×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Унгария блокира 6.9 млрд. евро военна помощ за Украйна
  • Силни бури в САЩ отнеха живота на 22 души
  • Папуа Нова Гвинея евакуира 7900 души заради заплаха от свлачище
  • Пожар пламна в сградата на Община Кресна
  • Китай блокира "екстравагантни" акаунти на инфлуенсъри
  • Откриха хероин за над 1 милион лева на „Капитан Андреево“
  • Софтуерен проблем на Централна гара в София е довел до отменяне и закъснение на влакове
  • Украйна и Белгия подписаха споразумение за сигурност
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

За закъсали колоездачи! Монтираха компресор на велоалеята за Сарафово


01 Август 2016, Понеделник, 18:04 ч.

Компресорът се намира приблизително в средата на дистанцията, където е обособен своеобразен пункт за отдих

Община Бургас монтира на велоалеята към квартал "Сарафово" компресор за помпене на гуми. Тъй като още не е обозначен, кметът Димитър Николов нареди по най-бързия начин на мястото да бъде монтирана информационна табела. Дори и без нея, апаратът вече е на разположение за ползване от всеки колоездач, който кара по този нов и най-живописен градски веломаршрут.

Компресорът се намира приблизително в средата на дистанцията, където е обособен своеобразен пункт за отдих. Съвсем близо до него е монтирана нова чешма с питейна вода, където човек да се освежи в жегите. Наоколо са поставени пейки, свежа зеленина и атрактивна стоянка за колелета с форма на риба. Подобни ще бъдат поставени и на други локации.

Новата велоалея заобикаля от дясната страна "Черноморски солници", за да не минава през територията на предприятието, като е ситуирана между него и морето. Така са постигнати две цели - не се пречи на добивната дейност, а колоездачите се радват на великолепна гледка. Заедно с прокарването на маршрута бе извършено необходимото брегоукрепване, за да се спре разрушителното влияние на вълните.

С новата велоалея се създаде възможност повече хора безопасно и безконфликтно да спортуват и да ползват по-отдалечените, но също толкова красиви градски плажни ивици. Нейното изграждане е финансирано със средства по проекта "Интегриран градски транспорт на Бургас".

В категории: Бургас


12
Коментара
Любовен хороскоп за юни
Любовен хороскоп за юни 28/05/2024, Вторник 20:59 0
12
Коментара по темата
12.
Любопитен
03.08.2016 09:42:29
0
1
КметЯ с кУлилото ли отиде до там
11.
еееееееееееееееееееееееееееееееееее
02.08.2016 10:59:26
0
2
Интересно ми е,колко време ще се задържи този компресор.Да не стане,като хамаците.После сложиха камери,ама късно.
10.
много слабо
02.08.2016 01:29:16
6
8
Много добре, само дето тези педали с колелетата газят като откачени останалата част от мирните жители на Бургас, който са реши да се разходят със семействата си. Кмета се насра буквално с вело алей и разни други простотии, до такава степен че мизерниците с колелата минават буквално върху нас докато се разхождаме. В Бургас има по - голям шанс да те прегази превъзбуден колоездач от колкото кола! А крайбрежната алея, защо не я направете с две ленти за автомобили, понеже там 3ма човека семейство не могат да се разхождат заедно, нали трябва да има за педитата с колелетата.
9.
Касабова
01.08.2016 21:57:51
2
1
Мирославе, не идвай, леля!
Това е капан!
Емелката ти писа, иска да я любиш!
8.
Огнени педали.
01.08.2016 21:18:03
2
6
Браво за компресора,

Писна ни да ходим на Петрол-а до отрезвителното да помпаме гуми. Лелите-бензинджийки ни гледат накриво вече.
7.
Do n4
01.08.2016 21:08:46
7
3
Той е духача надува ги кат автомобилни гуми
6.
ОЛИВЪР
01.08.2016 20:19:09
11
7
най-накрая сложете по една курва да прави свирки на закъсалите велосипедисти , майка им да еба. Оляхте се с тези колелета.
5.
МИМЕТО Н.
01.08.2016 18:44:13
5
3
Чакам да ме помпите
4.
С
01.08.2016 18:02:01
7
6
Хубава идея! Само да попитам Митето Николов ли е помпиера на тази велопомпена станция? Или просто кметя позира докато оглежда, къде точно да се монтира кутийката, в която закъсалите и потърсили неволята велоездачи ще пускат няква лепта от благодарност! Ха ха ха - хубаво фото.
3.
Kiro
01.08.2016 17:43:21
0
2
Браво
2.
До 1
01.08.2016 16:10:39
2
10
Мирославе, пиши ни на редакционната поща или се обади на редакционния телефон. Нека се видим, за да ни разкажеш, анонимността ти е гарантирана. От екипа на Флагман
1.
Мирослав
01.08.2016 15:48:35
1
17
Защо Флагман не се поинтересува какво се случва на пазара на недвижимите имоти, по-специално търговете на Частните съдебни изпълнители? Знаете ли, че имотната мафия се е възродила и в момента заграбва всички апетитни имоти в града с помощта на съдия-изпълнителите? Толупа също е част от тази мафия, както и Митьо Очите. ако смятате, че са ги изкоренили и свободните хора могат да имат защита на своята собственост, грешите.

Пиша го като лично потърпевш - решихме да купит такъв имот, обикаляме вече няколко месеца. Веднага след огледите получаваме заплашителни сигнали да не се занимаваме с имотите. И на огледите навсякъде ходят със съдебните изпълнители хора на митьо очите...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Строят нова спортна зала в бургаския жк „Меден рудник” за 1.8 млн.лв. Строят нова спортна зала в бургаския жк „Меден рудник” за 1.8 млн.лв. Обществената поръчка вече е в ход, очаква се да бъде избран изпълнител до края на юни Ужас на Централна гара: Два влака се помляха, има много пострадали (СНИМКИ) Ужас на Централна гара: Два влака се помляха, има много пострадали (СНИМКИ) Топ бисерите от матурите по БЕЛ: След покръстването си княз Борис възприел титлата кмет Топ бисерите от матурите по БЕЛ: След покръстването си княз Борис възприел титлата кмет Вижте още фрапиращи изцепки на зрелостниците  Не е шега! СЕМ разследва "Ергенът" за дискриминация на жени по възраст Не е шега! СЕМ разследва "Ергенът" за дискриминация на жени по възраст Сигналът е подаден от българска платформа, бореща се за равенство между половете и заставаща срещу всички форми на насилие срещу жените Незабравимо 5G лято с 20 000 MB бонус в предплатените пакети Free2Go от Vivacom Незабравимо 5G лято с 20 000 MB бонус в предплатените пакети Free2Go от Vivacom Предимства на предплатените пакети са, че няма такса при презареждане и включват мегабайти в роуминг за пътувания в чужбина Поморие бе част от Националното шахматно турне „Асеневци“, с надслов „Развиваме естествения интелект“ Поморие бе част от Националното шахматно турне „Асеневци“, с надслов „Развиваме естествения интелект“ Близо 140 деца изпълниха градинката до НЧ „Светлина 1939“ в квартал „Свети Георги“ Кървав ужас на бал! Банда непълнолетни налагат абитуриенти Кървав ужас на бал! Банда непълнолетни налагат абитуриенти На родителите на непълнолетните лица са съставени актове за административно нарушение Жестока трагедия на пътя Жестока трагедия на пътя Товарен и лек автомобил са се сблъскали челно при разклона за село Ралево на пътя Плевен-Ловеч Близо 500 участници идват в Бургас за големия образователен форум, посветен на изкуствения интелект Близо 500 участници идват в Бургас за големия образователен форум, посветен на изкуствения интелект Форумът ще се проведе на 29 и 30 май в Конгресния център до Морска гара Два влака са се сблъскали на Централна гара в София, има пострадали Два влака са се сблъскали на Централна гара в София, има пострадали Две жени са ранени
Защо всички в Италия са срещу Мелони Защо всички в Италия са срещу Мелони Битката е всички срещу един Знаете ли колко струва къщата на Кевин от "Сам вкъщи" Знаете ли колко струва къщата на Кевин от "Сам вкъщи" Запазено е стълбището, по което Кевин се спускаше с шейна Жена се натъкна на нещо зловещо в дома на братовчедка си (СНИМКИ/ВИДЕО) Жена се натъкна на нещо зловещо в дома на братовчедка си (СНИМКИ/ВИДЕО) В една от стаите тя видяла малка врата, която се намирала на височина метър от пода Светът скърби: Почина един от най-известните рокаджии (СНИМКА) Светът скърби: Почина един от най-известните рокаджии (СНИМКА) Ингъл бе вокалист и органист на групата, която е основава през 1966 г., и изпява 17-минутния им хит „In-A-Gadda-Da-Vida" Превърнаха резиденцията на президента в хотел Превърнаха резиденцията на президента в хотел Състои се от 6 просторни стаи, от които се разкрива зашеметяваща гледка към природата Унгария е блокирала 41% от решенията на ЕС за Украйна Унгария е блокирала 41% от решенията на ЕС за Украйна Въпреки натиска Будапеща ще продължава да блокира военната помощ за Украйна   Макрон притеснен от възхода на крайната десница, била зъл вятър Макрон притеснен от възхода на крайната десница, била зъл вятър Заедно трябва да изградим нова концепция за обща сигурност, каза той 300 000 души без ток в САЩ след торнадо и бури 300 000 души без ток в САЩ след торнадо и бури  През уикенда лошото време отне живота на най-малко 23 души Ирландия, Норвегия и Испания признаха палестинската държава Ирландия, Норвегия и Испания признаха палестинската държава Израел веднага обяви, че отзовава своите пратеници в Дъблин и Осло Украйна загуби още две селища, а носител на "Пулицър" обвини Байдън, че тласка САЩ към война с Русия Украйна загуби още две селища, а носител на "Пулицър" обвини Байдън, че тласка САЩ към война с Русия  Взривове разтърсиха контролирания от Москва Луганск
Калин СТОЯНОВ, вътрешен министър: Калин СТОЯНОВ, вътрешен министър: Няма да допуснем намеса и дезинформация в изборите Виц на деня Виц на деня - Ех, колко е хубава пролетта, ама лошото е, че започват да излизат гадините. Днес например видях змия и гущер.
- Аз пък видях бившия си!
Виц на деня Виц на деня - Тате, може ли да гледам Евровизия?
- Не! Пусни си порно, като всички нормални деца!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Болшинството българи считат, че болшинството българи са идиоти!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори