×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Разпети Петък е
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Операциите за спасяването на Митьо Очите продължили цяла нощ, състоянието му все още е тежко


Операциите за спасяването на Митьо Очите продължили цяла нощ, състоянието му все още е тежко
Главният секретар на МВР Георги Костов съобщи, че в престрелката в Слънчев бряг са участвали 30-40 души от обкръжението на Митьо Очите и десетина от групата на Божо
09 Юни 2016, Четвъртък, 10:08 ч.

Трябва да е безумен човек, за да организира десетина души да посрещнат не аматьор, а Митьо Очите, който до този момент се считаше за недосегаем, коментира Катя Касабова в „Тази сутрин“ по бТВ

Цяла нощ са продължили операциите в бургаската болница за спасяването на ранения снощи при стрелба в Слънчев бряг Митьо Очите. Желязков е с рани в областта на корема, слабините и крака, съобщава БНТ. Очаква се тази сутрин от болницата да дадат повече информация за състоянието на пострадалите.
Известният несебърски наркобос е бил с още около 30 души по време на инцидента пред дискотека Айсберг. Те влезли в заведението с бухалки. Скандалът между него и собственика на дискотеката, където станала стрелбата, възникнал, защото Митьо Очите искал да му се плаща за присъствие в Слънчев бряг.
Мутренските времена не са си отишли, възкликна водещата на „Здравей, България“ Ани Цолова, а колегата й Виктор Николаев попита кореспондента Цеца Алексова дали на други места такса „спокойствие“ продължава да се събира край морето. Такава такса се събира в Слънчев бряг, потвърди репортерката.
Трябва да е безумен човек, за да организира десетина души да посрещнат не аматьор, а Митьо Очите, който до този момент се считаше за недосегаем, коментира Катя Касабова в „Тази сутрин“ по бТВ. Тя бе представена от водещия Антон Хекимян като най-добрият бургаски журналист.
Главният редактор на Флагман.БГ припомни, че от 1994 г., след като се разпадна Първа частна милиция, Желязков контролираше пазара. Той влизаше в затвора, излизаше, но е свободен гражданин от пет години насам и има бизнес в различни области. Скоро той предяви претенции към перлата на българското Черноморие – най-големия спа хотел, добавя Касабова.
Разпространението на наркотици е най-големият бич на територията на Слънчев бряг, подчерта тя.
„Когато бе изваден от строя за около две – три години, до 2011 г. имаше някакво преразпределение и се предполагаше, че той няма отново да посегне към пазара.
Миналата година нямаше изявен „контрольор“ и се намесиха всякакви играчи. Дори и викачи на заведения се бяха превърнали в наркодилъри“, заяви Касабова.
„Митьо Очите развива бизнес и с наем на язовири, и в лозарството, и в частните перални. Не можем да кажем с какво точно се занимава. Той има интереси в  много области и успява да ги реализира с различни фирми“, уточни Катя Касабова.
Според нея, е възможно нервите на някои от групата на Божо да не са издържали.
„В ресторанта има една голяма маса, на която са подредени прибори. Много е вероятно собственикът на заведението или някой друг, който е свързан с него, да е имал среща там с Митьо Очите, но да не е допускал, че той ще влезе в този вид“, каза Касабова.
Тя сподели, че е видяла потресаващи неща в бургаската морга.
„Там е тялото на 21-годишния Александър от ж.к. „Изгрев“. Той е нает за бодигард на Очите преди около месец. Той е бил по тениска и шорти. Има три огнестрелни рани в гърба, от които едната е в сърдечната област“, уточнява Касабова.
„Във Флагман.БГ работим по две версии. Едната е свързана с преразпределение на пазара с таксиметровите превози. Желязков има голямо влияние в тази област и в Несебър, и в Поморие, и в Бургас. Доколкото ни е известно, благоевградска групировка се опитва да завземе този бизнес. Не е изключено тези 30-40 души, за които говори главният секретар на МВР, да са от таксиметрова компания. Възможно е да става въпрос за битов скандал. Не е изключено от Божо да е поискана част от печалбата за този сезон и той да е дал отпор“, каза още Катя Касабова.
Междувременно д-р Светлозар Георгиев от МБАЛ-Бургас съобщи, че Димитър Желязков е излязъл рано сутринта от операционната - стабилизиран е, но състоянието му все още е тежко. Следващите 24 часа са критични, уточни лекарят.
Той обяви, че другият ранен мъж не е тежко ранен и няма опасност за живота му.

В категории: Крими


Флагман.БГ МВР хвана 25 водачи, употребили алкохол МВР хвана 25 водачи, употребили алкохол 03/05/2024, Петък 17:38 0
8
Коментара по темата
8.
аз
09.06.2016 18:10:13
0
1
Интересно...в тази статия се казва, че госпожа Касабова е видяла тялото на 21-годишния Александър в моргата и дупките от куршумите. По-късно стана ясно обаче, че този Александър е на 46 години. Какво ли е видяла всъщност госпожа Касабова и дали изобщо е видяла нещо?
7.
pipito
09.06.2016 11:05:50
1
3
междупелтечещ журналист
6.
колко
09.06.2016 11:01:31
1
6
Колко да е добра Касабова. Гледах я как се излага в сутрешния блок. Ъка мъка две думи на кръст не може каже. Изказът и словото и бяха по-зле от колкото на първолак. Интересно че на всяка среща с нея всеки път разбирам че е най-добрият междупланетен журналист
5.
бургазлия
09.06.2016 09:43:10
4
4
Браво Кате! Наистина си най-добрата.Не обръщай внимание на злобните и завистливи хорица
4.
s
09.06.2016 08:58:57
2
2
Kat go vidyat i vsi4ki byagat tozi O4ite s ohranata.
3.
raptor
09.06.2016 08:27:46
1
22
ДИМИТЪР СИ БЕШЕ И ЩЕ СИ УМРЕ КАТО ЕДИН ТЪП СЕЛСКИ БЕК . КАК МАЛОУМНИК ТЪП ЩЕ ТРЪГНЕШ С БРАДВА СРЕЩУ ПИСТОЛЕТ ... 40 БРАДВИ НЕ МОГАТ ДА СЕ ОПРАТ НА 10 БОЙНИ ПИСТОЛЕТА . СМЕШНО Е . ОЩЕ ПО ГЛУПАВИ СА ТЕЗИ КОИТО ВСЕ ОЩЕ МУ СЕ ВРЪЗВАТ НА ГЛУПОСТИТЕ . АМА НИЩО НЕКА ИМА ПОВЕЧЕ ТАКИВА НОВИНИ . НЕКА СЕ ЗНАЕ ЧЕ НЯМА СИЛНА ПОЛИЦИЯ И ЧЕ ГЕРБЕРИТЕ ДОКАРАХА ПАК МУТРЕНСКИТЕ ГОДИНИ . А ЗА СЛ БР ДА НЕ ГОВАРИМ . МУТРИТЕ СИ СЕ РАЗХОЖДАТ С БРАДВИ ПОСТОЯННО И МЕСТНИТЕ НЕ ГИ ЗАБЕЛЯЗВАТ ПОНЕЖЕ ИМАТ СВОЙ БИЗНЕС И С ШЕФОВЕТЕ СИ ДЯЛКАТ ПАРСАТА И НИКОЙ НИЩО НЕ ПРАВИ . КОСТОВ САМ НЕ МАЖЕШ ДА ОПРАВИШ КЪЩИЧКАТА СИ ... ДОКАРАЙТЕ СИ ЧИСТАЧИТЕ ДА ОПРАВЯТ НЕЩАТА ЩЕ СТАНЕ МАЗАЛО
2.
@
09.06.2016 08:25:36
0
8
Браво на Катя, точно така е, не злобейте
1.
най-добрият бургаски журналист
09.06.2016 08:11:53
3
5
E KASABOVA.
ZAPOMNETE TOVA IME-KASABOVA.
най-добрият бургаски журналист.
I, UMNATA KATO KOMENTIRATE най-добрият бургаски журналист.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Как в последния си работен ден 49-ото НС промени стопанската политика на България за 30 минути Как в последния си работен ден 49-ото НС промени стопанската политика на България за 30 минути Предизборно и поради незнайни и необосновани причини депутатите извършиха нещо невиждано в законодателната история Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ След 18 наддавания скочи от 330 000 на 600 000 лв. без ДДС Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Работници се оплакват от практиката на някои работодатели да налагат глоби или удръжки от заплатата Задава се промяна в ръководството на НСО Задава се промяна в ръководството на НСО Очаква се началникът на Службата да предложи на президента друг заместник на мястото на навършващия пределна възраст Милен Русков Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Ще участва и министърката на финансите, както и други лица Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ ЕСА приютява сепаратисти от целия континент 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата Това сочи изследване на "Галъп" И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И той започна като началника си Борисов да играе опозиция сам на себе си, когато стане напечено, коментира лидерката на БСП Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди кандидат-депутатите Концесионер: Новите наредби за брой медицински лица на плаж са проблем за Лято 2024 Концесионер: Новите наредби за брой медицински лица на плаж са проблем за Лято 2024 Кадрите от морски плажове по Южното Черноморие, заснети в Несебър и Созопол, демонстрират грижата, която се полага целогодишно за опазването крайбрежието
Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Тя възлизала на 9,58 млрд. долара Дания разхлабва правилата за абортите Дания разхлабва правилата за абортите Случва се за първи път от 50 години Путин отива на гости на Си в Китай Путин отива на гости на Си в Китай Новият мандат на руския президент започва на 7 май Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Преди година една контрабандна операция от Турция до Австрия струваше 1500 евро, а сега е многократно повече, твърди говорител НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния Учението "Swift Response 24" се провежда в периода 5 - 25 май Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Генерал-майор Вадим Скибицки, заместник-началник на ГУР, коментира ситуацията пред списание "Икономист" България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света В ЕС според "Репортери без граници" сме на 23-о място - зад нас са Унгария, Кипър, Малта и Гърция Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите В другата среща от турнира Фиорентина се справи с доста мъка на свой терен с белгийския Брюж с 3:2 Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак  Насочени били срещу Тел Авив Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир По думите му Кремъл ще се опита да направи всичко по силите си, за да разстрои провеждането на предстоящата среща в Швейцария 
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори