×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Как грозните мъже успяват да хванат красиви приятелки


Как грозните мъже успяват да хванат красиви приятелки
Все по-често можете да откриете жени, които са по-отворени към различното
09 Август 2016, Вторник, 13:30 ч.

Само ние сме сбърканият пол


Всяка жена има модел на перфектния мъж. Познат е на целия свят, защото най-често е висок строен, с коремни мускули и банкова сметка като на Бил Гейтс. Много дами са точно така, но все по-често можете да откриете жени, които са по-отворени към различното. Техният приятел винаги се превръща в онзи, който дава пари, но личната ни статистика показва, че около 40% не бъркат дълбоко в портфейла, защото не искат да рискуват да извадят стария албум на Лили Иванова, пише men.hotnews.bg. Това означава, че може да сте шишко, който се вози с две билетчета в градския транспорт (ние се возим с 2 билетчета и карта) и пак може да заведе Кейт Мос у дома. Каква е тайната? Виж в следващите редове!

Привличането е странно

Никога няма да разберете идеологията зад метаморфозата на прасчо в мечо. Подобно постижение може да даде отговор на въпроса за милиард долара "Какво искат жените?". Все пак е важно да запомните, че всяка жена иска да се чувства обичана и специална за някого. И в точно това се изразяват качествата на далеч по-малко съвършените господа.

Постоянните откази от другия пол ги превръщат в много по-добри партньори и щом чудото се случи, те винаги ще се стремят към съвършените отношения. Да поставите короната на една жена не изисква нито стотинка, важното е да я накарате да се чувства като принцеса и галите егото ѝ, визията веднага ще остане на заден план.

Видът не е всичко

Ако видите красива жена с грозен мъж, тогава той автоматично става богат, известен или с голям член. Истината е, че нищо от изброеното не е задължително.

Красивите жени са толкова самотни и отегчени от класическите свалки, че реагират положително на всяко социално разнообразие, включително и на проявата на интелект. Никога не забравяйте, че еднокраките също са печелили надбягването, изобретявайки ДВГ-то!

Само ние сме сбърканият пол

Греховното тяло е основен избор в 99% от случаите, когато избираме партньорка. Някои вярват, че при жените това може да движимото имущество и сме сигурни, че има такива, но те не са в основата. Нежният пол винаги е бил емоционален и щом събудите пеперудите в стомаха й, тя е готова да ви заведе в спалнята. След това я заведете в болницата, защото нито една жена не трябва да има пеперуди в стомаха си.

Грозникът може да свали всяка жена

Има само една подробност, всичко, което ние смятаме за грозно в един мъж (и мнозина от редакцията го виждат в огледалото) за някои жени може да не е така. Винаги ще има една жена, която харесва мечовци, а познаваме мечоци, които не попадат в златната среда. Добрата новина е, че дори и да не сте Брад Пит, пак ще имате достатъчно жени в обкръжението, които биха показали как работи стара пералня "Татрамат" на центрофуга. 

Открий силните си страни

Все повече другари предпочитат лятната им отпуска да бъде прекарана в 10 дена срам на плажа и по-малко пот в залата. Много отиват с автобуса до морето и пак се прибират с няколко черни прашки - символ на българо-руската дружба. Еманципацията пък ни помогна да знаем, че всяка жена може да си плаща сама сметката и след като не искаме да я обидим, остават пари и за смяната на телефона. Ако станете жертва на тези стереотипи, шансовете да се приберете с нещо повече от дребни пари в джоба, намаляват драстично. Запомни от нас, че съдбата обича смелите, в противен случай още щяхме да работим върху научни проекти за изобретяването на най-точно копие на вагината.

Запази честта си

Мнозина са склонни да вярват, че когато се държат добре с една жена и постоянно са верния паж в прикритие, те ще запазят шансовете и ще се доближат до заветната цел и с това влизат в клуба на добрите приятели и започват да слугуват. Да бъдеш приятел с една жена, на която си споделил чувствата е чисто самоубийство. Представете си, че отивате в шоурум, за да купите мечтаната кола и там ви кажат, че ще вземат парите, но ще ви дадат картинка от добрите стари дъвки "Турбо". Точно това се случва на онези, които не получават любов, а само болка в тестисите, която не се лекува с твърда ръка. Приемете фактите, една жена не ви харесва, а това означава, че остават още няколко милиарда. Ако всички са Ви казали "Не", тогава вече може да се чувствате зле, но и в това се съмняваме! И преди да напишете негативните коментари, авторът на този текст е необвързан 300-килограмов хипопотам, който никога не е правил секс и няма да прави, защото религията (и килограмите) не разрешава подобни занимания.  

В категории: Животът


5
Коментара
5
Коментара по темата
5.
до засегнатия :D
09.08.2016 18:23:33
0
3
Надървен ли си, не си ли.. не те знам.. ама си много куx
4.
?
09.08.2016 17:55:56
0
3
Курварите да не би да се свършиха
3.
Надървен
09.08.2016 17:40:09
2
8
Грозни мъже...мама ви курвенска,за пари и с кон ще си го слагате,света ще свърши курвите никога
2.
mq4
09.08.2016 16:49:10
0
2
с Photoshop
1.
top
09.08.2016 16:48:44
0
3
Как грозните мъже успяват да хванат красиви приятелки С ПАРИ или Ко-ав
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
6 съобщения от мъжа, които разкриват, че е лудо влюбен във вас 6 съобщения от мъжа, които разкриват, че е лудо влюбен във вас Ето кои са те  5 отблъскващи грешки по време на целувка 5 отблъскващи грешки по време на целувка Обърнете най-голямо внимание на лошия дъх Утре е важен ден за бургаското Барби, следва 37-а вливка... Утре е важен ден за бургаското Барби, следва 37-а вливка... Медици масово отказват да й поставя повече филъри в устните заради опасността от некроза Най-големите скандалджии в зодиака Най-големите скандалджии в зодиака Скандалите и свадите с тези зодии са вързани в кърпа Рецепта за агнешко с кисело мляко Рецепта за агнешко с кисело мляко Един от шедьоврите на българската кухня Акула изплува на плаж в Бургас (СНИМКА) Акула изплува на плаж в Бургас (СНИМКА) От близко заведение са съдействали, за да бъде върната акулата обратно в морето Експерти дават съвети как да спрем да мислим прекалено много и да се тревожим Експерти дават съвети как да спрем да мислим прекалено много и да се тревожим Тревожността е бич на нашето време и психолозите обръщат все повече внимание на преодоляването ѝ Условна присъда за Васил, хванат с пико и коноп на паркинг в жк. „Лазур“ Условна присъда за Васил, хванат с пико и коноп на паркинг в жк. „Лазур“ 37-годишният бургазлия бе спипан с дрогата миналото лято до блок 13 в комплекса Тази тв водеща се прояви с нов гаф в ефира, заекна и не успя да прочете текста си Тази тв водеща се прояви с нов гаф в ефира, заекна и не успя да прочете текста си Цънцарова вече не се справя добре със задачите си  Майката на тази силиконка категорична: Преди пластичните операции беше по-красива! Майката на тази силиконка категорична: Преди пластичните операции беше по-красива! Екатерина отглежда дъщеря си след загубата на татко й - ливанеца Абдул Гани. Той бил банкер и тъкмо на него двете жени дължат охолния си живот
Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Досега спадаше към категория едно, включваща хероин, екстази... Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Жената останала в шок, била "мъртва" от месеци Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Разкриха какво ще включва менюто им Бунт в "Икеа" и "Метро" Бунт в "Икеа" и "Метро" Германският синдикат "Ферди" (verdi) започна общонационална стачка в секторите на търговията на дребно и едро в Германия Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Тя отишла на консултация при гинеколог, който след обстоен преглед ѝ казал, че биологично те не може да се нарича жена Трансферна бомба на Острова - ще играе ли Салах в Саудитска Арабия Трансферна бомба на Острова - ще играе ли Салах в Саудитска Арабия Египтянинът изкара седем сезона в Ливърпул и за това време успя да спечели Шампионската лига, Световното клубно първенство, ФА Къп, Суперкупите на Европа и Англия, две Купи на лигата, както и Висшата лига Американските войски се изтеглят от Африка Американските войски се изтеглят от Африка Нигер заменя западните сили в страната с руски Цените в еврозоната продължават да се стабилизират Цените в еврозоната продължават да се стабилизират Европейската централна банка ще намали лихвените проценти през юни Всеки ден тя пиеше чай с мляко, докато накрая.... Всеки ден тя пиеше чай с мляко, докато накрая.... Виетнамката често пропускала обяда или вечерята и ги заменяла с любимата си сладка напитка Задържаха 40 медицински служители при разследване в интензивни отделения за новородени Задържаха 40 медицински служители при разследване в интензивни отделения за новородени Мрежата от около 300 души е работила с 20-процентна комисиона и е прехвърляла бебета от интензивните отделения на държавни към частни болници
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори