×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Столичният общински съвет прие бюджета на София - над 2,5 млрд. лв.
  • Oт 18 ч. днес до 4 ч. утре се затваря кръстовището от ул. „Индустриална“ с улицата, водеща към Пристанище Бургас – между „Шкода Център Бургас“ и „Ламина“ ООД
  • Полицията в тайландска провинция ще преследва маймуни, които създават проблеми
  • Автошествие на миньори и енергетици в областите Стара Загора и Хасково в петък
  • Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Първо във Флагман! Съдът погали Малката Рижа, бруталният рецидивист на свобода до края на годината


Първо във Флагман! Съдът погали Малката Рижа, бруталният рецидивист на свобода до края на годината
Стоянчов намерил своята муза зад решетките и станал художник, дори получил награда за творчеството си
Тема в развитие
Затвор за Рижата заради средните пръсти, обидите и ритника срещу фоторепортер Ново обвинение за Малката Рижа: Може да отнесе от 1 до 6 годни затвор за нападение и обиди срещу журналисти (ВИДЕО) Половината от свидетелите срещу Малката Рижа се уплашиха, протакат делото Жертви на Малката Рижа се уплашиха, рецидивистът може да бъде оправдан Бременната приятелка на Малката Рижа пуши като комин пред съда! Окован, Малката Рижа вие в съда: Митьо Очите пълни трупове на хора с наркотици в погребална агенция „Тишина“ (ОБНОВЕНА) Малката Рижа остави Ситроена си като паметник край кръстовището в „Меден рудник”, където бе убит брат му Малката Рижа остава в ареста, фотографът Борислав Пенков - с пукната вежда Малката Рижа към изритания фоторепортер: Това снима ли го, копеле! (ВИДЕО) Извънредно! Малката Рижа изрита в главата фоторепортер в съда в Бургас Пак прибраха в ареста Малката Рижа, този път откраднал телефон и 25 лева Изведоха Малката Рижа от бургаския психодиспансер, карат го на изследвания във Варна Малката Рижа пратен в Психото: Заритал възрастен мъж в ж. к. Меден рудник, опитал да разбие и павилион (ОБНОВЕНА) Малката Рижа размахва среден пръст и крещи „Ку`во, ще ти забия химикал във врата!” (снимки) Малката Рижа съвсем изтрещя - изскочи бос и гол на кръстовище в ж.к. „Меден рудник“ Малката Рижа пъчи мускули в килия по боксерки Адидас, вижте го Малката Рижа пак откачи: Плюе, обижда и псува служители в бургаското следствие Пуснаха Малката Рижа под парична гаранция, трябвало да се грижи за болен роднина Малката Рижа карал Ситроена надрусан с кокаин, опиум, амфетамин и канабис
виж още
скрий
23 Май 2016, Понеделник, 10:34 ч.
Автор: Флагман.бг

Не се учудвайте, ако още през лятото видите опасния престъпник да се изтяга на плажа на хавлията до вас


По-малко от 2 години ще прекара зад решетките бруталният рецидивист Симеон Стоянчов – Малката Рижа за серия от престъпления, за които получи общо 4 години и 11 месеца затвор. Според българското законодателство обаче присъдите се кумулират и „съгрешилите“ излежават само най-голямата от тях. (ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

На скрито от погледите на медиите заседание Бургаският районен съд с председател Пламена Събева добави само 3 месеца към присъдата от 1 година и 8 месеца на Малката Рижа. Това означава, че той ще излезе на свобода още преди края на 2016 г.

Искането на прокуратурата е наказанието на Рижата да бъде увеличено с 1/2, т.е. с още 10 месеца. Представителят на държавното обвинение логично се мотивира с довода, че се касае за лице с висока степен на обществена опасност, което вече има 11 присъди. Адвокатът на Рижата пък контрира, давайки пример с Кирил Христов, по прякор Принца, който бе пуснат под „домашен арест“ след убийството на готвача Кольо в Несебър. Според защитника съдът щял да покаже двоен стандарт, ако накаже тежко подопечния му.

В подкрепа на Рижата показания дава социален инспектор от затвора. Той описва рецидивиста като примерен пандизчия, който се включил в програма за наркозависими и зад решетките открил своята муза, ставайки художник. Стоянчов дори получил награда за уменията си. Все пак служителят подчертава, че още е твърде рано да се каже дали Рижата се е променил към по-добро. „Периодът е много кратък. Считам, че е настъпила положителна промяна в поведението, но дали тя ще е устойчива, ще покаже само времето. Промяната не е значителна, но е положителна. Не мисля, че престоят в местата за лишаване от свобода ще доведат до положителна промяна. Достатъчно е работено с осъдения по различни програми“, казва пред съда социалният инспектор.

Интересен факт е, че на делото е разгледано само поведението на Стоянчов зад решетките след ноември 2015 г. Припомняме, че тогава Рижата бе наказан след серия от публикации на Флагман.БГ заради привилегиите, на които се радва в затвора. Осъденият буквално си живееше като на хотел, използвайки екстри като мобилен телефон, интернет и хранителни добавки. Рижата дори постна от килията в профила си във Фейсбук скандално видео, в което размахва флекс. (ВИЖ ТУК)

Публикуваме мотивите на Районния съд в тяхната цялост, тъй като те изглеждат доста странни. От една страна магистратите признават, че рецидивистът е опасен и не се е променил към по-добро, но от друга намират предложението на прокуратурата за прекомерно: „Видно от справка за съдимост, лицето С., е многократно осъждан за умишлени престъпления, включително и за тежки умишлени престъпления, като деянията са извършвани през непродължителни периоди от време. Въпреки предходните осъждания и сравнително младата си възраст (28 г.), осъденият С. е формирал трайни престъпни навици и е продължил престъпната си дейност. Наложените наказания на осъдения в това число и ефективно изтърпяване на лишаване от свобода по предходните му осъждания не са постигнали, предвидените в чл. 36 от НК цели на наказанието, а именно да се поправи и превъзпита към спазване законите и добрите нрави и да се въздейства предупредително върху него. От показанията на разпитаната свидетелка Л. – социален работник в Затвора гр. Бургас, се установява, че в резултат на включване в различни превъзпитателни програми в затвора, поведението на С. се е променило в положителна насока. При извършване на преценката от съда дали той се е превъзпитал към спазване на законите и добрите нрави следва да се отчете, че показанията на Л. за доброто му поведение се отнасят до период от време, в който лицето търпи наказание лишаване от свобода в установените за това места, където е подложен на сериозни ограничения, които действат възпиращо да извършва престъпления или други противообществени прояви. Все пак съдът отчита, че е налице положителна промяна в поведението на С., поради което счита, че увеличение на определеното общо наказание лишаване от свобода за срок от една година и осем месеца с ½ е прекомерно. Ето защо настоящият състав намира, че с оглед постигане на целите на наказанието, предвидени в чл. 36 от НК определеното общо най-тежко наказание лишаване от свобода за срок от една година и осем месеца следва да бъде увеличено с ТРИ МЕСЕЦА. Също така наложените наказания, които се групират са от един и същи вид и увеличеното наказание не надвишава сбора на групираните наказания, нито максималния размер за наказанието лишаване от свобода.“

След приспадане на времето, прекарано в ареста и в психиатричната клиника в Ловеч, не се учудвайте, ако още през лятото видите Малката Рижа да се изтяга на плажа на хавлията до вас.

Стоянчов има 15-дневен срок да обжалва решението пред следващата инстанция, която дори може да премахне 3-те месеца отгоре върху присъдата за жесток побой над възрастен мъж в ж. к. „Меден рудник“. (ВИЖ ТУК)



53
Коментара по темата
53.
Баси кретените
16.05.2019 10:35:02
1
0
Какво го храните момчето толкова?! После как няма да е озлобен, каква психика да има? Човек и да иска да се поправи вие го предизвиквате толкова грозно, че не си мислете, че сте нещо по добри. Тъпанари безбожни!
52.
Abonat
05.07.2016 22:15:32
0
0
do 51,kade go vidq be dai koordinati,4e mi se ebe ne6to ruso dalgo i tapo
51.
Toi
28.05.2016 14:07:48
1
3
Hahaha flagman tokushto rijata se razhogdashe po plajnata aleq,kakav krai na godina ta toi e veche Van.Zapochvat se grabejite poboite i mutreeneto.Blagodarq na sada
50.
Mangarov
25.05.2016 23:50:24
1
2
Simo mazno uho lapa v zatvora dobar e priznah go
49.
haha
25.05.2016 16:46:42
1
3
rijka izlizai, noja e ZATUPEN, specialno za tebe, da se gyrchish dylgo vreme !
48.
do46
25.05.2016 14:14:49
1
3
МНОГО ЛИ СИ ОТВОРЕН БЕ ХОМОБАНДИТЧЕ .....НЯМА ГО ЗЪБОЛЕКАРА ДА ВИ ВДИГА ПАМЕТНИЦИ . ЩЯЛ ДА РАЗКЪСА ЛИСИКА ДРУГ ПЪТ .... КАТО ГЪРМЯ ПО ГОЛЯМОТО РИ ДРУГИТЕ СКЪСАХА ГАЩИТЕ ПО БАИРА ОСРАНИ ДО ВРАТНИТЕ ЖИЛИ А ТОВА НАСРАНОТО КАЛОЯНЧЕ ПРОШЛЯК УМРЯЛ НАРКОМАН ДЕГРАДИРАЛ КЛОШАР ПРОПАДНАЛ ....ЩЕ ДУХА СВИРКИ ПОД МОСТА ЗА ЕДНА БАНИЧКА ДОКАТО УМРЕ В КАНАВКАТА ОТ ПРЕДРУСВАНЕ ЩОТО НЕ СИ СТРУВА И КУРШУМА .
47.
bai Ivan ot tretiq etaj
25.05.2016 12:24:57
1
4
i sega Monkata kato q pusnat .... koi shte ni pravi svirki za hranitelni dobavki i malko hap ???
46.
Do lisichkov
25.05.2016 01:10:12
9
0
Sho ne si napraish usluga i ti ne se gramnesh ,predi da te fane tova rijavoto,che neznam bareta li si porno aktrisa li si kilar li si ,ama tova hamavoto kat te barne garanciq nqma te propusne shte te razkasa bukvalno!!!
45.
do 35
24.05.2016 22:52:15
0
0
ti si lud ve
44.
иван
24.05.2016 15:06:37
7
7
За малкия незнам, но големия беше свестен и случайни хора не закачаше и с пръст. На всеки може съдбата да изиграе лоша шега и да се окаже в позиция, в която единствените предложени възможности са обвързани с престъпност. Дано момчето да е намерило правилния път, всеки заслужава втори шанс, не бъдете толкова коравосърдечни.
43.
Lisichkov
24.05.2016 14:38:15
4
10
zapazil sam vi na cqlata kompaniq mesta v izgrev...nai v kraq
42.
batka
24.05.2016 14:36:45
1
2
Ae kvo stana s rochata ve ???
41.
До 40
24.05.2016 13:59:35
3
7
1-во. Ти виждал ли си някой от тях сам да ходи да са прай на голям, винаги са глутница? 2-ро. Всеки може да свитне някои от тях, безсмъртни нямя! Но хората не им се занимава после със съдилища и т.н Е ... за Лисичков явно това не беше проблем. :)))
40.
Tuka ste silni AMA KATO GO VIDITE SHE PARDITE MOKR
24.05.2016 13:47:12
14
5
UMRELQCI TUKA GO NAREJDATE AMA PRIJIVE SE USIRATE V GASHTITE ,KATO SE SETQ PAK ZA VREMETO PREDI BRAT MU DA POCHINE KVI JALKI PODMOLNI KURVICHKI BQHTE NAPRAVO MI SE GADI OT VASHETO LICEMERIE I PUTESHKITE VI SARCA . TEZI MOMCHETA SA PROSLAVENI V CQLA BG I OTVAT GRANICITE NA DARJAVATA NI S TVARDITE SI HARAKTERI I MAJKITE SI POSTAPKI . ZABRAVIHTE GOLEMIQT RIJ KAK TRAGVASHE S GOLI RACE SRESHTU PUTKITE S PISTOLETI V RACE I GI BIESHE KATO DANACI SHOTO BESHE MAJKAR KAKAVTO IS SLED STO GODINI NQMA DA SE RODI V BURGAS I REGIONA . A ZA PRIQTELITE SI PRAVESHE TAKIVA SAMOJERTVI KAKVITO NIKOI OSHTE NE E PRAVIL I EDVA LI BI NAPRAVIL! Are prodaljavaite da izbivate kompleksite si tuk vav tozi porno sait ,i si ostanete dami !!!
39.
Рижко
24.05.2016 13:30:15
1
4
ВAЛКЪТ КОЗИНAТA СИ МЕНИ НО НРAВA НЕ!!!
38.
пандизчия
24.05.2016 11:11:21
1
6
Аз знам кой е този социален работник в Затвора. Ще му го начукам в устичката.
37.
Mnoo prost toq 17
24.05.2016 10:21:24
3
5
Xaxaxa Rija glupawa stoi si varte parazit umrql.. I tva za vsqko prase si ima Koleda... Draj se malko I IZMISLI DRUG LAF, che tozi beshe za Kostov, prashlqk bolest dolna.. Izgnii v zatvora tam ti e mqstoto bokluk!!!!!
36.
така така
24.05.2016 10:16:43
1
11
новият пикасо или по-точно пикосо
35.
KIRO PRINCA
24.05.2016 09:34:58
4
10
spe6no tarsq glaven gotva4 za sezona
34.
kapitan4eto i marfito ot palermo,itali
24.05.2016 09:32:29
0
5
Izborite idvat za tva sa go pusnali manqka,vsi4ki narko-otrepki i u6i im puskat operativni zadaniq po izborite nali sa 4estno i demokrati4no organizirani ot Darjavna sigurnost! i nas miliciata ni izkara ot burga6kiq predi mestnite i ni kaza za koi da glasuvame i kakvi sa ni zadaniqta.Dadoha ni i po 80lv,vzemahme si partiino koks i kutiq 4erveno marlboro.o iee
33.
Tenio Izgrev
24.05.2016 08:56:30
2
11
Тоя паляр Рижата да си стои в затвора, само мизерии с наркомани като него
32.
mnogo gadno e taka
24.05.2016 06:42:48
3
9
cql jivot da si tup i beden !!! xaxaaxaxax basi pro6lqka basi klo6ara
31.
rijata
24.05.2016 06:40:59
2
12
rijata cql jivot e tup i beden !!! i samo mufti stinki ot horata za bani4ki !!! cql jivot beden i tup tva ne e jivot e hora
30.
axaxaxax
24.05.2016 06:37:38
1
8
rijata sq shi prosi cigarki i po 50 stinki gledaite ko staaa sq ebasi pro6lqka e toq mega mazen klo6ar
29.
GOLIAMATA RIJA
24.05.2016 04:14:10
1
13
Chakam te malka rijke...
28.
MALKATA RIJA
24.05.2016 04:10:32
16
4
EI SEA VI SA EBA MAMATA PALIAZI I MISHOZI.
POCHVAM DA BRAMCHA I...DALECHE OT MEN.
27.
Do 17
24.05.2016 03:09:41
2
12
Markoman nasran shte pravish svirki za cigari kato izlezesh. Malumnik neshtasten shte ebesh tvoita maika prosta. Samo ne sa praj na maj shtoto vsichki znaem kav posran paliak si.
26.
Моя милост- Рижко
24.05.2016 03:00:11
2
11
Istinata e che obicham da lapam na ciganite i da mi svarshvat na liceto. Obicham i da mi raztvariat dupenceto v pandiza. Kato cialo sam obitak i gei bandit. A kartinite mi predstavliavat pedali na gei parad kouto mi se izrejdat na liceto.
25.
i ko
24.05.2016 02:12:05
0
4
i ko ne go ogrq za jalta knijka
i sq stana primeren a
24.
typsikatgyz
24.05.2016 00:30:43
1
7
jal me e za tozi chovek,cql jivot v strah za utreshniq den..a kakvo shte qm ? a kakvo shte piq ? nikoi ne e stanal podoben kloun ot dobyr jivot,no vseki ima pravoto da izbira sled kato toi e napravil svoq izbor bydete taka dobri i go drujte natoplo moje bi ima nujda ot vreme za razmisyl,dali vsichko tova si e zaslujavalo i ne moga li prosto da jiveq normalno ?
23.
Смех
23.05.2016 23:31:08
0
18
Рижата станал художник ...бухахаха. Ако инспекторката и съдийката бяха взели малко повеле пари от него, можеха и новият Микеланджело да го изкарат. Повръща ми се ...
22.
..
23.05.2016 23:27:24
2
21
Пожелавам ти да умреш наркоман изтръпнал , паразит ! За такива трябва бесило на часовника да ръкопляскаме докато се гърчиш!!!!
21.
gen4o
23.05.2016 23:20:34
2
2
riga xqm manqk
20.
Хасан от Кърджа Али до 17
23.05.2016 22:50:19
2
15
Чакам те с надървен рязан,ако не си опитвал в затвора,сега ще опиташ.Като чуеш турска реч и се озъртай,може да съм наточил рязания за бургаският ти гъз.И теб,и Перата,и Мъфито,и Чушката всички ще ви еба.
19.
Агента
23.05.2016 22:37:50
3
15
По просто парче от този няма . Да го копат до брат му и тва е
18.
Гайда
23.05.2016 22:23:36
1
24
Наказания за съдията, дисциплинарно уволнение и пълно имотно и финансово разследване до девето коляно, само така тези търговци ще имат страх и ще си гледат работата, как не ви е срам вземате по 3000 лв заплати.
17.
Моя милост- Рижко
23.05.2016 21:50:18
36
7
Umreli kucheta idvam siiiiiiiiiii toq pat she vi se ebe putkata lelina ,za tova che mi schupihte koshnicata kolko koli she palna vi e bedna fantaziqta . A na teb banevski she ti palna sobstvenorachno kolibata . Izlizam s ambiciqta da vi pometa sichko koeto ste gradili ot stotinkite koito ste pestili prez jalkoto si sashtestvuvane . A na tebe deto pishesh ot imeto na lisika glei da ne ti produpca bileta predi da go dadesh na koito i da bilo. Za da sam tuk znachi taka sam pojelal ,pri men sluchaini raboti nqma izmekqri dushmanski. Tozi pat shte jiveq za da vi e gadno dupeta shlqkani. Moa voala . I ne nqmam net v kiliqta ,i ne ne vi iznasilvam tuka kato mi doidete ,i ne nqma da vi eba maikite. NE OSTANAA SLUJBA MISHLETA . A NA TEB DIMITAR -shte kaja samo edno NA VSQKO PRASE MU IDVA KOLEDATA -TVOITA E NAPAT!!!!!
16.
Mackler
23.05.2016 21:29:39
7
9
Флагман, първо прочетете наказателния кодекс, после коментирайте съдебните актове. Не е професионално така
15.
бат' Ман
23.05.2016 21:28:19
2
10
Генчо,ти си човека!
14.
Дааааа
23.05.2016 20:57:09
3
10
Руски боклук и алкохолик
13.
xah
23.05.2016 20:54:21
2
12
Imigriraite opravia nqma
12.
Генчо
23.05.2016 20:38:16
3
54
Някой си го е избрал за вършене на някакъв вид черна работа, типично като за него, разбирасе срещу заплащане за определен период от време, в което някой друг малко по-ларж непрокопсаник ще му дотрябва някоя гъбичка като въпросният Стоянчов ли какъв е там, от там на сетне дадения човек се е разбрал с някой висшестоящ "орган на реда", станало си е всичко "пито-платено" и не щеш ли гледаш наш Рижко лятото си опъва ските с кражби на Слънчев бряг на някое изцвъкано заведение от типа на Какао Бийч или например защо не знаменития наркомански бар на хотел Диаманд, където даденият човек да го наречем, се подвизава, палене на автомобили на некоректни шанаджии и анти-бизнесмени тип хашлак 12 месеца в годината, рекетиране на офиси и фирми, гърбене на невидни дилърчета, стремящи се да си направят лятото "готино" и да "захлебят". Относно Рижко, това момче няма място на улицата, да не звучи садистично, но този помияр единственото нещо, което прави, дори и например да не се опитва да го прави, е да пречи на голям процент от града, той е неконтролируемо недодялан и недоучен човечец с бедна душица и сърчице, което неотклонно се стреми чрез проявата на подобни излагачески постъпки от вида на аз съм престъпник, имено да може да покрие и скрие същината на мижавото си сърчице и душица, което му е било даром от Бога, но уви човека е нямал достойнството да разбере и да осъзнае, че живота не е "ТЪГ ЛАЙФ". Дръжте го У пангото и това е, това леке и 5 години да лежи, няма да е разбрало за какво му е отредено съществуването на този свят. Със здраве, Генчо от Банево
11.
Лисичков
23.05.2016 20:17:50
4
81
Брат ти те чака. Купил съм ти билет да ви срещна.
10.
da ta iba
23.05.2016 20:13:14
4
15
are e kukite ko sa praqt shte gi eba i mishkite bil stanal hudojnik ako iska i balerina da stava. kajete si che va e strah e pedali shtot nqkoi pak e kazal da izleze i vii shtot ste tupi dolni mishki i sa basirate mana vi mrusna
9.
_!_
23.05.2016 20:08:00
4
4
Пречите вие и всички боклуци като вас,не за затвор сте ами много по- зле,тъпаци...
8.
Хасан от Кърджа али
23.05.2016 20:07:12
9
25
Чакаме го тоя да излезе и ще го ебем,да видимкакъв мъж е.Да еба бургаските ви мутри.
7.
Аз
23.05.2016 19:58:31
5
23
Ех тоз мой комшия бее няма да промени колко е промене от мишок станал плъх присъствах веднж в парка в изгрев как преби едно лапе затова че не му е донесъл лаптоп ама бой бой да те види окото мнпго злоба има е него. Баща си не жали че. Е болен
6.
Т
23.05.2016 19:57:54
6
30
Като излезе да го сложи в г**а на Л. и на цялата смешна съдебна система.
5.
Мъфито
23.05.2016 19:53:01
26
5
Тижа чакам те братко да завземе градс и меден рудник че много пречат
4.
Димитър
23.05.2016 19:43:15
2
47
Новият Ван Гог,направо го пускайте още преди лятото,дано да успее да се уреди с място на алеята на художниците в Сънито.
3.
О, боже
23.05.2016 19:40:27
1
44
Няма ли да се отървем вече от такива хора? ;(
2.
hihi
23.05.2016 19:37:58
2
35
ebalo si pravosudieto bulgarsko tapashko
1.
Неа
23.05.2016 19:29:38
1
29
Художник значи ..Мхм..
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци БСП ще вдигне резултата си на предстоящите парламентарни избори, ще ни подкрепят и разочаровани гласоподаватели на ПП-ДБ Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Не повече от 20 секунди са нужни, за да се изпрати запитване за съответното лекарство Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Дамян Дамянов бе прикован на легло и инвалидна количка след прекаран инсулт И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас Решението бе взето днес единодушно на редовната сесия на Общинския съвет Сашка Васева прогледна Сашка Васева прогледна Тя вече различава хора и цветове Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Тя е зам.-председател на Сметната палата Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Сред най-известните му завоевания са манекенката Цеци Красимирова и модела на Плейбой Светлана Василева
Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори