×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Иво Дошев: Протестирахме в Бургас срещу глутницата на Путин, а псевдопатриоти ни удряха с електрошок


Иво Дошев: Протестирахме в Бургас срещу глутницата на Путин, а псевдопатриоти ни удряха с електрошок
Не искахме да правим саботаж, а да изразим мнението на хората и бяхме бити, каза Иво Дошев.
Тема в развитие
Иво Дошев: Протестирахме в Бургас срещу глутницата на Путин, а псевдопатриоти ни удряха с електрошок Вижте неизлъчвано видео от боя между русофили и русофоби в Бургас Боят между русофили и русофоби в Бургас стигна до кабинета на Бойко Борисов Бургаски депутат: Руснаците си измислят врагове, вместо да се борят с глада и мизерията си 14 души под конвой в съдебната зала след мелето в Бургас "Нощните вълци" за Путин: Той не ни финансира, но го подкрепяме в това, което прави! Ето как русофили и русофоби се биха в Бургас (ВИДЕО) ОД на МВР в Бургас: Задържахме всички участници от инцидента на ОМВ, сред тях няма руски рокери Само във Флагман.бг! Ексклузивно видео от боя за честта на Путин в Бургас Извънредно! Мъже с военни дрехи нападнаха протестиращи срещу „Вълците на Путин“ в Бургас Само във Флагман.бг! Рокерите на Путин идват утре в Бургас, прекланят се пред паметник на комунисти в ж.к.“Славейков“ Как ще посрещне Бургас рокерите на Путин – с овации или с шпалир на позора
виж още
скрий
05 Юли 2016, Вторник, 12:21 ч.

Арестуваха ни заради плакати, а този, който бе с електрошока, не го задържаха, добавя битият бургазлия

Шокиращи кадри, на които се вижда как мъже с камуфлажни униформи бият протестиращи българи срещу рокерите на Путин, бяха показани в „Тази сутрин“ по бТВ. На видеоклипа, който битият Иво Дошев е снимал с мобилния си апарат, се чува и електрошок.

„Телефонът ми бе избит от ръцете в началото на боя. Наведох се да го взема, но бях нападнат с удари. Удариха ме с електрошока във врата. Половината от шията си все още не я чувствам“, споделя Иво.
„Иван беше влязъл в полемика с тях. Казах му да не се занимава с тях. В момента, в който се приближих, бяхме нападнати. Ние не сме ги обиждали тези хора. Никой няма право да удря друг“, коментира в студиото на бТВ битият мъж.

Петя Станчева пък сподели, че тя е подала сигнала на телефон 112. „Полицията дойде на място. Споделих пред служителите на реда, че много се изплаших, защото нападението над приятелите ми става в курортния град Бургас в 8:30 часа сутринта. Хора с малки деца бяха в шок. Видяхме някакъв кървав ужас“, добавя дамата.

„Полицаите ме поканиха да пусна жалба, след което Иван и Иво бяха задържани. Искам да питам кой пусна тези хора с военни дрехи, с палки и хладни оръжия“, заяви Петя.
Ситуацията е подобна на тази в Слънчев бряг, при която едни хора се разхождат с брадви по улиците, коментира водещият Антон Хекимян.
„Аз не съм отишла да протестирам, а ми беше любопитно. Ние тръгнахме с плакат срещу хладни оръжия и въпреки това, Иво и Иван бяха задържани. Един плакат не е равен на електрошок, на палка“, изтъкна Станчева.
„В заповедта ми за задържане пише, че съм арестуван за държане на плакат. Протестът ни се казваше „Вън глутницата на Путин от България“. На плаката ми имаше свит юмрук с изправен среден пръст“, призна Иво.
Иван Пантев пък заяви, че мотивът за неговото задържане бил още по-нищожен.
„Удряха ме по главата, в тялото. Странно е, че службите позволяват тези структури да се развиват. А плакатът ми бе със свастика равно на сърп и чук, с което исках да изразя своето отношение към тези два тоталитарни режима. За мен това е странно“, споделя Иван.
Нападателят с електрошока, който сме идентифицирали, не беше задържан, независимо, че го описах добре и бе разпитан от полицията, уточнява Иво.
„Тези паравоенни формирования са уж пробългарски настроени, а бият двама българи, които отиват мирно да протестират. Техният патриотизъм се изразява в това да обиколят един човек и да го пребият. В момента, в който бях на земята, ме целеха с кубинки четири човека.
Не искахме да правим саботаж, а да изразим мнението на хората и бяхме бити“, каза още Дошев.

В категории: Животът


26
Коментара по темата
26.
Един
05.07.2016 18:30:00
0
3
Иван Панчев е не Пантев дори и името му не знаете точно смешници.
25.
Смях
05.07.2016 16:52:30
1
10
Дошев е пътуваща мажоретка!
Я да каже през колко места е минал...Просто сега не му се получи хонорара чист и беше време да осъзнае, че номерата му не минават вече :-)
Продажник!
24.
малко ви бешее
05.07.2016 15:53:08
3
11
малко ви беше боя продажни боклуци мръсни !!!!
23.
Опс
05.07.2016 14:37:02
4
12
Битият Дошев не е бургазлия, за сведение на редакцията. Специално от София е прескочил до Бургас, за да попротестира малко.
22.
предател
05.07.2016 13:13:43
2
3
И едните и другите са тъпани неориентирани. Дано да се избият взаимно. Дават им пари за да правят шоу.
21.
Майка ви в г...
05.07.2016 12:52:03
5
8
Гледай че не са ти я навряли в задника педро !!! Ето затова такива паравоенни организации де стават все повече и повече. Ще стават и все по активни !!!
20.
ЕЙйй
05.07.2016 11:38:23
5
4
По колко ви плащат на коментар? Днеска 2 лева ще изкарате ли?
Минималната раб. заплата знам как я хващате, със свирки, но за бонуса питам
19.
ЕЙйй
05.07.2016 11:36:43
6
29
Ясни сте ми платени тролчета! Вчера ви пратиха парички пак НПО от Америка 1 милион и много се активизирахте а? Получихте си пак стотинките и ще ни заливате с помия. Защо протестирате срещу рокерите бе анални глезли? Искате да ни разбиете държавата ли? Те тия пари ще секнат в един момент и тогава ще си имате големи проблеми.
18.
И.Сивов
05.07.2016 11:35:14
8
12
Малко ви е.
Да ви бяха и ебали !
17.
ко стана ся... :)))
05.07.2016 11:28:53
1
5
Българите в Южна Украйна поискаха автономия http://www.flagman.bg/article/104950
16.
И. Попов
05.07.2016 11:28:28
5
10
В крайна сметка си получихте петте минути слава с отразяване по медии от всякакъв вид. Вече ви познават "видните" протестърски физиономии. Сега остава да ви дадат постове в администрацията на "ястребите" от ГЕРБ и да получите полагаемата субсидия от " независимите " НПО като " Америка за българия". И това си е начин да си изкараш хляба стига да не те е гнус.
15.
Зорлем
05.07.2016 11:21:38
5
7
Зорлем карат хората да харесват Путин.
Само като се види колко много го мразят хомодружинките и евротолерастите и всеки нормален българин се настроива положително към него.
Ако ви трябва истински ефект накарайте нормални хора да говорят срещур руския диктатор, а не тая презряна от българите паплач. Щото инак все повече ще стават камуфлажните и ще е гордост да си от тях, ако си българин!
14.
xXx
05.07.2016 11:19:44
6
7
ейй платени пед§расчета долни, жълтурковци и други хохли. Отивайте да си протестирате в скапаната държавица, тук никой не ви иска! Може да пращате, от време на време, само дъщерите си, 18-23 годишни :)))
13.
do 6
05.07.2016 11:04:18
7
17
Идиот, кои са троловете си личи от километри. Един кретен със 100 ника бълва помия под всяка статия където се спомене Русия или руснаци!
Много се извинявам, но има 3 типа хора.
1 Русофили - които не обиждат, а са загрижени единствено за Българи и дружбата ни със братския славянски народ. Конфронтацията никому не е нужна.
2. Неутрални - хора като мен, които като ви четат лъжите за руснаците и започват да стават русофили.
3. Русофоби - на които единствената им цел е да мразят, да лъжат...изобщо всичко с цел да бъде оплюта Русия - демек платени тролове /трол/ Вие не вземате страна в даден конфликт, вие може само да мразите и оплювате всеки и всичко за което ви е платено!
Плюя на вас и подобните ви!
12.
Дааа
05.07.2016 10:52:33
12
9
Граф Игнатиев подписа присъдата на Левски, направи се че не знае кой е. Заради това келеме графче българо-мразец, руснаците разгромиха целия ни освободителен комитет за да може те да влязат отгоре като победители. А ние бяхме освободили България.
11.
гошо
05.07.2016 10:49:25
11
7
Става ми страшно като чуя за изродщини като например --- Путин подписал руските туристи вече да ходят на ваканция в Турция. Какъв си то ве? Какъв си ти да подписваш? Хората имат свободи. Хората сами ще си решават. Ама не. Той трябва да одобри като във Северна Корея, каквото каже човека-държава.
Страшна работа хора!!!!!
Ето това е зла работа!!!!!!
Пазете се!
Бог да благослови НАТО, Европа и Америка, нашите партньори във демократичните ценности.
10.
Янка Янкито
05.07.2016 10:45:33
11
7
Сега дори Украйна скочи срещу Русия, не иска да е никаква част.
Путин е под провал. Той не разбира защо никой не го иска.
Той е пред фалит. Само война го държи на власт. Това е извиненето че ако той си отиде, Русия ще се разпадне първо Чечния ще се отдели а после всичките Кавказки и Сиберски държави които не искат да ги крадат от Москва.
9.
коко
05.07.2016 10:41:57
9
10
Активно мероприятие от страна на америка за българия тримата първо никак не приличаха на бургазлии защото ний сме хубави хора и второ с тоя шопски диалект няма как да останат скрити питам аз какъв го търсеха там и от кой бяха пратени
8.
Чърчил
05.07.2016 10:38:13
9
8
Путлерската империя ще иска пак да ни краде. Те се редят със Британската как да преебават народите и един начин е чрез енергетика и война. Сега като искаме да им изкараме ръцете от нашия джоб, в енергетиката, да спрат да крадат от нас със безбожни цени и монополи, да спрат да подкупват, сега това заплашва тяхните икономически интереси. Ще се опитват да ни бият и заплашват. Само НАТО ще ги спре. Много е ясно че Турция и Русия ще играят заедно, затова ние трябва да играем със НАТО и западна европа. Ясни са игрите на империалистите. Русия ни е нападала най малко 4 пъти през нашата история. Русия измисли лъжата че имало славяни и че те говорили руски, напротив има само българи във тея райони и те говорят български. Няма славянски езици. Това не им отърва.
7.
Лилия
05.07.2016 10:26:01
7
10
Това да същите зелени човечета които пуснаха в Крим.
Време е да ги изритаме от БГ.
Намерете ги по снимките!!!
6.
Юрий
05.07.2016 10:24:17
13
7
Тука има цяла армия от руски тролове, пазете се Българи!!!!!
Питайте Волга България как я триха 500 години!!!! ПаЗете се
5.
Истината
05.07.2016 10:22:18
13
8
Флагман,
Благодаря ви че побликувахте това. До преди 2 години всякакви такива теми ги триете и отбягвахте. Често ми се случваше да оставя коментар против диктатора Путин и беше изтрит веднага. Сега се вижда промяна и помъдряване. Явно е че сте чели историята вече а не комунистическите измислици с които ни лъжеха 45 години.
Благодаря Флагман от името на Българите в чужбина и от името на Царство България.
4.
За бесило
05.07.2016 10:20:20
13
15
Иво Дошев- на бесилото!!!
Иван Пантев- на бесилото!!!
Петя Станчева- на кура ми!!!
Петя ще ти разпоря задника курво долна !!!!
3.
Кмета
05.07.2016 10:19:02
13
9
Затова на Украйна и Полша трябва веднага трябва да се помогне да имат атомни бомби.
Путин разбира само от бой.
2.
Истината
05.07.2016 10:18:03
18
8
Ето това чака Царство България ако разрешим не Путлерските отрепки да ни окупират отново.

През 1944 ни взеха 30% от територията. След това ни затвориха и тъпкаха 45 години!!!!
Геноцид!!!!
1.
Маняка
05.07.2016 10:01:50
6
9
Въй бахти жените......
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Обединителна фигура застана начело на БСП в Бургас Обединителна фигура застана начело на БСП в Бургас Паруш Парушев получи подкрепата на днешната общинска конференция  Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачите им в Бургас Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачите им в Бургас „Левицата“ и „Център“ на Васил Божков са с най-големи шансове да преминат 4-процентовата бариера, убеден е проф. Александър Маринов Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" От Агенция „Пътна инфраструктура” преди дни представиха проект за евентуално изграждане на кръгово движение в участъка Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Целим чрез спорт да удължим сезона в крилата му – април-май и септември-октомври, каза кметът Тихомир Янакиев Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Поведението на Чоткин е абсурдно - не е подходящо за възрастен човек Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Предложението е шофьорите да плащат за обезщетенията за увредено имущество и пострадали хора, ако катастрофата е станали след превишаване на разрешената скорост в населено място с повече от 50 км/ч Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Нашите политики бяха изключени напълно, подчерта той Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Според непотвърдени данни проверката е за алкохол и наркотици Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Ямболският бизнесмен е приет по спешност в болница преди няколко дни Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Над 1 милиард лева е загубила българската икономика само за година
Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Генералният консул допълни, че причините все още се разследват Той още не може да повярва, че е министър Той още не може да повярва, че е министър Не мога да свикна с обръщението "господин министър", призна Евтим Милошев Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Оказа се, че Киара е тренирала художествена гимнастика в националния отбор на България Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Обвинението срещу Начо е преквалифицирано  Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Според него прокуратурата трябва да си върши работата професионална по случая с Живко Коцев, а не да се окаже, че сега трябва да плащаме на НЕКСО 4 млрд. лв Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Обещанията за увеличение на заплатите в градския транспорт и персонала в детските градини и ясли ще остане само на хартия, убеден е общинският съветник от ГЕРБ В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги Стриктното спазване на върховенството на закона от всички не подлежи на обсъждане, заяви министъра на развитието Костас Скрекас Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Хороскоп за деня – 28 февруари 2024, сряда Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори