×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Столичният общински съвет прие бюджета на София - над 2,5 млрд. лв.
  • Oт 18 ч. днес до 4 ч. утре се затваря кръстовището от ул. „Индустриална“ с улицата, водеща към Пристанище Бургас – между „Шкода Център Бургас“ и „Ламина“ ООД
  • Полицията в тайландска провинция ще преследва маймуни, които създават проблеми
  • Автошествие на миньори и енергетици в областите Стара Загора и Хасково в петък
  • Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Д-р Александър Маджуров: Не сме виновни! Поехме спешните случаи с деца по молба на МБАЛ-Бургас


Д-р Александър Маджуров: Не сме виновни! Поехме спешните случаи с деца по молба на МБАЛ-Бургас
Съгласих се да помогна със загриженост за обществото и за болните деца, но съм на път да се откажа, каза управителят на МБАЛ "Маджуров"
27 Юни 2016, Понеделник, 11:24 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА

Пращат пациентите при нас, а никой не обяснява на родителите, че се плаща, каза той

"Спешните случаи с деца се препращат от МБАЛ-Бургас към нашата болница по тяхна молба заради недостиг не специалисти. Приехме да помогнем, а накрая излизаме виновни. Всяка вечер имаме разправии, защото никой не казва на родителите, че при нас се плаща."

Това обясни пред репортер на Флагман.Бг управителят на МБАЛ „Маджуров” д-р Александър Маджуров по повод сигнала на бургаски майки, че са таксувани за спешни прегледи на децата им /ВИЖ ТУК/.

„В края на май месец д-р Георги Матев като изпълнителен директор на МБАЛ – Бургас изпрати писмо, в което информира, че няма достатъчно педиатри и не може да покрие спешните дежурства в педиатричния спешен център, който откриха гръмко преди около 8 месеца. В апела си той помоли всички болници, които имат възможност, да помогнат, защото не могат да осигурят специалисти денонощно. Всички болници до една отказаха да участват в това по отношение на педиатрията, само ние приехме и пак излизаме виновни”, обясни д-р Маджуров. 

Аз съм единственият управител на болница, който откликна на призива на д-р Матев. Казах им, че имам специалисти, които ще извършват тези прегледи, но попитах кой ще заплаща за това. Няма как това при нас да е безплатно. При положение, че в държавните болници държавата плаща заплатите в Спешно отделение, а на нас никой не ни дава нищо”, добави лекарят.

„Ние не разполагаме със Спешно отделение и нямаме право да обслужваме болни, докарани с линейки освен ако те изрично не искат да дойдат при нас”, каза още той.

„Не става въпрос законно ли е, или не. Всички линейки трябва да бъдат карани в Спешния център. Въпросът е, че те там не разполагат с педиатър. Насочват ги при нас, а никой не обяснява на родителите, че при нас може да се даде консултация от педиатър, да се приеме болно дете, но всичко струва пари”, обясни д-р Маджуров.

„Нямам никакви претенции откъде ще ми се заплати прегледът – дали от здравното министерство, от Здравната каса, от застраховател, или пациент – за мен няма никакво значение. Но така или иначе не мога да карам хората си денонощно да преглеждат, да лекуват, да приемат, а в крайна сметка никой да не плаща. Няма как да се случи. Ако караме така 3 месеца, това означава да затворим болницата”, каза още той.

В крайна сметка се решава, че държавната болница ще осигурява денонощни дежурства в детския спешен център до 13 юни. В момента в МБАЛ „Маджуров” работят 7 педиатри и двама специализанти по детски болести. Всички те са направили организация, след дежурство дори остават да си помогнат, защото са затрупани с работа и буквално изнемогват – и от работа, и от разправии.

„От 14-ти ние трябваше да поемем спешните случаи. Оттогава в нашата болница всяка вечер се разиграват едни и същи панаири, скандали и оплаквания. На път съм да се откажа от това. Съгласих се да помогна със загриженост за обществото и за болните деца, но се оказа, че накрая пак аз съм виновен”, каза с огорчение д-р Маджуров.

В категории: Здраве


42
Коментара по темата
42.
*********
06.12.2018 15:31:06
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
41.
ана
28.06.2016 15:33:54
1
2
Педиатричният център в Мбал е много добре направен.Наложи ми се да водя детето през един уикенд.Докторката обаче се държа надменно.Каза ангина без да пусне нито едно изследване.Изписа антибиотик,разбира се широкоспектърен да покрие няколко възможности.Също предлагат престой в отделението горе в педиатрията като има места.Плашат хората,че детето ще повръща и няма да действа антибиотика и т.н.И как решиха всичко това без дори една кръв да пуснат.Аман от спестени неща.В Маджуров знам,че престоят на ден се заплаща,за спешните случаи не съм наясно,иначе си работят по каса и лекуват със същите медикаменти както и в Мбал.
40.
до ЕР Др
28.06.2016 14:36:16
4
3
И знаеш ли колко получава държавната болница за т.нар. спешност? 9 лв. на пациент. А е похарчила стотици левове за рентгенови снимки, изследвания, ехографи и пр., докато му изясни въпросното "неясно" състояние. А вие д-р Маджуров, взимате по 30 лв. за преглед, който НЗОК така или иначе ви плаща!
39.
by the way
28.06.2016 09:44:08
2
13
Проблема е,че Бургас е най-тъпия град за живеене с ужасно здравеопазване,идиотски университети,тъпа транспортна схема,безработица и т.н......От години ходим във Варна,Ст загора дори и в Ямбол за да се лекуваме!Момата само краде и нищо свястно не е направил за града!!!
38.
ER_Dr
28.06.2016 09:27:37
3
5
Т.н. държавна болница получава доходи в два случая - от здравната каса, когато приеме пациент по клинична пътека за лечение в отделение, и от държавата - ако не е приет, но е бил във временно тежко или неясно състояние и това е документирано с консултации, изследвания и извършено лечение. Частните болници, които нямат регистриран спешен портал, не получават доходи във втория случай. А за дете или възрастен, на които просто е направен преглед и се прибират с рецепта у дома, никоя болница не получава нищо. Те просто трябва да минават през дежурните кабинети на личните лекари.
37.
Nikito
28.06.2016 09:24:44
2
10
Чудя се и на тия безотговорни майки август месец си затътрузили всичките децата на плажа и ги плацикат в морето и после се чудят защо хванали вируса и по една седмица не могат да ги оправят. Явно сте малоумни за да не знаете че всички канализации се оттичат в морето и тия лайна дето ги серете стотици хиляди хора в Бургас, Созопол и Сл.Бряг отиват в морето, август водата става 25 градуса и бактериите почват да се размножават а вие си топите децата в тия лайна и после болниците са ви виновни.
36.
Nikito
28.06.2016 09:19:31
6
10
Като не можете да плащате не отивайте в Маджуров! Никой насила не ви кара да ходите в частните болници, като не ви харесва отидете в МБАЛ Бургас и чакайте по половин ден за преглед. Искате лукс и качествено обслужване а не искате да се бръкнете.Като са ви толкова мили дечицата 50 лева са ви голям проблем така ли? Свикнахте от тошово време всичко да ви е безплатно. Повечето случаи с деца изобщо не са за спешния център нито за линейка а за обикновенно ДжиПи. Ако всеки който има висока температура или си пореже пръста вземе да вика линейка къде ще му излезе края?
35.
Злато
28.06.2016 09:03:13
8
8
Аз немога да разбера къде е проблема? Явно е, че държавната болница няма как да се справи, който не иска да плаща да си вземе болното дете и да се прибира. Никъде не пише, че здравеопазването е безвъзмездно, не стига, че Маджуров ги приема, ами и много злословят, иначе съм сигурна, че като отидат там посред нощ, са по ниски от тревата. И стигa с тия малоумни коментари затова как си е направил болницата, теглили са милиони, които изплащат, на който му стиска да го последва. Българина е злобен и гаден, все в чуждата паничка гледа, вместо да се позамисли, защо той неможе.
34.
Смях
28.06.2016 08:38:18
1
3
После правете БЪЛГАРИ деца , циганите ще ни превземат защото държавата нищо не прави за нашите деца . Как можеше преди години да не се плаща нищо за едно дете , а сега от всякъде искат пари за децата ни .
33.
адамс
28.06.2016 00:47:32
0
2
Много сополиви тия лапета. Преди не се биехме да ни приемат в болницата, а сега ...
32.
До 27
27.06.2016 23:49:36
2
9
Голям умник си - държавната болница не получава лекарства без пари. Проблемът е, че частните болници искат да получават пари от НЗОК,а да не поемат спешни дежурства. Иначе плащат по 50 лева на шофьорите на линейки на всеки докаран пациент. Като откаже го пращат в МБАЛ. В МБАЛ или частна все касата плаща ако си осигурен. Но ако не си и нямаш кеш познай къде те изсипва линейката?
31.
r.s.
27.06.2016 23:20:07
6
7
Този мазен доктор защо не каже с какви пари построи тази болница ? Дали си е плащал данък печалба от частните прегледи от стария миризлив мишкарник където пак дереше кожи ?
30.
mdaaaa
27.06.2016 23:06:40
7
4
Некадърни лакоми гъзове ,ама ако е някой мангал с тайфата от вън ще се насерат от страх , не знам дали ще му искат пари .
29.
дулитъл
27.06.2016 22:48:54
0
5
Това не е само с педиатрите,а и с ортопедията и неврологията- в МБАЛ -а няма дежурен две седмици всеки месец и са същите панаири в Девата и Бургасмед.
28.
Недоволна
27.06.2016 22:45:23
2
9
Два пъти сме лежали в Маджуров и бях ужасно разочарована. Плащаш 40 лв на вечер защото условията били много добри. Наложи се да се караме,тъй като за 40 лв трябваше да спя с детето на едно легло. И не само аз. Това е практика. Втория път освен това имахме екстра-развален климатик,зъзнещи деца и ни донесоха от вкъщи одеала. Това е нищо. Кадърна лекарка едва не умори детето. Получихме уртикария от антибиотик,а тя не прочете,че го спира предната дежурна лекарка. И така му изхака поредната доза алерген. Нямам думи. Повече не стъпнах там. Смених и прехвалената Радева.
27.
до мушмул 15
27.06.2016 22:42:43
3
10
Частната болница си купува всичко със свои средства- лекарства,консумативи,и всичко каквото се сетиш.Държавната ги получава наготово от държавата и затова там кражбите са ежедневие-като почнеш от комисионите на шефовете,за да предпочетат определени доставчици и стигнеш до кражби на дребно от персонала.В частната това е невъзможно,защото всичко е под брой и собственика няма да краде от себе си. Тъй че,мушмул,започни разсъжденията си от тези факти,та си отговори самна плиткоумния въпрос!
26.
Гост
27.06.2016 22:35:53
4
11
Аз мисля , че всеки, който живее в град Бургас е запознат, че тази клиника е частна и всичко се заплаща. Ествено може с направление , никога няма да ви върнат, аз лично съм много доволна от всичко в тази болница. Немога да кажа нищо лошо за тях, приемали са ме по с спешност с направление платила съм единствено потребителска такса и за изследвания.
25.
do 9
27.06.2016 22:16:57
0
1
kato ne znaesh nedei prikazva gluposti
24.
Недоволен
27.06.2016 22:05:51
2
5
Ами какво да кажем за тая хомеопатка Илиева само пари са й в главата .Гледа да те придърпа и тя в кабинета си!
23.
Пациент
27.06.2016 22:01:52
0
5
Колко още да плащаме???
Веднъж в болницата после в частния кабинет на Радева!
22.
Game
27.06.2016 21:58:57
2
4
Когато детето ти е зле,ще се сетиш ли в линейката,че нямаш пари за маджуровата такса?
21.
Дончо
27.06.2016 21:52:51
4
8
След като не сте договорили финансовата страна, защо сте започнали да приемате пациенти, докторе? Не всяка майка има пари да плати!
20.
Ха ха ха
27.06.2016 21:48:30
3
13
Ако дете с гърч попадне при маджуров веднага се изпраща в мбал.не знаят кой път да хващат.Смешници!
19.
ррррррррррр!
27.06.2016 21:14:40
6
4
Няма лекар който да откаже помощ на детски гърч или кома
но не говорим за това нали?
И докато МБАЛ бургас си получава средствата от министерството за спешност, кой ще плати на др болници??Защо трябва да преглеждат без да са заплатени?
18.
айде честно!!!!!!!
27.06.2016 21:08:58
0
6
За какви спешности говорите- температура, понръщане, диария.Това е за дежурен JP кабинет- не сте забравили че има такива.Ава всеки иска на мисто и хубаво.
Тогава ще плаща.
17.
Gogo
27.06.2016 21:04:32
2
8
Виновниса от РЗИ и то основно Цанова която защитава интересите на частните болници неможело да ги задалжат дадават спешност как така нали представляват държавата.Щом работиш с НЗОК даваш спешност.
16.
бооолен
27.06.2016 20:57:59
1
2
Един руски министър на здравеопазването е казал,че частните болници са направени единствено да печелят пари,а държавните да предлагат колко се може по малко здравни услуги.рей,че умен министър а !!!А за светне сфетофара е нужен ток,ам той струва пари486a
15.
до мушмул 13
27.06.2016 20:53:45
2
7
Мушмул,с кво се различава от мбал частната болница,бе.Нали и двете работят по здравна каса и по пътеки..някои по равни ли са.Що частната болница не се откаже от клиничните пътеки и да работи само ке.кво да се направи като в мба ходя само боклуци,а в частнат балъците.
14.
Гост
27.06.2016 20:50:46
2
11
Така ще е. Здравната услуга струва пари, които трябва да дойдат отнякъде. У нас министъра прави икономии - плащат пациентите. Обаче никой не обвинява министъра, всички плюят лекарите. Само че болниците зареждат консумативите си с пари, лекарите като всички нормабни хора работят също за пари, и след като министъра не дава, ще трябва, болния да ги дава. Другата алтерватива е който се разболее, отива на врачка да му бае, пък който оцелее, оцелее.
13.
ох,болиии
27.06.2016 20:48:06
7
17
Докторът го е казал ясно,та и малоумните да разберат- в частна болница се плаща! Кой от всички тук коментиращите,ако имате частна фирма или бизнес ще работите безплатно? Защо всички се нахвърляте на лекарите - те не са ги канили тези пациенти! Не може в МБАЛ да спи лекарят на нощно дежурство,а пациентите да се връщат или препращат другаде.
12.
111
27.06.2016 20:46:17
2
10
Ако детското в Маджуров работи само на частно,а не и със здр.каса ще фалират за 2месеца.Там са най-безхаберните педита.Лъжат Радева и ни викат на контролен преглед в частните си кабинети.
11.
Ало кУмете?!
27.06.2016 20:31:16
1
21
г-н Кмета ще прави МБАЛ, Университетска?! Добре, ама няма доктори дори да покрие дежурствата за спешния център дето го откри?! За Митьо дойдоха всички лекари от цялата МБАЛ да го спасяват, а за децата....е те не са важни те да се спасяват сами и родителите им. Града с най-лошо здравеопазване сме но всички са си седнали на ушите и припяват в захлас, колко е хубаво при тях...не при нас. Не може тоя град да осигури поне една болница и поне един наистина спешен център?! Може ама да се даде да лапат на търговските болници за това и министъра и кмета и замаму това правят ...ЗА ПАРИ!!!
10.
До ох, боли
27.06.2016 20:21:28
2
10
Прав си почти за всичко, освен за графика, който не е залепен само на челото на Альошата. Има го в сайта на болницата, на таблата на Спешното и като публикации в медиите. Ама и на спирките на 211 да го бяха сложили, пак щеше да има недоволни. И това е така, защото всички плюят и обиждат държавната болница, а тя в крайна сметка без подкрепа на държавата няма как да се бори с агресията на частните болници.
9.
вярващ
27.06.2016 20:19:05
6
2
Какво значи негова болница?Да не я платил със собствени пари?Само вторична национализация на здравеопазването ще стабилизира ситуацията!А който иска второ мнение и има бол пари И иска да заплаща,никой няма да ги спре!
8.
ох боли
27.06.2016 20:14:48
1
11
Цялата неразбория е резултат от абдикирането на държавната болница от ангажимента да поема спешността,защото не разполага вече с достатъчен брой специалисти- те предпочетоха да я напуснат,за да работят в частните болници. В тях пък се заплаща всеки преглед,ако е без направление от Здравната каса. Разпределението на дежурствата е факт от края на май,но пациентите не бяха информирани,а и сега няма никъде в МБАЛ поставен този график,та хората да го видят. Не се сърдете на докторите от частните болници,които не по свое желание поемат тези дежурства,а питайте кмета и заместника му по здравеопазването защо е така.
7.
блиц
27.06.2016 20:10:26
0
11
Рибата мирише от главата кой разрешава това да се случва - РЦЗИ Бургас начело с двамата умника Паздеров и Цанкова те разрешават това да се случи. Същата работа стана и с Общинските болници всички болни в събота и неделя и след 19 часа отиват в Бургас. Докторите плачат само за пари какво да кажат другите хора с минимални доходи.
6.
Www
27.06.2016 19:48:45
0
12
Priemat samo sopoli,leki slu4I.Ako deteto e naistina bolno-30lv i v darjavnata bolnica,druqite s abokata u doma.Tova ne e detsko otdelenie,a selskA zdravna slujba.
5.
zzz
27.06.2016 19:12:51
0
6
Естествено че ще е единственият,който се е съгласил да поеме спешните случаи.Нали тази е единствената БОЛНИЦА в която те примат от вратата,независимо касво ти има.Чудя се нямат ли лимит за тези клинични пътеки
4.
Мариана
27.06.2016 18:46:09
5
22
Горкият доктор,той бол мноооого огорен!!! Заради скандалите от родители,които искат да окаже помощ на техните деца!
Ние също бяхме едни от тези родители!
Повикахме линейка защото нашето дете не беше добре и казаха,че трябва да бъде прегледано от педиатър в болница Маджуров и ние се съгласихме.Отивайки там с линейката ни се заявява,че прегледа е платен ,а уж когато е Бърза помощ е безплатно.Заявяват ми,че струва 10 лв.и след като си тръгна линейката ми беше съобщено,че дължа 30 лв.за преглед и 12 лв за инжекция.
И д-р Маджуров,Не са ви виновни родителите,които са поставени в това положение и искат да помогнат на най-милото си и вдигат скандали!
Вие се представяте за "жертва"и че едвали не всички трябва да сме ви задължени,че ни приемате във вашата болница дори и срещу заплащане!!!
3.
лекари педрази
27.06.2016 18:17:14
8
10
маджуров, я кажи мършо радева къде вършее- при теб, в мбал и частния си кабинет.що лъжеш.само цоцате.що не ги приема в мбал, а при теб.ортопедията пък ги прехвърля в бургасмед от мбал.
2.
Petko
27.06.2016 18:03:28
3
19
Прав е човека....То държавата и здравната каса са корумпирани изроди .....
1.
Възмутен
27.06.2016 18:01:54
12
25
Там в тази болница са сбирщина от печалбари и мошеници!Колкото пъти сме отишли,за каквото и да е все искат да ни хоспитализират.....Гледат само каква клиника пътека могат да издоят. .......
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци БСП ще вдигне резултата си на предстоящите парламентарни избори, ще ни подкрепят и разочаровани гласоподаватели на ПП-ДБ Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Не повече от 20 секунди са нужни, за да се изпрати запитване за съответното лекарство Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Дамян Дамянов бе прикован на легло и инвалидна количка след прекаран инсулт И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас Решението бе взето днес единодушно на редовната сесия на Общинския съвет Сашка Васева прогледна Сашка Васева прогледна Тя вече различава хора и цветове Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Тя е зам.-председател на Сметната палата Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Сред най-известните му завоевания са манекенката Цеци Красимирова и модела на Плейбой Светлана Василева
Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори