×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Водят в съда в Мадрид задържания наемател на "4you"?


Водят в съда в Мадрид задържания наемател на "4you"?
Данаил Петков бе арестуван в крайбрежния град Тарифа на 1 юли
03 Юли 2016, Неделя, 07:14 ч.
Източник: 24 часа

Той е обвинен в участие в организирана престъпна група


Делото за екстрадицията на задържания в Испания българин Данаил Петков, наемател на ресторанта 4 you в Слънчев бряг, най-вероятно ще бъде в Мадрид.

Петков бе арестуван в крайбрежния град Тарифа на 1 юли, след издадена европейска заповед за арест.

„В законовия срок от 28 дни нашата държава трябва да предостави на испанските власти доказателства срещу Петков. Той е обвинен в участие в организирана престъпна група, но според мен доказателства за подобно обвинение липсват“, коментира адвокатът му Георги Петров.

Според юристи има три варианта за това как ще се разреши казуса с Петков - той може да бъде върнат в България по собствено желание, да бъде екстрадиран по решение на тамошния съд или да бъде освободен поради липса на доказателства, коментират юристи.

„По време на мерките в специализирания съд на 1 юли попитах съда - това, че си управител на заведение, в което е станала престрелка, прави ли те член на организирана престъпна група“, коментира пред 24 часа адв.Петър Георгиев, който представлява и втория наемател на 4 you Николай Иванов. Обвиненията срещу него се крепели само на двама свидетели, единият от които дори не назовал името му, а наравил описание на въшния му вид.

Наемателят Иванов бе сред арестуваните по време на следствения експеримент, проведен в заведението в края на юни и приключил с внезапни арести на седем човека, които в последствие бяха обвинени за организирана престъпна група . Неин лидер, според прокуратурата, е Божидар Кузманов-Божо Кравата от Пазарджик, който в момента се издирва.

Организираната престъпна група на Божо Кравата, който по документи се е водил помощник-готвач във 4 you, е действала от месец май, 2013 г., разкриват от прокуратурата. Групата се разследва за търговия с наркотици, осъществявана предимно в ресторант 4 you и бар“Оксижен“ на Данаил Петков и Николай Иванов, рекет, палежи, нападения, трафик на хора.

Любопитен факт е обаче, че съвместната фирма на Петков и Иванов, чрез която управляват заведенията си – „Пъзел 2014“ е създадена преди 2 г. В нея има и трети съдружник, но той не е обект на разседването.

Запознати твърдят, че „Оксижен“ отваря в Слънчев бряг през лятото на 2014 г. ,пак от тогава двамата добричлии наемат и ресторанта 4 you.

„Проверките на полицията, НАП и други институции в „Оксижен“ не спират, идват всяка нощ, но нищо нередно не откриват, всичко е изрядно“, твърди адвокат Петров, който представлява арестуваните наематели.

„Не се крия нито от данъчните, нито от полицията, готов съм да се подложа на 24-часов данъчен мониторинг, но защо със служителите на НАП идват 30 полицаи, които спират музиката и плашат туристите“, коментира в първото си интервю пред 24 часа Данаил Петков два дни преди да бъде обявен за издирване.

В категории: Крими


13
Коментара
13
Коментара по темата
13.
БАТ МИШ
05.07.2016 13:05:27
0
0
КОЙТО Е МНОГО ОТВОРЕН ДА ДОЙДЕ ДА ВИДИ СТАРИТЕ КАК МОГАТ И ПОВЕЧЕ ОТ ЕДНО НАБИРАНЕ И ДОСТА ПО ТРУДНИ НЕЩА . И АКО ИМА НЕЩО ДА СЕ КАЗВА ХАЙДЕ ДА Е ПО СТАРИЯ НАЧИН ОЧИ В ОЧИ . НЕ ПИШЕТЕ ОТ ИМЕТО НА ХОРА КОИТО НИКОГА НЕ СА ВЛИЗАЛИ В ИНТЕРНЕТ КУРВАЛЯЦИ .
12.
bb
05.07.2016 12:59:43
0
1
ey intriganti duhayte kokala mama vi gadna .
11.
rekica
04.07.2016 08:19:35
1
1
хахаха селяка да не е пенчо червения дето се прави на барета а не е влизал в зала през живота си
10.
Vajno
04.07.2016 01:03:12
0
1
V peep bara se e..t i sa pros..u..tki
9.
Керчо
03.07.2016 22:32:54
0
3
До ФПФ.....че бачкат 99% от СПС Бургас часмак по дискотеките не тайна от доста години...ама за инфо ;) тия смешници от СПС визирам старите бухали дето не могат и 1 набиране да направят..и децката градина дето ги обра новия циркаджия началник.Снайперист там като длъжност не съществува ;) какво е лъгал селяка на входа нека си остане в неговите фантазии.
8.
Фо
03.07.2016 22:13:03
2
4
С теб сме Дани, всички знаем че си несправедливо обвинен! Стискаме палци
7.
ас
03.07.2016 17:40:12
0
10
Ако държавата искаше да промени нещо в Сл.бряг щеше да повдигне обвинения на всички участници в престрелката,но всеки знае какво става когато настъпиш змия,Митьо доста ще им обърка сметките преди избори ако проговори за чадъри и канали
6.
до гражданина
03.07.2016 16:18:24
1
11
Ами тая държава е за селяните. Скарали се някакви с гражданска позиция на бензиностанция и веднага арест обвинения и в съда. Влязъл селянина в ресторанта и показал как правят мутрите - хвърлил стол и с30 човека почнал мелето. Излязла министърката наМВР и казала - няма доказателсва срещу Митенцето с очите - Е кво не ти е ясно?????
5.
много лошо
03.07.2016 16:15:17
0
6
Сега от Мадрид може да назначат някоя проверка на българската прокуратура там отдавна са ги надживяли тия глупости и са много наясно с тях да видя цацата как ще клепа на парцали
4.
radul
03.07.2016 15:52:07
1
0
sps nyama snayperisti
3.
бай киро от 3 вишка
03.07.2016 15:50:59
1
1
недей нарежда бе кир
2.
фпф
03.07.2016 15:50:13
3
7
вземи там някой от полицаите да заработва извънредно и ще спрат проверките мишонкоооо . виж във викинг как са турили снайпериста на спс за фейс контрол . на революшън и на планет навсякъде има кукичета ... там няма проверки .
1.
Grajdanin
03.07.2016 15:45:19
3
24
Аз все още си задавам въпроса какво се случва с Митьо и неговата банда???Защо всеки ден четен за Божо Кравата,неговата банда....а Митьо и всички онези 30-40 въоръжени,които все още са на свобода и тормозят невинни граждани???Хайде стига вече,навирате ни в очите някакъв си Божо и неговите момчета,докато всъщност прикривате истинските престъпници,май наистина ни взехте за много ограничен народ....
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Промените в графика ще позволят едно по-добро и ефективно провеждане на самите изпити Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Инцидентът е станал около 10 часа тази сутрин в платното в посока Бургас Бургазлийка е сред актрисите, които ще минат по червения килим в КАН Бургазлийка е сред актрисите, които ще минат по червения килим в КАН Мисис България Станислава Андреева е сред актрисите, които ще минат по червения килим в Кан И двамата шофьори, участвали в катастрофата с кола на НСО, с нарушения назад в годините И двамата шофьори, участвали в катастрофата с кола на НСО, с нарушения назад в годините Вижте какви са те Напрежение в Агенцията за социално подпомагане, настояват за второ увеличение на заплатите Напрежение в Агенцията за социално подпомагане, настояват за второ увеличение на заплатите Заплатите на новоназначените колеги станаха в размер на 1400 лв. отново бруто. Което след удръжките означава, че част от социалните работници получават под 1100 лв. Дино парк – уникалната атракция, която завладя Южното Черноморие Дино парк – уникалната атракция, която завладя Южното Черноморие Атракционният център се намира в парк „Езеро“ в Бургас Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател
Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори