********
13.10.2016 19:40:29
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
40.
Мислим
13.10.2016 19:37:34
2
13
Тъкмо защото мислим - питаме , а не плюем. Когато паднете от власт ще Ви се държи сметка откъде са парите и разговорите ще се водят при прокурора. Тогава ще си говорим и с Цецо и с Боко и с Николов .То страхът на ГЕРБ , че някой ще им вземе властта идва от това.
39.
*********
13.10.2016 19:34:49
1
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
38.
ГЕРБ
13.10.2016 19:16:05
13
3
Може би са най-голямата партия, съответно имат стабилна субсидия? Или не мислим, само плюем?
37.
Наистина
13.10.2016 19:14:14
4
22
Откъде ГЕРБ имат пари за такива зрелищни предизборни мероприятия? Или много са крали или много са изнудвали бизнеса? Апропо какво стана с разследването за Цветанов и как е придобил 6- те апартамента.
36.
*********
13.10.2016 19:08:32
2
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
35.
*********
13.10.2016 19:07:37
0
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
34.
Ким Чен Николов
13.10.2016 19:04:01
5
2
Цачева ли ? Или Бойко?
33.
до 28
13.10.2016 19:03:35
5
27
Бургас не е България . Отворете си очите за управлението на ГЕРБ . И апропо изборите са за президент , не за кмет. Откъде са парите ви за кампаниите.Ето защо ГЕРБ са вредни за България.Работели в интерес на гражданите. Кой
Москов- пълен провал в здравеопазването- системата се тресе от протести
Кунева- провал в образованието вкарва чужди , а изкарва наши класици от програмата
Ненчен - за провала в МО не ми се говори , пък и след последните назначения
Митов- националното предателство в ООН срещу Бокова
И за капак Борисов- с провалените 3 енергийни проекта и милиарди заробващ заем! ВРЕМЕЕ БЪЛГАРИ СЪБУДЕТЕ СЕ ! ГЕРБ Е ВРЕДЕН И ТРЯБВА ДА СИ ХОДИ!
32.
до 29
13.10.2016 19:01:29
15
3
личи си, че си от БСП, плащат ти да тролиш - типичното БСП комунистическо тролване като се набляга на старците, личи си просто фокуса върху електората на БСП - пенсионери; смешни сте
31.
Курти
13.10.2016 19:01:17
3
27
Кмета наредил цялата рода в ГЕРБ!!!Тея племенниците му са окупирали МГЕРБ а чичо Кмет ги наставлява!!!Никога няма да гласувам отново за Герб с тая шуробаджинащина!!!
30.
25ti nomer
13.10.2016 18:59:33
8
2
spored teb negramoten chovek shte moje li da se opravi 2 mandata s celiq parlament?
29.
*********
13.10.2016 18:58:06
2
11
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
28.
nikolov
13.10.2016 18:55:41
26
4
Ти в Бургас ли живееш или отдалечено плюеш? Защото ако живееш в Бургас и не ти харесва, значи си сляп или много зле! Николов направи страшно много за нашия град - то се вижда - над 85% подкрепа на изборите...
27.
*********
13.10.2016 18:53:09
5
24
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
26.
бря бря бря
13.10.2016 18:52:11
4
5
Мъ то щели сме да избираме президент!? Това е много сериозна и отговорна работа!?! Муахахахахахахахаха....
25.
*********
13.10.2016 18:51:07
3
9
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
24.
FREE BULGARIA
13.10.2016 18:50:24
4
8
Не е нормално Токио да има 3 университетски болници, а София - 23
23.
Йордан
13.10.2016 18:50:05
8
5
А за летището пък не знам какво мрънкате и защо го намесвате изобщо?? Аз съм го ползвал веднъж през последната година и не можах да позная, че съм в България! Чисто, подредено, добър интериор... даже е много по-уютно от софийското...
22.
Гергана
13.10.2016 18:47:50
18
6
Хаха Лейди Гага,че да не избираме Мис България.Дай да заложим на качеството,за мен Цачева и ГЕРБ са най-добрия избор!
21.
Гергана
13.10.2016 18:47:50
20
6
Хаха Лейди Гага,че да не избираме Мис България.Дай да заложим на качеството,за мен Цачева и ГЕРБ са най-добрия избор!
20.
ralka
13.10.2016 18:47:48
24
6
Айде още от първия тур да бием! Само ГЕРБ
19.
mima
13.10.2016 18:45:35
9
3
Men tiq ne kefqt,i kandidatite sa im dobri bili ot BKP,che na taq vuzrast,koi ne e bil...stiga ste se zaqjdali gadni trolcheta,dano pone dobre vi plashtat
18.
Йордан
13.10.2016 18:45:26
20
6
Каква ти лейди гага, ти по привлекателност ли избираш президента или по качества? Най-качественото е ГЕРБ, без алтернатива.
17.
Росито
13.10.2016 18:43:32
6
9
Летището между другото си ни е добре иди на пловдивското да видиш какво става там-кербала.
16.
Ники Спасов
13.10.2016 18:43:28
19
8
Остава само и спортната зала да довършите и всичко е супер. Не виждам подходяща алтернатива и пак ще гласувам за вас.
15.
*********
13.10.2016 18:41:36
3
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
14.
Росито
13.10.2016 18:41:07
17
4
Плащат си наема със полагащата им се субсидия.Браво,че си дават парите поне за нещо добро и положително,а не за "кибапчита"и "лимунатка"
13.
*********
13.10.2016 18:34:56
3
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
12.
скучно изкуствено представление
13.10.2016 18:34:22
7
14
Ой тез комсомолци мъ умряха..охохохохохо....
11.
Кой? Кой?
13.10.2016 18:34:04
7
29
Плаща наема за общинско място в централна част за шатричката?
Гражданите на Бургас със техните данъци
10.
Или
13.10.2016 18:34:01
3
8
На 06. 11 загуба със 0-1 във последната минута, коефициент 2.075
9.
druga tema
13.10.2016 18:31:56
6
2
Letishteto ima prah na sinite pokrivi i se beli boiata mu, sustho kato vlezesh za proverka, poda mirishe na staro vmirisano, niama nikakuv Evropeiski vid.
8.
до 5
13.10.2016 18:30:48
30
5
Ами кой да изберем? Реалното БКП? По-добър кандидат за нас от ГЕРБ-ския няма!!!
7.
mima
13.10.2016 18:28:31
37
7
Интелигентни млади хора виждам аз застанали зад една достойна кандидатура.Аз ще гласувам с номер 17,защото това,което виждам ми харесва.
6.
Гергана
13.10.2016 18:23:56
20
6
Тази идея с кръстословицата ми харесва,нещо интелигентно и подходящо,че миналата година си спомням някакви даваха кафе...в рова поне има някаква умисъл.
5.
*********
13.10.2016 18:22:40
5
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
4.
Росито
13.10.2016 18:21:25
25
9
Летището си ни е супер,даже сега му започват някакъв голям ремонт,а и то е частно какво общо има ГЕРБ?ИЛИ ПИШЕТЕ КОЛКОТО ДА СИ УБИЕТЕ ВРЕМЕТО?Имаме два от най-добрите университета в България и градът ни е супер благодарение на ГЕРБ!
3.
Моника
13.10.2016 18:18:26
30
9
Евала едни да направят позитивна кампания,поне се различават от другите като не плюят.
2.
FREE BULGARIA
13.10.2016 18:18:24
6
15
Nai groznoto i skupo letishte vuv Evropa! Nai malko korabi vuv pristanishteto!
Nai malko mladi hora studenti!
Spite GERB, spite!!!!
1.
*********
13.10.2016 18:03:30
4
18
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
С концертна премиера на бургаския композитор Петя Тончева стартира "СОЛиСиМи" С концертна премиера на бургаския композитор Петя Тончева стартира "СОЛиСиМи" Публиката в залата на НХК се наслади и на соловите изпълнения на обой, флейта, виола, ксилофон, тъпан, цигулка и др. Днес ни удря най-силната геомагнитна буря от 20 години Днес ни удря най-силната геомагнитна буря от 20 години Според учените има възможността сателитите на по-висока орбита да бъдат засегнати Лекари-садисти от български град вързаха за леглото 104-годишна пациентка Лекари-садисти от български град вързаха за леглото 104-годишна пациентка Уведомени са и полицията, и прокуратурата в града за действията на лекарите от болница „Света Петка“ 10 фрази табу по време на кавга, които могат да разрушат една връзка за миг 10 фрази табу по време на кавга, които могат да разрушат една връзка за миг Ето кои са те  Кои са знаците, че мъжът ви ви контролира Кои са знаците, че мъжът ви ви контролира Той определя различни правила за двама ви Акад. Николай Денков, водач на ПП-ДБ: Нашият основен приоритет е България да стане нормална европейска държава Акад. Николай Денков, водач на ПП-ДБ: Нашият основен приоритет е България да стане нормална европейска държава ПП-ДБ откри кампанията си за 2 МИР Бургас с ясна регионална програма и отчет за свършеното до момента  Kои са най-харесваните зодии - любимците на всички Kои са най-харесваните зодии - любимците на всички Първият в нашия списък е Лъвът, сияйният лъв на зодиака Украинка прати в болница 18-годишно момче, блъсна с Туксона си тротинетката му Украинка прати в болница 18-годишно момче, блъсна с Туксона си тротинетката му Младежът също е украински гражданин, с фрактура на лъчевата кост на лявата ръка е Рецепта за суши рулца с тофу и в оризова хартия Рецепта за суши рулца с тофу и в оризова хартия Сервират се със соев сос за потапяне и много добро настроение БСП откри кампанията си в Бургас под мотото „За достойна България в мирна Европа“ БСП откри кампанията си в Бургас под мотото „За достойна България в мирна Европа“ Партията призова избирателите да се доверят на опита
От 15 години тя не спира да ражда, защото... От 15 години тя не спира да ражда, защото... Росарио от Тексас непрекъснато забременявала, докато най-накрая не родила момиченце Какво можем да научим от едно пресъхващо море за живота след еко катастрофа Какво можем да научим от едно пресъхващо море за живота след еко катастрофа Преди 60 години Аралско море започна да пресъхва, оставяйки солена, безплодна земя след себе си Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Ще има куп проблеми с мобилните приложения и онлайн банкирането в следващите два дни  Автобус с пътници падна в река в Санкт Петербург, има жертви Автобус с пътници падна в река в Санкт Петербург, има жертви Според местната прокуратура, жертвите са четири Шок! Булка се оказа младоженец Шок! Булка се оказа младоженец 27-годишна китайка от провинция Хубей неочаквано преди да сключи брак научи, че всъщност е биологичен мъж Сериозен недостиг на работна ръка в туризма и в Гърция Сериозен недостиг на работна ръка в туризма и в Гърция Сезонът започна с около 80 000 свободни работни места Стана ясно кой печели "Хелс Китчън" Стана ясно кой печели "Хелс Китчън" Железни договори на участниците ги карат да пазят мълчание, но... Отнемат книжката за хвърлен фас Отнемат книжката за хвърлен фас Забранено е да спите с колата си Всички го пием, цената му скача драстично заради... Всички го пием, цената му скача драстично заради... Има глобален недостиг Почина легенда в бойните спортове Почина легенда в бойните спортове Роденият през 1963 г. боец е починал в дома си заобиколен от близки
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Да ти се похваля, наредих пъзела само за 2 дни!
- И какво от това!?
- Ми, на кутията пише - за 3-4 год.
Виц на деня Виц на деня Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педе*аси!
- Глас от групичката:
- Двама са педе*астите, аз съм преводачът.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Разликата между колата и жената е, че ако чукнат колата ще забележиш...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори