×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

"Бомба" във "Фейсбук"! Синът на полицай Караджов държи на мушка учителка


"Бомба" във "Фейсбук"! Синът на полицай Караджов държи на мушка учителка
Снимка: Трафикнюз
03 Юни 2016, Петък, 21:00 ч.

С този "Макаров" ли са убити дядо му и баба му, питат съученици
Пистолет "Макаров" , насочен в главата на учителката по български. Действието вероятно се развива през 2013 година в СОУ "Св. св Кирил и Методий". Оръжието е от снимка в профила на Александър Караджов - син на полицая Венцислав Караджов, който преди час бе обвинен в убийството на майка си и баща си.Снимката е във фейсбука на ученика, който преди три години е бил на 12 години. Въпреки това, ако се вярва на фотоса, най-вероятно е влязъл в класната стая с бойно оръжие и демонстративно го е насочил към главата на преподавателката. "Геройството" е заснето от съученик на Александър, става ясно от коментарите. В последствие снимката е анимирана като екран на играта Counter-strike със съответните икони, а главата на учителката е превърната в мишена, като върху нея е поставено кръстче, пише "Трафик".

9-милиметровият Макаров не фигурира сред законно притежаваните оръжия на бащата Венцислав Караджов. Възможно ли е това да е оръжието, с което са застреляни бабата и дядото на Алекс - Божурка и Цветан. Отговор на този въпрос ще даде разследването.

Очевидно обаче увлечението по огнестрелните оръжия на тийнейджъра е с размерите на мания. Младият геймър предпочита военизирани игри, а фейсбукът му е пълен със снимки на героите от най-популярните компютърни игри. Има само 15 приятели, но за сметка на това очевидно знае всичко за оръжията.

За това свидетелстват и мишените, открити край вилата на семейството в село Дедево, където Венцислав е давал уроци по стрелба на сина си. Въпреки, че все още е далеч от почти снайперистките изстрели на баща си, младежът е демонстрирал невероятно точна стрелба.

Полицаят бе арестуван на 17 май, когато родителите му Цветан и Божурка бяха открити мъртви. Възрастните хора са застреляни в дома им в квартал Смирненски с пистолет Макаров. Часове по-късно Венцислав бе подложен на кръстосан разпит, тъй като за кошмарните отношения с родителите му има както устни, така и сериозно количество писмени доказателства. Младото семейство Венцислав и Каля от години воюват с възрастните му родители. Въпреки това при първоначалният обиск не бяха открити улики, които да свързват Караджов с двойното убийство. Трите му законни пистолета очевидно не съвпадаха с калибър на куршумите от пълнителя,изпразнен във възрастните хора.

Въпреки това полицаят бе задържан в ареста с постоянна мярка, тъй като е предоставил оръжие на малолетния си син и го е учил да стреля.  Днес Окръжна прокуратура му повдигна и обвинение за двойното убийство. Снощи бе задържана за 24 часа и съпругата му Каля. Все още не е ясно дали тя ще бъде привлечена като съучастник. Обвинението й вероятно зависи от това, доколко ще сътрудничи на разследването.

Предполага се, че във фаталния ден полицаят е успял да проникне в къщата на родителите си и е сложил крайна живота им. Причината е спор за имот, продължил с години.

Днес се очаква Окръжният съд да разгледа втората мярка за неотклонение на Караджов. Криминалистите продължават да издирват оръжието, което се вижда в ръката на Алекс Караджов.

Днес прокуратурата повдигна обвинение на Венцислав Караджов за двойното убийство.

В категории: Крими


3
Коментара
Любовен хороскоп за 6 – 12 май
Любовен хороскоп за 6 – 12 май 06/05/2024, Понеделник 21:36 0
3
Коментара по темата
3.
bbbb
04.06.2016 06:48:26
0
5
ba6tata da nebi da prikruva malkia piklio
2.
ввв
04.06.2016 03:44:40
0
12
Еми малкото говно прави каквото вижда у дома. Като порасне ще е същия лайнар като дъртия. Направо още от сега да започват да го водят на отчет в полицията тоя каубоец
1.
Бургас
03.06.2016 19:57:09
0
10
"Пази боже сляпо да прогледа"
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Депутат от ПП-ДБ почина едва на 47 години Депутат от ПП-ДБ почина едва на 47 години Поклонението ще състои на 8 май, сряда от 11 до 13 часа в катедралния храм „Св. Богородица“,  гр. Пазарджик. Така ли трябва да изглежда една европейска граница, гневи се кметът на Малко Търново Така ли трябва да изглежда една европейска граница, гневи се кметът на Малко Търново Управниците от региона се обединяват за нова кауза - разширяването на граничния пункт Малко Търново-Дерекьой Строежът на жилища в Бургас нарасна със 133% Строежът на жилища в Бургас нарасна със 133% През първото тримесечие на годината в област Бургас е започнало строителството на 1470 апартаменти и еднофамилни къщи ДПС: Имаме сили за 4 депутати от Втори МИР Бургас ДПС: Имаме сили за 4 депутати от Втори МИР Бургас „Тази цел е изпълнима, защото сме показали, че умеем да защитаваме правата на избирателите си“, каза водачът Севим Али Кирил Петков заведе семейството си на плаж Корал Кирил Петков заведе семейството си на плаж Корал Колко хубаво беше на плажа, точно сега в началото на май, посочва Петков БСП ще се бори за минимум два депутатски мандата от Бургаска област БСП ще се бори за минимум два депутатски мандата от Бургаска област „Ще се движим в скоростната лента и ще изпреварваме“, даде заявка областният лидер Тодор Байчев Може ли да познаете чия сестра е тази красавица Може ли да познаете чия сестра е тази красавица Блондинката побърза да уточни, че не говори за децата си, защото все още не е станала майка и не е раждала Идва краят на Капките, призна продуцентът Идва краят на Капките, призна продуцентът Шоуто все още е лидер в телевизията, но рейтингът му спада с всяка измината година Румен Радев намекна, че може да наложи вето на Закона за хазарта Румен Радев намекна, че може да наложи вето на Закона за хазарта Бързото законодателство не винаги води до желания резултат", лаконичен бе държавният глава  Батето се оказа пророк Батето се оказа пророк Секретарката на Иван Славков проговори 13 години след смъртта му
Как Грузия върви по пътя на Украйна Как Грузия върви по пътя на Украйна В Тбилиси "Грузинска мечта" формално поддържа проевропейски курс, но всъщност все повече се отдалечава от Европа и се приближава към Москва Почина един от най-великите футболни треньори в света Почина един от най-великите футболни треньори в света Издъхна на 85-годишна възраст 8 загинали и 11 ранени при катастрофа между микробус и камион в Турция 8 загинали и 11 ранени при катастрофа между микробус и камион в Турция Микробусът бил смачкан при удара и е паднал по склон Германия отзова посланика си в Русия Германия отзова посланика си в Русия Причината е, че Социалдемократическата партия стана мишена на кибератака, която според Берлин е била организирана от Москва Цял живот сме чистили фурната грешно Цял живот сме чистили фурната грешно Оказва се, че много от нас от незнание, сме чистили грешно и неефективно фурната в кухнята си Опитаха се да застрелят косовския политик Марко Ябланович Опитаха се да застрелят косовския политик Марко Ябланович Ябланович е част от партията на министъра на общностите и завръщането в правителството на Косово Ненад Рашич – гражданската инициатива „Свобода, справедливост и оцеляване“ (GI SPO) Мъжките цици на Азис се оказаха дефектни Мъжките цици на Азис се оказаха дефектни Имплантите му имат собствено мнение  Вижте в какъв скандал се забърка тази звезда от Ергенът Вижте в какъв скандал се забърка тази звезда от Ергенът Освен че подпитва мъжете за стандартните неща, тя открито отправя намеци към тях, кара ги да лазят по земята, та дори пъшка в нечии ръце Емилия ми се натискаше, твърди този режисьор Емилия ми се натискаше, твърди този режисьор Режисьорът извади някои пикантерии от кухнята на попфолка в подкаста „При Тото“ Зверска гавра с Натали Трифонова в „Денсинг старс” Зверска гавра с Натали Трифонова в „Денсинг старс” Пред очите на цяла България в шоуто на Би Ти Ви синоптичката показа най-добрият танц за вечерта, спечели максималните 40 точки от журито и въпреки това беше изпратена на елиминация и за малко не отпадна
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори