×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Булеварден вестник гърми! Сериен убиец трепе клошари в Бургас


13 Септември 2016, Вторник, 13:14 ч.

Трима от четиримата несретници, чиито трупове бяха намерени из бургаските улици, са издъхнали от неизвестна отрова. Една от версиите, по които работят криминалистите е, че те са станали жертва на убиец, който нарочно е оставил смъртоносна течност, предполагайки, че тя ще бъде намерена от бездомниците, съобщава булевардното издание "България днес".

Казусът е толкова сложен за решаване, че криминалист заявил, че е достоен за роман на Агата Кристи.

Като млада, великата британска писателка работи в диспансер , където придобива задълбочени познания за отровите и ефекта върху човешкото тяло. Затова и част от покушенията, описани в книгите й, са от отравяне. Например в "Трагедия в три действия" детективът Еркюл Поаро трябва да разкрие загадъчната смърт на двама човека, които издъхват докато пийват с приятели. Въпреки, че съмненията на Поаро са, че са жертва на убиец, по чашите йм няма никакви следи от отрова, а освен това белгиецът Поаро поне на първо време не открива мотив. Като се изключи, че за разлика от починалите герои на Кристи, които са уважавани в обществото, а загиналите в Бургас са бездомници, случаите си приличат, коментира криминалистът.

Ченгета започнаха да разплитат какво се е случило в морския град, след като на 4 септември до бл.72 на комплекс "Зорница" беше намерено тялото на 58-годишен бездомник. По трупа не били открити следи от насилие и бил закаран в Съдебна медицина. Случаят не бе отразен в медиите и вероятно щеше да замине в графа "естествена смърт", ако на следващия ден в храсталака до помпена станция в парк "Езеро" случайно не са намерени телата на мъж и жена, също клошари.

Митко и Гюла са посрещнали смъртта си прегърнати. Ченгетата започват разследване, въпреки че и по техните трупове няма следи от насилие. Свидетели разказват, че двамата се движели с още бездомници. Оказва се, че техен приятел бил и Ламбо, който е намерен на предния ден. Криминалистите разпитват хората, които се движели с тримата, и стигат до четвърти клошар, за когото станало ясно, че е бил с тях, когато последно са забелязани на 3 септември вечерта. Той казал, че Димитър намерил до контейнер за боклук в комплекс "Зорница" шише със зелена течност. Решили, че е спирт и започнали да пият.

Само оцелелият отказал и това го спасило!

Бутилката е намерена до телата на Гюла и Митко. Предположенията на криминалистите са, че тримата са починали от течността, а тя най-вероятно е била антифриз. Направени са аутопсии, които не дават категорични отговори, а даже засилват загадката от какво са починали тримата. Не са намерени никакви следи от насилие. Не са открити никакви морфологични изменения на коремните йм органи вследствие на евентуално погълната отрова.

Назначени са куп експертизи, а бутилката с мистериозна течност е изпратена в София, където в Института по криминалистика ще се търсят съставките.

Според разследващите има няколко възможни версии. Едната, официално обявената, че някой е изхвърлил отровна течност, но бездомниците са я намерили и решили да си спретнат пиршество. Единственият свидетел е останалият жив, който пък се проверява дали има общо със смъртта на братята си посърба, или наистина е извадил късмет, че не е пил.

И не на последно място се проверява вероятността някой да е оставил нарочно бутилка с мистериозна отрова, предполагайки, че тя ще бъде видяна и изпита от навъртащите се в района бездомници.

В категории: Бургас


11
Коментара
11
Коментара по темата
11.
Чоко и Боко
14.09.2016 08:57:48
0
4
Защо не се ориентира към Комлука.
10.
123
14.09.2016 08:18:56
0
1
вестникът бил булеварден, а сайта на Кера е академичен
9.
р
14.09.2016 08:17:01
0
1
само в този тъп сайт могат да измислят такава глупава история за сериен убиец. Но това е нормално, като имам предвид кой го ръководи
8.
а ми кажи че не е тъй
13.09.2016 20:15:41
0
6
Тук някой се прави , че го е жал за хора на които ако им предложиш жилище, чисти дрехи и не дай си боже работа, твърдо ще откажат! Само защото ще трябва да полагат усилие да ги поддържат!
7.
Кол
13.09.2016 14:16:42
5
7
Номер 1 е много прав. А вие 2-5 сте жалки лицемери.
6.
Хм
13.09.2016 12:12:51
3
14
Обиждате №1 доста лицемерно!Съчувствието е едно,но реално правите ли нещо за тях- какви ли не скитащи-вонящи клошари,нахални просяци,цигани..,някои от които са направо опасни!Къде са социалните?!Защо не се събира поне все още годна храна от магазините за тях?!
5.
До 1
13.09.2016 12:07:59
4
9
Ти си тъпак!
4.
До 1
13.09.2016 11:42:33
3
12
Ти си и баси долното копеле сериозно няма такова долно същество като тебе как можеш въобще да пишеш така имаш ли съвест,имаш ли въобще малко морал.Че не вярваш в господ не вярваш то е ясно,но поне малко човешко бе изрод долен.Нямам думи не е истина това което чета.
3.
darkdeath
13.09.2016 11:07:03
6
8
до 1. Боклук що не се хванеш за палците и да ме чакаш със разтворени бузи
2.
До 1
13.09.2016 10:59:46
4
31
Ей олигофрен... дано и ти някой ден останеш на улицата! Нека и теб наричат, "ммммм, същество" Всеки си има собствена история и живот. Не знаеш кой през какво е преминал!
1.
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
13.09.2016 10:35:33
28
12
Който и да е,направил е услуга на обществото.Тези,ммммм,същества са
навсякъде,противни и вонящи и ви
наги там,където най - малко очакваш да ги видиш.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори