×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Звездите от "София ден и нощ" крият горещи тайни


20 Септември 2016, Вторник, 20:41 ч.

Продължаваме интересната поредица за колоритните тв образи и реалните им житейски лица


Риалити сериалът „София ден и нощ” все по-често дефилира в коментарите из социалната мрежа, съобщава „Шоу”. И вече може да се похвали със завидна тв аудитория – въпреки че поне засега екипът на продукцията изолира максимално своите новоизлюпени тв звезди от медийния интерес.

Въпреки това народното издание винаги научава любопитни подробности дори там, където те са грижливо спестявани.

Продължаваме интересната поредица за колоритните тв образи и реалните им житейски лица.


Митака преследван от атрактивни дами и господа

Мускулестият Митак е обсебен от идеята да има перфектна физика. И тя отдавна е вече факт. Моделът Кристиян Кирилов, както е истинското му име, често си прави селфита, използва всеки удобен случай да се поперчи с мускули. И преди да го направи по плажовете на Слънчака това лято, изкара дълга почивка на гръцкия остров Миконос. Навсякъде, където се появи, татуираният млад мъж е атракция за курортистките, а наскоро дори пияна рускиня му се нахвърлила в един от нощните барове край плажа.

Преди години Кристиян си изкарвал парите основно като модел и манекен. Разбира се, не останал незабелязан – потвърждение за това са участията му в няколко видеоклипа на чалга парчета – на фолкпевиците Анелия, Лияна и Емануела. Преди време пък Митака беше спряган и за гадже на фолкпевицата Анелия. А след нея - и на щерката на Цветелина Бориславова - Веселина. Близки до мускулестия чаровник пък издават, че известно време – в периода, когато нямал никакви доходи – Митко получил оферта за работа в Дубай, която се състояла в забавления на богати личности – предимно господа. Днес обаче Кристиян е вече телевизионна звезда и мераците му са да се развива именно в това поприще.

Коко става все по-желан ерген

Въпреки че е един от най-осмиваните и подигравани образи в сериала, Коко е всеобщ любимец на зрителите. Крис Ненков, както е истинското име на актьора, обаче няма нищо общо с екранното си превъплъщение, в което играе инфантилен и наивен младеж, на моменти твърде щур, който прави глупост след глупост. В сериала Коко не успява, но в живота си Крис е разбил не едно или две женски сърца.

От няколко месеца насам Крис Ненков се носи на крилете на любовта. Чаровникът е лудо влюбен в страстната моделка Анджи Павлова. „Тя мoжe дa ce вoзи c мeн в aвтoбyca и пaĸ щe e щacтливa. Toвa e мoмичeтo, ĸoeтo cъм тъpcил винaги”, пpизнaвa caмият Kpиc Heнĸoв и допълва, че приятелката му има чиста душа и нямала нищо общо с мoмичeтaтa, мeчтaeщи зa cĸъпи лимyзини и пoдapъци. Двамата се познавали от доста време, но задочно – покрай съвместни ангажименти.

„В един момент съдбата просто ги срещна за по-дълго време покрай проект, в който бяха свързани и двамата. И любовта им бързо се получи”, коментират близки до актьора. Те издават още и че любовта не е единствената сцена, на която му е провървяло. Заради блестящата си роля в сериала Крис Ненков вече е получил и няколко предложения да участва в бъдещи кинопроекти. И макар да не е професионалист, младежът не е и абсолютен аматьор в артистичните дейности. Ненков е доста известен модел. Признава, че като дете е мечтаел да бъде известен. И сега желанието му е реалност.
Малцина знаят, че не само в сериала, но и в живота най-близкият приятел на Ненков е екранният му партньор Кристиян Кирилов, който изпълнява ролята на Митака. Покрай съвместната си работа двамата открили и много общи интереси и сега са почти неразделни.

Стела се зарибила с Марио и в живота

За изненада на мнозина изĸycитeлнaтa Cтeлa пренесе страстите на героинята си към плейбоя в сериала Марио (Адриан Зурков) и в живота. Стела, чието истинско име е Михаела Василева, се превъpнa в любимĸa нa зpитeлитe въпpeĸи гaдняpcĸaтa си poля в риалитито.

„Kaтo ĸapтинĸa ca двaмaтa – ĸpacиви, cинeoĸи, нaпpaвo мyцĸa. Глeдaмe ги и cяĸaш ca poдeни eдин зa дpyг. Имaт нeщo oт няĸoлĸo ceдмици, нo дaнo нeщaтa дa пpoдължaт и дa нe ce paздeлят ĸaтo в cepиaлa. Mнoгo им ce ĸeфим вcичĸи”, пpизнaвaт близки до младежите.

В живота си 19-годишната Михаела, която е професионален модел, твърди, че е коренно противоположен образ на героинята си Стела. В сериала тя играе сестрата на Дани. Момичето бяга от скуката на малкия град и идва в столицата, за да има купони, шумни компании и див нощен живот. Стела е с доста разкрепостен характер и непрекъснато скача от една интрига в друга.

Марио е атрактивен фитнес инструктор

Плейбоят от тв поредицата Марио бързо покори зрителките и им стана любимец. В живота атрактивният Адриан Зурков, както е истинското име на актьора, работи като фитнес инструктор. Единственото, по което си прилича с екранния си образ, е, че жените много го харесват и винаги има по няколко обожателки. Спокойно може да се каже дори, че в сериала той играе самия себе си.

Адриан е мачо и в живота подобно на героя си Марио. И работи часове върху тялото си, за да е винаги в перфектна форма. Освен това е и специалист по здравословно хранене, изготвя програми за клиентите си. Мускулестият симпатяга има и доста телевизионни участия в специализирани предавания за фитнес. Актьорският му опит пък започва далеч преди главната роля в „София ден и нощ”, макар да се ограничава до епизодични роли в няколко холивудски филма, заснети у нас. Адриан се надява, че участието в риалити поредицата ще му осигури още много и по-значими роли в киното.

Анна-Мария – бръмчалка и мъжемелачка

Новата съквартирантка в „София ден и нощ” успя да привлече веднага мъжкото внимание върху себе си. Красавицата, която изпълнява ролята на Анна-Мария, носи същото име. Анна-Мария Чернева е известна „бръмчалка” в родните хайлайф среди. Сексапилната дама отдавна се опитва да набере популярност и сега този шанс е отворен за нея с участието й в хитовата продукция. Освен в сериала атрактивната брюнетка е участвала и в друго известно риалити шоу - „Истински истории”, също така се е снимала и в реклами за бързи кредити.

Красавицата следва специалност „Театър” в НБУ, където учи заедно с друг участник в „София ден и нощ” – Един Кануш, който играе Асен.

Преди да започне да се снима в различни продукции за малкия екран, Анна-Мария се подвизавала и като еротичен модел. От този период са и някои нейни доста провокативни фотосесии. Освен това изкусителната брюнетка може да се похвали и с доста титли от различни конкурси за красота. Пробвала се е даже и като фолкпевица – има записана само една песен, която обаче не постига никакъв успех.

Около името й започва да се шуми преди няколко години, когато упорито е спрягана за любовница на футболиста Стойко Сакалиев. Слуховете редят пък, че Анна-Мария се е уредила с връзки в „София ден и нощ”. Подозрителен е фактът, че нейното име услужливо съвпада с това на героинята й, така че да бъде запомнена по-бързо.

В категории: Животът


Коментари
Флагман.БГ Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата 25/04/2024, Четвъртък 09:21 0
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ГЕРБ-СДС и ДПС свалиха кворума за започване на заседанието, за да спасят Росен Желязков ГЕРБ-СДС и ДПС свалиха кворума за започване на заседанието, за да спасят Росен Желязков След 30 минути ще има нова регистрация Обединението на левицата зациклило заради Ваня Григорова? Вземала еднолични решения Обединението на левицата зациклило заради Ваня Григорова? Вземала еднолични решения Не се разбрахме и по отношение на политиката, приоритетите и кадровото обезпечаване на представителството в изборите, каза Костадин Паскалев Тошко Йорданов: Кирил Петков е лицемер, снощи късаше ризи, а днес спаси Росен Желязков Тошко Йорданов: Кирил Петков е лицемер, снощи късаше ризи, а днес спаси Росен Желязков Кворумът се провяла, Росен Желязков ще спаси поста си  Дебора с покъртително признание, паник атаките я съсипват, а организма й не разграждал алкохола Дебора с покъртително признание, паник атаките я съсипват, а организма й не разграждал алкохола Попфолк дивата разказа как е катастрофирала и призна, че вечерта се пила 4-5 чаши вино в комбинация с приспивателно  Ще отложат ли с още една година либерализацията на пазара на тока? Ще отложат ли с още една година либерализацията на пазара на тока? Премахването на регулираните цени ще доведе до тежки социални проблеми Протест пред Съдебната палата в София, близките на загиналия Филип настояват за справедливост Протест пред Съдебната палата в София, близките на загиналия Филип настояват за справедливост Организирано е и шествие до пешеходната пътека, където беше прегазено момчето Народното събрание остава без председател? Свалят Росен Желязков в последния работен ден Народното събрание остава без председател? Свалят Росен Желязков в последния работен ден ПП-ДБ и БСП му показаха "червен картон" Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете
Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса Козирогът и Телецът да си пазят парите, а Стрелецът да внимава с храната! Козирогът и Телецът да си пазят парите, а Стрелецът да внимава с храната! Хороскоп за деня – 25 април 2024, четвъртък Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори