×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Дрогирани идиоти вбесили в Черноморец Лияна Панделиева


Дрогирани идиоти вбесили в Черноморец Лияна Панделиева
Благой Рагин и Лияна Панделиева се скараха. Тя го обвини, че защитава верига, в чиито ресторанти се пуши, а той я призова да не говорят глупости в ефира.
03 Август 2016, Сряда, 15:00 ч.

Момичето, което помним от плакатите с логото на СДС „45 години стигат“, нахока Рагин, че защитавал верига, в чиито ресторанти се пуши, а той й отговори, че е права и когато греши

В България никой не защитава правата на туристите, които искат спокойствие. Кой може да ми гарантира, че когато отида на море и съм на хотел от първа линия, ще мога да спя, попита журналистът Лияна Панделиева в „Здравей, България“ по Нова телевизия. Тя сподели, че в Черноморец е била неприятно изненадана от дрогирани наркомани.
„Сутринта с колега в 5:30 часа сутринта станахме да снимаме изгрева. Отивайки на плажа, където има 6-7 хотела на първа линия, видяхме отвън дрогирани хора, пуснали техно, но така, че се цепи и небето. Нямаше човек, който да защити хората, които сутринта искат да спят“, разказва дамата, която помним от плакатите с логото на СДС „45 години стигат“. Дни след паметния 10 ноември 1989 г., лицето на 19-годишната тогава Лили се появи на плакатите и заедно с това на Емил Кошлуков, се превърна в емблематична фигура за младото поколение.
„Кой даде позволение цели ресторантски вериги да допуснат пушенето и хората да бъдат посрещани с въпроса дали салон за пушачи или за непушачи желаят? Защо България е единствената от всички добре развити туристически държави, която позволява пушенето?“, попита Панделиева. Председателят на Българската хотелиерска и ресторантьорска организация Благой Рагин й отговори, че никой не е разрешил. Вие изключително добре защитавате верига, чието име няма да назова, прекъсна го журналистката.
„Аз да защитавам верига? Чувате ли се какво говорите? Не искам да споря, защото вие сте права и когато грешите“, заяви Рагин, опитвайки се да прикрие гнева си зад усмивка.
Вие награждавате многократно собственика на веригата, уточни Панделиева, без да назове името й, за да не прави „реклама“.
„Знаете ли, че за миналата година Чехия е имала 28 млн. туристи? Ние пък ще се спукаме да се хвалим със 7 милиона, които по данни на НСИ, са само 4 млн.“, изтъкна лицето на СДС от времето, когато хората вярваха, че демокрацията ще ни направи по-свободни по-богати.
"Някога Болата беше в топ 10 плажове на света. Той никога вече няма да може да попадне сред тези плажове, защото нашата общественост се пребори за това да може да се паркира върху самия плаж", каза още Лияна Панделиева.
Рагин пък изтъкна, че няма друга страна в света, в която от сутрин до вечер по медиите да се тръби колко е лош туризмът ни. Така не се продава един продукт, подчерта той.
Мога да се обзаложа, че тази година ще е най-силната туристическа година по българските курорти oт прехода насам, заяви шефът на Българската хотелиерска и ресторантьорска организация.
„В момента геополитиката работи за нас. По нашите курорти има ръст на поляци, чехи, германци, англичани. Проблемът е, че ние си създадохме сами лош имидж“, каза още Рагин.

В категории: Созопол


Флагман.БГ Ивайло Мирчев заприлича на бургаска батка Ивайло Мирчев заприлича на бургаска батка 23/04/2024, Вторник 17:20 10
Флагман.БГ Забравете за IQOS в заведенията! Забравете за IQOS в заведенията! 23/04/2024, Вторник 17:00 3
5
Коментара по темата
5.
Ива
15.05.2020 12:24:37
0
1
Тая и др мърши като нея да не се оплакват от срещи с чада на демокрацията дрогирани , заслужават си го! Пожелавам им още близки срещи и такива като " жертвите на комунизма" !
4.
права е панделиева
04.08.2016 12:47:19
1
4
за съжаление разбирането на голяма част от хората по морето е; хотели и бетон, тарапана, глъч, кебапчета - иначе не било се сещало че е сезон...всичко с нуждата да избиеш комплексите си... За съжаление аз също живея в малък град на морето и удрям на камък вопита си да убедя много познати различното си мнение... не искатъ да с еогледат около себес си - мислят че работят точно както трябва, не проемат консруктивна критика. Сега е модерно да се сърдим на туристите, че били неплатежоспособни, че се пазаряли за дребни неща итн... а че иска да се понапрегнеш малко, да си по- любезен, да покажеш на туриста не че е бездушна касичка... няма братче! давай! ако не ти харесва - махай се от тук!
3.
1123456789
03.08.2016 18:24:17
1
9
Туризмът ни се представлява и управлява от класически МУТРИ. Кметовете на населените места където има някакъв туризъм са феодали и слуги на мутрите, някои от тях и мутри. Каквото и да се говори, пише, статистики и тра-ла-ла, истината е видна и факт за всеки който някога е опитал да получи туристическа услуга в БГ и живее тук .....
2.
as
03.08.2016 12:28:41
2
10
На геополитиката ли ще разчитате и догодина за да ви спасява. Ако през 2017г. геополитиката не е на ваша страна, дали няма да регистрирате най-слабия сезон от прехода насам.
1.
Аз
03.08.2016 12:24:27
1
15
Абе капут сплескан , за хотелиерите и кръчмарите по курортите силна година е в която са успели да скрият най-много оборот
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Великият Приорат на България не е само най-големият в международния Орден на тамплиерите, но и най-младият. В събота ще създадем и втора пловдивска командерия - "Филипопол" Инвестират в хотели и търговски обекти Инвестират в хотели и търговски обекти Нарастват вложенията в жилища Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Глобите ще са в размер между 500 и 5000 лв. Полицията пък държи отговорни нарушителите на ЗДвП Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София KRONOSPAN DESIGN CENTER SOFIA  обяви Седмица на отворените врати Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Били са и в сградата на Централното управление на Агенция "Митници" Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Ще продължим да работим конструктивно с всички вас, можете да разчитате на мен, подчерта проф. Мария Нейкова Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Селекцията от продукти в аутлета се различава от останалите обекти, като включва и артикули от предишни колекции Ивайло Мирчев заприлича на бургаска батка Ивайло Мирчев заприлича на бургаска батка Политикът шокира с новия си външен вид, стопил се е наполовина Първо във Флагман.бг: Ясна е листата на ПП-ДБ в Бургас, има две изненади Първо във Флагман.бг: Ясна е листата на ПП-ДБ в Бургас, има две изненади Николай Денков, а не Кирил Петков ще е водач, а третата позиция ще е за Атанас Атанасов Забравете за IQOS в заведенията! Забравете за IQOS в заведенията! Внесени са промени в закона за здравето
Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори