×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Разпети Петък е
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бургазлията Иван Бъчваров: DJane Monique мами хората, кара ги да работят за жълти стотинки


Бургазлията Иван Бъчваров: DJane Monique мами хората, кара ги да работят за жълти стотинки
Десетки са попаднали в капана на екстравагантната диджейка, твърди талантливият младеж
03 Юни 2016, Петък, 05:04 ч.
Автор: Флагман.БГ

Схемата й е от години, изобличихме една голяма лъжкиня и измамница, каза пред Флагман.БГ бургазлията

Известна диджейка се възползва от труда на талантливи българи, кара ги да работят на жълти стотинки, а накрая изобщо не им плаща. Става въпрос за DJane Monique, която чрез агенцията си Моник Ейджънси набира оператори и монтажисти.

Поредният опарен от схемите й е бургазлията Иван Бъчваров - автор на някои от най-популярните видеоклипове на млади изпълнители, както и създател на престижния конкурс „Бургас търси своя талант”, дал шанс за изяви на много даровити хора.

Сега Иван е студент в София, учи специалност „Кино и телевизия” в Нов български университет. Преди да замине за столицата е работил като оператор в местна телевизия, където доказа, че е един от най-добрите в своята сфера не само в Бургас, но и в България.

Талантлив Бъчваров е и изключителен професионалист във всичко, с което се захване. Решил е да се издържа, докато учи. Започнал да си търси работа и докато разглеждал обявите, попаднал на една много привлекателна – за оператор и монтажист, публикувана от Моник Ейджънси, собственост на известната DJane Monique. Без да се замислил, кандидатствал, тъй като освен че е по специалността му, разбира и много добре от работата. Тя го е извикала на интервю, на което младият бургазлия казал на какви цени работи.

„След няколко дни ми се обади и ми каза, че ми е подготвила оферта. Искаше монтаж на предаване за диджеи, заснемане и монтаж на официални музикални клипове. Обясняваше ми, че съм нешлифован диамант, че щяла да ме пласира като оператор и монтажист, тъй като имала много връзки и работела само с доказани имена. Аз тогава й казах на какви цени работя – 90 лева на минута(става въпрос за изготвен материал. Една минута в клип обикновено отнема поне 2-3 часа снимки и монтаж). Тя беше скептично настроена за сумата, а тъй като се договаряхме за дългосрочен договор, реших да й вляза в положение”, обясни пред Флагман.БГ Бъчваров.

DJane Monique казала, че ще плаща 20 лева на епизод на предаването, без да уточнява подробности. Накрая двамата са си стиснали ръцете за съвместна работа. Поведението на жената по никакъв начин не подсказвало, че има нещо гнило, или че тя ще бъде некоректна. Тя обещала да подпишат договор и да плаща стриктно.

Иван веднага се заел с работата. За един месец заснел 5 предавания, монтирал първите две и й ги изпратил. Освен това направил и шапка на предаването, видеолого, както и тийзър. Иван вярвал на честната дума на диджейката, тя го мотала да подпише договора, но въпреки това той бил убеден, че всичко ще е наред и търпеливо очаквал хонорара си за изработеното.

Нахалното поведение на диджейката започнало след това. Без да плати нито една стотинка, постоянно се обаждала на Иван да снима нови клипове.

Новата задача била заснемане на видео на кавър на песента „Шоколад”, изпълнявана от Люба Илиева от Х фактор. Певицата и Иван са свършили доста работа по организацията, след което се обадили на DJane Monique, за да й се похвалят, но и двамата останали потресени от грубото й и истерично поведение. Затворила му телефона, а после спряла да отговаря на обажданията му.

В началото на тази седмица тя го е потърсила, за да му каже, че ще плати само 20 лева, т.е. само за един епизод, въпреки че Иван е снимал цели 5. По негови сметки и с отстъпката, която направил, тя му дължала 355 лв.

Набедената диджейка обаче категорично обяснила, че подобна сума няма да плати. Двамата са се разбрали да се видят, за да уточнят нещата, но такава среща до ден-днешен не се е осъществила, а Иван не е получил дори и стотинка за труда си.

Младият мъж, огорчен от случилото се, решил да разпространи във фейсбук за измамите й, за да не попадат други наивници в клопките й. Споделил и пред колегите си в университета.

„Аз съм най-малко потърпевш от цялата ситуация. Без да искаме, изобличихме една голяма лъжкиня и измамница. Този случай се оказа доста по-дълбок, отколкото си представях”, каза Иван и призова хората, станали жертва на „работодателката”, да не премълчават случаите си, за да няма повече измамени.

ФЛАГМАН.БГ РАЗПОЛАГА С ИНФОРМАЦИЯ И ЗА ДРУГИ, КОИТО ТВЪРДЯТ, ЧЕ СА ИЗМАМЕНИ ОТ ВЪПРОСНОТО ЛИЦЕ. ОЧАКВАЙТЕ И ТЕХНИТЕ ИСТОРИИ!

ДАВАМЕ ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПРАВО НА ОТГОВОР НА DJane Monique

В категории: Разследване


8
Коментара
Флагман.БГ МВР хвана 25 водачи, употребили алкохол МВР хвана 25 водачи, употребили алкохол 03/05/2024, Петък 17:38 0
8
Коментара по темата
8.
lulu
07.06.2016 19:08:07
0
0
Иван ли бе? Тоя вярно е психо,в голям филм живее,че и си вярва:) Няма техника ,иначе 90 лв. на минута хахахахахах. Ма те наркотиците на никого не прощават.
7.
БЪЦИ
03.06.2016 12:35:38
6
9
Иван дето смърка пико като негър ли? Знаем го този тарикат самозванец, разправя че е продуцент, но е наркоман
6.
Le Profi
03.06.2016 11:21:09
2
10
Това в София ли се случва? Ако е там - какви са тези цени 20 лв. на предаване? МИНИМУМА е 500 при това само за монтаж. Бъчваров може да е талантлив, но щом се продава за тези символични пари, в никакъв случай не е професионалист. Тя, Моник, затова го е въртяла на пръста си.
5.
Хуйобол
03.06.2016 10:14:45
3
9
Husky е голяма путка!
Има големи яки цици и искам да я еба до полуда!!!
4.
По-голям тарикат
03.06.2016 09:44:42
2
5
Тариката като иска да работи нелегално и да не плаща данъци сега ще си сърба попарата
3.
Здравко Желязков
03.06.2016 09:30:51
5
2
Докато има балъци ще има и тарикати,това не ви ли стана ясно
2.
Hahah
03.06.2016 09:12:44
2
2
Twa da ne e Djane Husky deto zapali i tq sumati hora s parii hahahha
1.
Ujas
03.06.2016 09:11:50
2
3
Koi ma snima dokato sera.we, kav e tos chumpil....?
Che daje i dijeika bokluk
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Как в последния си работен ден 49-ото НС промени стопанската политика на България за 30 минути Как в последния си работен ден 49-ото НС промени стопанската политика на България за 30 минути Предизборно и поради незнайни и необосновани причини депутатите извършиха нещо невиждано в законодателната история Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ След 18 наддавания скочи от 330 000 на 600 000 лв. без ДДС Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Работници се оплакват от практиката на някои работодатели да налагат глоби или удръжки от заплатата Задава се промяна в ръководството на НСО Задава се промяна в ръководството на НСО Очаква се началникът на Службата да предложи на президента друг заместник на мястото на навършващия пределна възраст Милен Русев Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Ще участва и министърката на финансите, както и други лица Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ ЕСА приютява сепаратисти от целия континент 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата Това сочи изследване на "Галъп" И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И той започна като началника си Борисов да играе опозиция сам на себе си, когато стане напечено, коментира лидерката на БСП Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди кандидат-депутатите Концесионер: Новите наредби за брой медицински лица на плаж са проблем за Лято 2024 Концесионер: Новите наредби за брой медицински лица на плаж са проблем за Лято 2024 Кадрите от морски плажове по Южното Черноморие, заснети в Несебър и Созопол, демонстрират грижата, която се полага целогодишно за опазването крайбрежието
Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Тя възлизала на 9,58 млрд. долара Дания разхлабва правилата за абортите Дания разхлабва правилата за абортите Случва се за първи път от 50 години Путин отива на гости на Си в Китай Путин отива на гости на Си в Китай Новият мандат на руския президент започва на 7 май Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Преди година една контрабандна операция от Турция до Австрия струваше 1500 евро, а сега е многократно повече, твърди говорител НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния Учението "Swift Response 24" се провежда в периода 5 - 25 май Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Генерал-майор Вадим Скибицки, заместник-началник на ГУР, коментира ситуацията пред списание "Икономист" България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света В ЕС според "Репортери без граници" сме на 23-о място - зад нас са Унгария, Кипър, Малта и Гърция Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите В другата среща от турнира Фиорентина се справи с доста мъка на свой терен с белгийския Брюж с 3:2 Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак  Насочени били срещу Тел Авив Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир По думите му Кремъл ще се опита да направи всичко по силите си, за да разстрои провеждането на предстоящата среща в Швейцария 
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори