×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Астролог със сензационна прогноза: Иде война, но България ще остане невредима заради Борисов


Астролог със сензационна прогноза: Иде война, но България ще остане невредима заради Борисов
Силва Дончева
25 Юли 2016, Понеделник, 22:55 ч.
Източник: Труд

Германия е обречена. Лондон се спасява, излизайки от ЕС, категорична е Силва Дончева

Чудите ли се какъв е хороскопът на света и какво ни очаква? Отговорите на част от въпросите станаха ясни: До 2019 г. Уран и Плутон ще са в ход и ще определят събитията по света. Всичко тръгва от 2011 г., когато Уран, господарят на епохата на Водолея, влиза в знака на Овен. Той притиска Плутон, което означава, че новото руши и ще продължава да руши старото. Уран сменя и съзвездие. От Риби, навлиза в Овен, което означава военни конфигурации и че може да стане дума за истинска война. Лагерите и противниците вече са изяснени, сочат звездите.
Реална война ще се случи, но България ще остане невредима. Причината е срещата между планетите Уран и Плутон, която чертае път на военни конфликти, които винаги са се случвали. Страната ни обаче ще бъде спасена. В голяма степен това ще се дължи на положителния хороскоп на премиера Бойко Борисов. Това прогнозира пред „Зодиак“ астрологът Силва Дончева.

По думите й до 2019 г. светът е под влиянието на двете тежки планети, което досега водело до големи войни.

„От 2011 г. Уран и Плутон започнаха да се срещат неприятно под лоша конфигурация. Те все още въздействат. Подобна конфигурация е имало при всяка война в Европа от Наполеон досега без изключение. Така е било при Френската революция, при навлизането на Наполеон в Русия и преминаването през Европа. Така е било при Руско-турската освободителна война, Първата и Втората световна война“, посочи Дончева.

Освен това преди месец Уран е влязъл в съзвездие Овен и е започнал своя 84-годишен цикъл. „В момента планетата се намира във военен знак и военно съзвездие. Войната вече е започнала. Това в Украйна е война, в Турция също. Русия е в бойна готовност. Ние също се въоръжаваме, но не го осъзнаваме“, твърди астрологът.

Тя обаче е категорична, че въпреки неизбежното бъдеще, България е в добра позиция. „По щастлива случайност хороскопът на премиера е добър. Точно на рождения му ден Венера съвпадна с неговото слънце. С изключително добри аспекти, а Венера е господарка на мира. Ако нещо зависи от Борисов, трябва да се знае, че той целият е изпълнен с желание за мир. Дори да не го осъзнава, просто така му е наредено отгоре, буквално свише“, редят звездите пътя на премиера, твърди Дончева.

Според нея, ако изходим от хороскопа на Борисов, България ще бъде защитена. „Ще има промени тук през 2017 г., но за война не може да се говори“, категорична е тя.

Звездите вещаят хубави неща за близкото бъдеще на Великобритания. „Тя се спасява в момента с излизането си от ЕС. Дори бяга по-бързо, отколкото й се иска. Но по-добре бърз край, отколкото безкраен ужас“, казва още астрологът.

Според нея последното важи за германците „Те не могат да се усетят, че техният единствен и кармичен изход е Русия. Колкото повече дават назад от такъв съюз, толкова повече ще пада Германия“, вещае хороскопът им.

САЩ искат нулиране на системата

Единственият шанс на САЩ да продължат да господстват, е да прилагат принципа „Разделяй и владей“. Такъв път им чертаят планетите пред хегемона, след като президентът Барак Обама бъде сменен. „Целта им е война, за да нулират икономическата система. Затова те искат военен конфликт, който, разбира се, не е на тяхна територия. Те са умни, тяхното Слънце е в съвпад със Сириус. Така са си направили хороскопа“, твърди Силва Дончева и допълва, че покрай тях никой не трябва да тръгва и срещу Израел, защото няма да победи.

В категории: Хороскоп


7
Коментара
7
Коментара по темата
7.
Васил
26.07.2016 02:33:35
3
3
Ами ако обърне гръб на америка и направи свирка на путин може и да я избигнем
6.
Бургас Райна Христова
26.07.2016 02:31:03
3
8
Корумпирана подмазвачка, къде го измисли- България почти никой не я знае на картата, дори студенти от Европа. Точно пък заради Борисов- това е вица на годината. Да не би да очаквате премия?
5.
Совчето
25.07.2016 22:07:51
5
16
Тази се води на отчет в психодиспансера.
4.
пророк Грую до 3
25.07.2016 21:55:10
0
1
Не ве маняк, напоследък шмъркам бебешка пудра бебино. По-хубава е от всички лайна, които продават шанаджийте...
3.
Tall
25.07.2016 21:25:08
2
6
Кви карфиоли е груйо на брашно ли си и ти
2.
пророк Грую
25.07.2016 20:24:47
2
8
Не заради борисов, а заради бургашкия плейбой карфиол серели и заради адвокат низамов! В тях е спасението!!
1.
Отворено писмо до Общината
25.07.2016 20:20:39
4
18
Ще се насера от тая дебела свиня.
Как не ви е срам да лъжете хората! Затова сме на последно място по икономика!!!!!
Навремето такива вещици са ги горяли!!!!! Защото лъжат
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци БСП ще вдигне резултата си на предстоящите парламентарни избори, ще ни подкрепят и разочаровани гласоподаватели на ПП-ДБ Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Не повече от 20 секунди са нужни, за да се изпрати запитване за съответното лекарство Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Дамян Дамянов бе прикован на легло и инвалидна количка след прекаран инсулт И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас Решението бе взето днес единодушно на редовната сесия на Общинския съвет Сашка Васева прогледна Сашка Васева прогледна Тя вече различава хора и цветове Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Тя е зам.-председател на Сметната палата Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Сред най-известните му завоевания са манекенката Цеци Красимирова и модела на Плейбой Светлана Василева
Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори