×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Унгария блокира 6.9 млрд. евро военна помощ за Украйна
  • Силни бури в САЩ отнеха живота на 22 души
  • Папуа Нова Гвинея евакуира 7900 души заради заплаха от свлачище
  • Пожар пламна в сградата на Община Кресна
  • Китай блокира "екстравагантни" акаунти на инфлуенсъри
  • Откриха хероин за над 1 милион лева на „Капитан Андреево“
  • Софтуерен проблем на Централна гара в София е довел до отменяне и закъснение на влакове
  • Украйна и Белгия подписаха споразумение за сигурност
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Мега скандал! Цялата полиция на Варна пред дома на доктор – обвинен от жена си, че е изнасилил 4-годишната им дъщеря!


Мега скандал! Цялата полиция на Варна пред дома на доктор – обвинен от жена си, че е изнасилил 4-годишната им дъщеря!
Одисеята с бракоразводното дело и спора за родителските права между двамата съпрузи е от около две години
18 Юни 2016, Събота, 16:45 ч.
Източник: Блиц

Щерката на главния инженер на София твърди, че д-р Василев „извършил физическо, психическо и сексуално насилие“ над детето, а той – че малката не желае да е при майка си


Огромен скандал се вихри в момента във Варна, научи БЛИЦ. С наш репортер се свърза един от топ стоматолозите в морската столица – д-р Ивайло Василев, който разкри, че „целия ресурс на МВР-Варна“ е пред дома му, за да му отнемат 4-годишната дъщеря.
„Екшънът е пълен пред вкъщи! Областна дирекция на МВР, Шефът на Пето районно, плюс 3 екипа, са пред вкъщи за връчване на заповед за незабавна защита по дело, което е образувано вчера в Районен съд Варна по твърдения на съпругата ми, че аз съм извършил психическо, физическо и сексуално насилие над малолетната ми дъщеря, която отказва да се прибере при майка си в град София. Целият арсенал на МВР е включен, плюс въоръжени служители на МВР с бронирани жилетки. Винаги досега процедурата е била кварталният да ми се обади да каже, че срещу мен има образувано дело, да ме извика, за да ми се връчат документите и евентуално, ако има заповед за защита срещу мен. Сега в момента целият ресурс на МВР-Варна е ангажиран в това на мен да ми бъде отнето детето“. Това заяви пред БЛИЦ д-р Ивайло Василев.

Той добави, че съпругата му Ружа, с която водят бракоразводено дело, е дъщеря на главния инженер на София – шефката на дирекция „Архитектура и градоустройство“ в Столична община Диляна Сеченска. По думите му, в продължение на 2 години съпругата му не му е давала да види дъщеря им, с която заминала за София, без въобще да го попита. Василев твърди, че се използват всякакви връзки и политически контакти, за да може да му бъде въздействано и да му бъде отнето детето.

„В момента полицията е пред дома ми, но не ги допускам и преговарям с тях. Няма да позволя насила да го изведат. То не желае да се прибира при майка си!“, категоричен е д-р Василев.

Одисеята с бракоразводното дело и спора за родителските права между двамата съпрузи е от около две години. Пред два дни е излязло решение, според което те се присъждат на майката. Незабавно изпълнение обаче няма, а само привременни мерки, обясниха пред БЛИЦ адвокати на Василев. Решението на съда за бракоразводното дело е обжалваемо - то не е влязло в сила. По думите им, в продължение на две години съпругата на стоматолога се е опитвала всячески да го уязви – с жалби за домашно насилие и прочее.

„Той гледа дъщеря си като писано яйце, грижи се за нея. Скандално е това, че съпругата му твърди за сексуално насилие, а още по-чудно е как може да се образува досъдебно производство само на база нейна декларация“, казва още те.

В категории: Крими


5
Коментара
Любовен хороскоп за юни
Любовен хороскоп за юни 28/05/2024, Вторник 20:59 0
5
Коментара по темата
5.
Борислав
09.08.2016 10:34:10
0
0
Посещавал съм кабинета на д-р Василев и съм останал с отлични впечатления от него, както като професионалист, така и като човек. За всеки общувал един час с него, е напълно достатъчно да се разбере, че последното, което може да се очаква от д-р Василев е какъвто и да е род насилие! Жена ми(лека и пръст, почина от рак преди година) беше също негов пациент. Когато той разбра за първи път, че жена ми има рак, след като е завършил работата по зъба, е говорил с нея един час, отменяйки следващите си ангажименти, за да и вдъхе кураж, за да я подкрепи и накара да мисли позитивно и т.н. Сега ми кажете, как да вярвам, че човек с такова състрадателно сърце, може да извърши насилие, и то, над 4 год. си дъщеря???? Циркът България продължава и който има власт и връзки може да съсипе всекиго със всевъзможни законни и не дотам законни хватки!
4.
Kiril
18.06.2016 19:48:14
2
2
Госпожо май нещо не сте добре с главния? Скоро да сте си пили хаповете? То ще се разбере сега, кой е крив и кой е прав ;)
3.
Румяна
18.06.2016 18:36:50
4
1
Все жени го защитават!
2.
Валентина Б.
18.06.2016 16:17:13
5
9
Др Василев е един страхотен човек, от 16години ми е личен зъболекар, тази жена се е побъркала да твърди такива неща... Но има Господ, всичко се връща на този свят.... Дано всичките тези мъки скоро свършат за него и детето, и да заживеят щастливо.
1.
Иван Може
18.06.2016 14:50:20
7
3
Може,може,може.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Строят нова спортна зала в бургаския жк „Меден рудник” за 1.8 млн.лв. Строят нова спортна зала в бургаския жк „Меден рудник” за 1.8 млн.лв. Обществената поръчка вече е в ход, очаква се да бъде избран изпълнител до края на юни Ужас на Централна гара: Два влака се помляха, има много пострадали (СНИМКИ) Ужас на Централна гара: Два влака се помляха, има много пострадали (СНИМКИ) Топ бисерите от матурите по БЕЛ: След покръстването си княз Борис възприел титлата кмет Топ бисерите от матурите по БЕЛ: След покръстването си княз Борис възприел титлата кмет Вижте още фрапиращи изцепки на зрелостниците  Не е шега! СЕМ разследва "Ергенът" за дискриминация на жени по възраст Не е шега! СЕМ разследва "Ергенът" за дискриминация на жени по възраст Сигналът е подаден от българска платформа, бореща се за равенство между половете и заставаща срещу всички форми на насилие срещу жените Незабравимо 5G лято с 20 000 MB бонус в предплатените пакети Free2Go от Vivacom Незабравимо 5G лято с 20 000 MB бонус в предплатените пакети Free2Go от Vivacom Предимства на предплатените пакети са, че няма такса при презареждане и включват мегабайти в роуминг за пътувания в чужбина Поморие бе част от Националното шахматно турне „Асеневци“, с надслов „Развиваме естествения интелект“ Поморие бе част от Националното шахматно турне „Асеневци“, с надслов „Развиваме естествения интелект“ Близо 140 деца изпълниха градинката до НЧ „Светлина 1939“ в квартал „Свети Георги“ Кървав ужас на бал! Банда непълнолетни налагат абитуриенти Кървав ужас на бал! Банда непълнолетни налагат абитуриенти На родителите на непълнолетните лица са съставени актове за административно нарушение Жестока трагедия на пътя Жестока трагедия на пътя Товарен и лек автомобил са се сблъскали челно при разклона за село Ралево на пътя Плевен-Ловеч Близо 500 участници идват в Бургас за големия образователен форум, посветен на изкуствения интелект Близо 500 участници идват в Бургас за големия образователен форум, посветен на изкуствения интелект Форумът ще се проведе на 29 и 30 май в Конгресния център до Морска гара Два влака са се сблъскали на Централна гара в София, има пострадали Два влака са се сблъскали на Централна гара в София, има пострадали Две жени са ранени
Защо всички в Италия са срещу Мелони Защо всички в Италия са срещу Мелони Битката е всички срещу един Знаете ли колко струва къщата на Кевин от "Сам вкъщи" Знаете ли колко струва къщата на Кевин от "Сам вкъщи" Запазено е стълбището, по което Кевин се спускаше с шейна Жена се натъкна на нещо зловещо в дома на братовчедка си (СНИМКИ/ВИДЕО) Жена се натъкна на нещо зловещо в дома на братовчедка си (СНИМКИ/ВИДЕО) В една от стаите тя видяла малка врата, която се намирала на височина метър от пода Светът скърби: Почина един от най-известните рокаджии (СНИМКА) Светът скърби: Почина един от най-известните рокаджии (СНИМКА) Ингъл бе вокалист и органист на групата, която е основава през 1966 г., и изпява 17-минутния им хит „In-A-Gadda-Da-Vida" Превърнаха резиденцията на президента в хотел Превърнаха резиденцията на президента в хотел Състои се от 6 просторни стаи, от които се разкрива зашеметяваща гледка към природата Унгария е блокирала 41% от решенията на ЕС за Украйна Унгария е блокирала 41% от решенията на ЕС за Украйна Въпреки натиска Будапеща ще продължава да блокира военната помощ за Украйна   Макрон притеснен от възхода на крайната десница, била зъл вятър Макрон притеснен от възхода на крайната десница, била зъл вятър Заедно трябва да изградим нова концепция за обща сигурност, каза той 300 000 души без ток в САЩ след торнадо и бури 300 000 души без ток в САЩ след торнадо и бури  През уикенда лошото време отне живота на най-малко 23 души Ирландия, Норвегия и Испания признаха палестинската държава Ирландия, Норвегия и Испания признаха палестинската държава Израел веднага обяви, че отзовава своите пратеници в Дъблин и Осло Украйна загуби още две селища, а носител на "Пулицър" обвини Байдън, че тласка САЩ към война с Русия Украйна загуби още две селища, а носител на "Пулицър" обвини Байдън, че тласка САЩ към война с Русия  Взривове разтърсиха контролирания от Москва Луганск
Калин СТОЯНОВ, вътрешен министър: Калин СТОЯНОВ, вътрешен министър: Няма да допуснем намеса и дезинформация в изборите Виц на деня Виц на деня - Ех, колко е хубава пролетта, ама лошото е, че започват да излизат гадините. Днес например видях змия и гущер.
- Аз пък видях бившия си!
Виц на деня Виц на деня - Тате, може ли да гледам Евровизия?
- Не! Пусни си порно, като всички нормални деца!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Болшинството българи считат, че болшинството българи са идиоти!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори