×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Какво да правиш, когато той не може да се похвали с нещо голямо


03 Октомври 2016, Понеделник, 23:52 ч.

Дори твоят човек да не е особено надарен, това може да не е е голям проблем, ако следваш съветите ни за справяне със ситуацията. Слез на земята и разбери какво е нормално... реално

Каквото и да си говорим, е ясно, че размерът има значение. Шансовете да ти се падне грандиозно надарен мъж обаче, никак не са толкова големи. И всъщност, сигурна ли си, че не очакваш твърде много от твоя човек? Розовите романи (нали се сещаш – той си сваля дрехите, а на нея й пада ченето), порнофилмите (в които се избират мъже и жени, които имат всичко по много) и играчките в секс магазините (правени за хора, които гледат порно), нарочно или не, изграждат точно определена представа за големината на мъжкия полов орган. Добрата новина е, че дори и да попаднеш на някого, който няма да го вземат в друг, освен в комедиен порно филм, това не означава непременно лош секс – напротив! Няколко малки трикчета са предостатъчни, за да стигнеш ти върха, без значение от големината на пениса му – на него и без това му стига че си се навила, въпреки че си го видяла. Седни удобно и се приготви да научиш фактите, поукрасените истини и откровените заблуди, които съществуват за мъжкия размер.

КОЛКО, КАЗВАШ...?

И така, часът на истината... В ерекция, дължината на пениса при повечето мъже (60 %) е около 13 см. Само 15 % могат да се похвалят с около 18-20 см, а надарените с над 20 см са едва 3 %. Психолозите твърдят, че някои жени определят големината на атрибутите на половинките си, като незначителна, дори и когато става въпрос за нормални габарити. Затова – бъди реалистка и не натоварвай твоя човек с твърде големи очаквания.

...О, ТОВА Е НАИСТИНА МАЛКО

Напълно възможно е да му е съвсем малък. Някъде около 2-3 % от мъжете притежават т.нар microphallus – пенис, който в ерекция е не по-дълъг от 7-8 см. С подобна дължина сексът е истинско предизвикателство, тъй е възможно нищо да не разбереш при проникването му – все пак има и тампони с голе-долу тази големина! Не се стряскай -  защото тези случаи наистина са рядкост, а в повечето случаи това, което изглежда малко на пръв поглед, си е съвсем нормално, когато е в ерекция и притежава всички необходими характеристики, за да те задоволи. Ето я и голямата тайна – не дължината, а дебелината на пениса е отговорна за удоволствието, което носи проникването (добре знаеш, че най-чувствителната зона от вагината ти са първите 7-8 сантиметра, следователно дължината не е от голямо значение). Изводът е, че е напълно възможно 10-сантиметров член да ти достави много по-голямо удоволствие от по-дълъг. Невероятно, но факт!

ПРЕВРЪЩАНЕ НА ДЕФЕКТА В ЕФЕКТ

С малко старание, завъртане и докосване, можеш да направиш така, че малкия пенис да достигне чувствителните ти точки. Първо – дръж краката си колкото се може по-събрани по време на секс. Без значение в каква поза сте, ако правиш това, търкането ще е по-интензивно, а оттам и стимулацията на чувствителната част от вагината ще е по- ефикасна. Като се стараеш да държиш краката си близо един до друг, това ще стесни точката на проникване. Ето и още едно трикче, което работи най-вече, когато сте в мисионерската – сложи възглавница под дупето си и се опитай да насочиш таза си максимално нагоре. Под този ъгъл проникването е по-дълбоко, а и така той има достъп до предната стена на вагината ти, където е заветната G-точка. Ако нямаш възглавница под ръка – сложи крака на раменете му. Така навлизането ще е по-дълбоко, ще го чувстваш по-голям, а и си осигуряваш повече клиторна стимулация, която може да те отведе до върха.

Удоволствието е гарантирано и ако сте в лъжички, той прониква в теб откъм гърба ти, като те е обгърнал с ръце. Тази поза държи телата ви в близост едно до друго, което пък ограничава празния ход при тласъците навън и навътре – следователно, ти ще го усещаш по-добре, тъй като по-голяма част от пениса му ше е вътре в теб. Освен това той има перфектен достъп до клитора ти, с който може да се занимае с ръце, за да ти донесе още по-интензивен завършек.

НАЧИНИ ДА СТИГНЕТЕ ВЪРХА

Колкото по-силна е ерекцията му, толкова по-голям ще се чувства той, докато е в теб. Но когато мъжът е по-малко надарен, той се стресира, че не може да задоволи партньорката си и нещата се скапват още преди да са започнали. Затова постигането на максимална твърдост е сложна задача. Помогни му да се отпусне, като погалиш егото му. Например – докато се суетиш из спалнята, а той се съблича, подхвърли му колко е секси: „Цял ден чаках този момент…”. Друг вариант е да му направиш коктейл като увертюра към секса – малко алкохол ще улесни достигането на кръвта до пениса му и ще подпомогне ерекцията. (Само внимавай с количеството – три или повече питиета ще превърнат атрибута му в неизползваем). Не преигравай с реплики като: „Уау!”, когато си свали панталоните. Това ще постигне обратен ефект, защото той е наясно какво притежава и знае, че си неискрена. Ако е напрегнат, мускулите му ще стегнат и пенисът му ще се опита да заеме позиция в близост до тялото му. Ситуацията е подобна на „сбръчкването”, което се получава, когато той влезе в студен плувен басейн например, класическият случай на охлювизъм. Можеш да предотвратиш всичко това с нежен масаж по време на предиграта. Придвижи пръстите си по бедрата му с лек натиск – нагоре и надолу, до гениталиите и обратно. След това с леки кръгови движения масажирай зоната около члена му. Така ще го накараш да си мисли за секс, без да подозира, че това е била целта ти от самото начало. Дори и твоят човек да не изглежда нервен, колкото повече време отделиш на предиграта, толкова по силна ще е ерекцията му, защото кръвният поток към пениса му ще се увеличи. Не забравяй да му споделиш къде са твоите горещи точки и да му покажеш как искаш да бъдеш докосвана. Ще се почувства като секс бог, ако успее да те накара да достигнеш върха – демонстрирай му, че го заслужава. И най-вече: погрижи се за себе си, той така или иначе досега едва ли е докарвал жена до върха – дай му шанс да преживее това.

С малко старание, завъртане и докосване, можеш да направиш така, че малкия пенис да достигне чувствителните ти точки.

В категории: Животът


Коментари
Ергенът бил смотаняк
Ергенът бил смотаняк 19/05/2024, Неделя 19:16 6
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Eксперти твърдят, че Момата е бил социопат, но не е имал психически разстройства Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Той вече се е срещал със собственика на варненци Павлин Николов Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Стaвa дyмa зa пpoизвoдcтвeнaтa бaзa нa ĸoмпaниятa зa дoгpaми и фacaдни peшeния "Kpyпaл" EOOД Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Цените на имотите у нас растат по няколко причини Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп На място са пристигнали няколко екипа на полицията, пожарната и Бърза помощ Ергенът бил смотаняк Ергенът бил смотаняк В интернет се появиха стари негови снимки, които предизвикаха същински взрив и лавина от коментари, за жалост повечето от които подигравателни Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Червенокосата дама, която бе синоптичка на Нова тв, преди да излезе за втори път в майчинство Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Изтипоса на снимката на жена, която набеди за крадла  Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Жилищата били продадени за 100 хил. лева Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Той е на мнение, че ако трябва в държавата на някого най-много да се увеличават заплатите, това са университетските преподаватели, учителите, лекарите и медицинските работници
Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Бен Афлек и Дженифър Лопес са пред развод, а мнозина смятаха, че ще остареят заедно Всеки трети сърбин мрази ЕС Всеки трети сърбин мрази ЕС Увеличава се броят на тези, които не искат страната им да е част от Европейския съюз Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Осем линейки и дронове също са част от спасителните усилия Топ 5 енергийни места в България Топ 5 енергийни места в България ма земи със силна и лековита енергия, за които хората разказват, че там компасите се побъркват, а часовниците спират Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” По чудо инцидентът се размина без жертви Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Вътрешният министър на Иран Ахмед Вахиди заяви, че ще отнеме време да бъде открит хеликоптера заради гъста мъгла Още един инцидент с кораб в Черно море Още един инцидент с кораб в Черно море Вчера службите в Румъния не коментираха причината за инцидента и не разпространиха информация за вероятен сблъсък Падна хеликоптер с президента на Иран Падна хеликоптер с президента на Иран Инцидентът е станал близо до Джулфа, град на границата с Азербайджан С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна Предвижда се и стимули за военнослужещите като парични премии или пари за покупка на жилище или автомобил, които според някои политически наблюдатели Украйна не може да си позволи Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Доскоро красавицата дори не отказваше селфита с феновете си, защо се крие сега обаче?
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори