×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Затвор за Рижата заради средните пръсти, обидите и ритника срещу фоторепортер


Затвор за Рижата заради средните пръсти, обидите и ритника срещу фоторепортер
Излизайки от колата на съдебната охрана, Рижата нарече „Шибаняри”, „Паляри” снимащите го журналисти
Тема в развитие
Затвор за Рижата заради средните пръсти, обидите и ритника срещу фоторепортер Ново обвинение за Малката Рижа: Може да отнесе от 1 до 6 годни затвор за нападение и обиди срещу журналисти (ВИДЕО) Половината от свидетелите срещу Малката Рижа се уплашиха, протакат делото Жертви на Малката Рижа се уплашиха, рецидивистът може да бъде оправдан Бременната приятелка на Малката Рижа пуши като комин пред съда! Окован, Малката Рижа вие в съда: Митьо Очите пълни трупове на хора с наркотици в погребална агенция „Тишина“ (ОБНОВЕНА) Малката Рижа остави Ситроена си като паметник край кръстовището в „Меден рудник”, където бе убит брат му Малката Рижа остава в ареста, фотографът Борислав Пенков - с пукната вежда Малката Рижа към изритания фоторепортер: Това снима ли го, копеле! (ВИДЕО) Извънредно! Малката Рижа изрита в главата фоторепортер в съда в Бургас Пак прибраха в ареста Малката Рижа, този път откраднал телефон и 25 лева Изведоха Малката Рижа от бургаския психодиспансер, карат го на изследвания във Варна Малката Рижа пратен в Психото: Заритал възрастен мъж в ж. к. Меден рудник, опитал да разбие и павилион (ОБНОВЕНА) Малката Рижа размахва среден пръст и крещи „Ку`во, ще ти забия химикал във врата!” (снимки) Малката Рижа съвсем изтрещя - изскочи бос и гол на кръстовище в ж.к. „Меден рудник“ Малката Рижа пъчи мускули в килия по боксерки Адидас, вижте го Малката Рижа пак откачи: Плюе, обижда и псува служители в бургаското следствие Пуснаха Малката Рижа под парична гаранция, трябвало да се грижи за болен роднина Малката Рижа карал Ситроена надрусан с кокаин, опиум, амфетамин и канабис
виж още
скрий
28 Януари 2016, Четвъртък, 14:59 ч.
Източник: topnovini.bg, снимки: Флагман (архив)

Това е поредна присъда за Малката Рижа, който в момента излежава наказание в бургаския затвор


Бургаският районен съд е осъдил известния местен хулиган Симеон Стоянчов, популярен като Малката Рижа, на 1 година и 2 месеца „лишаване от свобода“ заради обидите и ритника срещу бургаския фоторепортер Борислав Пенков. Това става ясно от протокола по делото, публикуван в сайта на БРС. Присъдата ще бъде изтърпяна при първоначален строг режим в затвора.

Наказанието е наложено заради екшъна, който подсъдимият сътвори на 21 ноември 2014 г. пред служебния вход на Съдебната палата. Излизайки от колата на съдебната охрана, Рижата показа средни пръсти с двете си ръце и отправи обидни думи „Шибаняри”, „Паляри” към присъстващите журналисти. Секунди след това, въпреки че беше с белезници и държан от двете страни от няколко охранители, Стоянчов успя с левия си крак да нанесе удар по снимащия го в близост Борислав Пенков. Ритникът попадна в обектива на фотоапарата на журналиста, който отскочи и нанесе разкъсно-контузна рана на челото и кръвонасядания в левия очен ъгъл на Пенков.



Присъдата е постановена след сключено споразумение между представителя на Бургаската районна прокуратура и служебния защитник на Рижата. Той ще трябва да плати и разноските по делото в размер на 526 лв.

„Признавам се за виновен. Съжалявам за извършеното. Доброволно ще подпиша споразумението. Разбирам последиците от него и съм съгласен с тях. Съгласен съм с наложеното ми наказание“, е декларирал Симеон Стоянчов пред съда.

Това е поредна присъда за Малката Рижа, който в момента излежава наказание в бургаския затвор. Неговият брат Калоян Стоянчов – Голямата Рижа беше застрелян при пътна разправия на 20 септември 2009 г. от бившата барета Петко Лисичков. Говори се, че оттогава Симеон е изпаднал в депресия и е започнал да злоупотребява с наркотици. Агресивното му поведение в съда на 21 ноември 2014 г. се обяснява именно с употреба на психоактивни вещества, които са го направили емоционално нестабилен.

В категории: Темида


24
Коментара
Флагман.БГ Акула изяде крак и ръка на турист Акула изяде крак и ръка на турист 28/04/2024, Неделя 09:17 0
24
Коментара по темата
24.
Атанас Атанасов от Ямбол
06.02.2016 11:51:48
0
0
Можеш да осъдиш човек, ако успееш да купиш свидетели. Така направи Валентин Касабов срещу мен. Спря ме на улицата уж за интервю и накрая ме заплаши с биячи да не се занимавам повече с жена му Катя Касабова. Успях да избягам и да се добера до полицията, където се оплаках. След 4 месеца ме повикаха в РУП и ме изкараха престъпник. Човекът привлякъл една мутра, която да лъжесвидетелства, че уж е бил наблизо и видял как съм го заплашил с убийство. Операторът Светослав Стойнов и той твърдеше същото. В съда дойдоха и трима колеги от СКАТ - операторите Светлан Атанасов и Степан Дадурян и журналистката Севдалина Пенева. И тримата си изпяха песента, как Валентин Касабов се уплашил да не го убия и шест месеца се криел в миша дупка. Животът му се съкратил от тези притеснения и затова трябвало да му платя 5 хиляди лева... Който не вярва да види материалите по дело НОХД 337/15 на Ямболския районен съд. Съдебната зала беше пълна с хора от СКАТ, които крещяха и викаха и съдията го беше страх да реагира. Да не говорим, че по време на досъдебното производство една съдийка се опита да фалшифицира протокола от разпит на свидетел пред съдия. Наложи се да се оплаквам и да я разследват от СГП и ДАНС за корупция. Това са хората от НФСБ, лъжат както им отърва, плащат на лъжесвидетели, а и не само... и през останалото време "спасяват България"... Тая партия я чака Нюрнбергски процес. Един ден и това ще стане! Помнете ми думата!
23.
Xax
29.01.2016 18:43:53
0
4
Sega shte se suberat Goran,Dalakman i Rijak v pandis palas.Teq trimata na edno mqsto kato gi suberesh i im oburnesh djobovete 2 leva nakup nqma se suberat.xaxaxaxax
22.
Nqa znachenie
29.01.2016 18:35:35
1
0
Ei she izleze 1 put she vi ebe mamata mizerna she va izde amq nqma da ima lisichkov toq put!
21.
Крумов
29.01.2016 11:24:53
0
8
Слушайте всички. Няма смисъл да се палите когато някой тъп прост и рязан турчин започне да си дава мнението. То не важи. Първо дори и той не знае какъв е. Живее в православна страна и бленува да е сред ония оригинални диарбекирски манафи, които смърдят на кенеф дори и когато са къпани. Второ - само, че искам да напомня на Халилчо и въобще на всички рязани бургии, които живеят в тази държава, дишат й въздуха, а в същото време искат да бъдат истински Анадолски резняци, Е НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕТЕ. Дори разбитият турски, който говорите не се говори в онзи кенеф наречен Турция, самите анадолски манафи от Истанбул чак до границите със Сирия не ви имат за хора, камо ли за турци или ощв повече за СВОИ (казват просто, че ВИЕ БЪЛГАРСКИТЕ ТУРЦИ СТЕ ЧИСТА ПРОБА ГЯУРИ И ДОЛНА ИЗМЕТ; ЛИЧНО СЪМ ГО ЧУВАЛ ОТ ТЯХ...ЗАКЛЕВАМ СЕ.
Трето - колко пъти вие резняци ходите на джамия да ви вие онзи педераст Ходжата? Ами май въобще не ходите уважаеми наричащи и чувтсващи себе си себе си велики турци. Ядете сланина, плюскате свинско и пиете българска ракия и естесвено имате ''ВАШЕТО САМОСЪЗНАНИЕ'' и плюете по българите, чиято държава принадлежи единствено и само на нас българите, НЕ НА ВАС НАВЛЕЦИ ОТ ПОКОЛЕНИЯ МАНАФИ ПОРОБИТЕЛИ.
20.
Ники до 6
29.01.2016 09:17:22
2
7
Ей мангал рязан само може да си мечтаеш за османска империя,Тук е България и винаги ще бъде така.
19.
Даниел Желев до Халил
29.01.2016 06:48:14
1
12
Значи първо погледни си личната карта в коя държава си роден и после си размърдай простия селски мозък ,като си живял в Айтоския балкан не си мисли ,че си турчин .Ти си турчин колкото аз съм руснак , ше та и промития мозък .Какъв турчин си ти...роден в Бургас или Карнобат и майкати и баща и те родени там и баба ти и дядо ти и те ....хайде замисли се !Нищо лично ,ама започнете да мислите с тея картуни !
18.
до 17
29.01.2016 05:46:08
3
20
Хахахаахахаха ко да му кажем бе батинка , той мозъка му от пико вече е станал на пихтия, все едно да водя разговор с маймуна.И като му кажа истината в очите какво ще стане....ще ми стисне ръката и ще каже "да прав си , така е " . Само да се биете можете , нищо ,ама НИЩО друго , една филия с лютеница ако ва накарат да си намажете , ши са наръгате 10 пъти с ножа шибаняри, паляри.........
17.
БАТИНКА
29.01.2016 00:31:45
24
7
До всички коментирали преди мен които пишат против рижата, защо путки заспали не му отидете на свиждане и не му кажете всичко в очите да ви кажа ли защо ? Страхливци сте не сте никакви мъже истинският мъж говори в очите без страх а вие сте едни путьовци които си седят по цял ден в тях и перат чекии... Не съдете човек който не познавате рижата не е такъв какъвто го изкарва пресата обиждайте го желаете му лошото, но знайте едно - оставате си тъпи насрани путенца които нямат смелост тъпанари прости!
16.
.........................
29.01.2016 00:08:35
3
4
Ei halil kuche na uslqma shte umrete vsichki v laina . Ako ne shtesh mira na ti sekira
15.
Куку Do halil
28.01.2016 23:18:56
3
15
Ей вмирисан мангал, ти да мълчиш, щото няма да ти се сбъднат мечтите! Много си смел да пишеш от компа, мишок насран. Сега заради теб всеки халил ще яде палки в главата, споко бе майтап няма да бием само халиловците, ще бием цялата циганска сган! Ти за нашата история не бери грижи, ние поне имаме такава. А ти ква история имаш бе сополив мангал, от къде си дошъл, държава имаш ли???? Или скиташ немил, недраг целия си жалък животец??? В катуна как е??? Баща ти чука ли те в гъза??? Жица има ли???? От една паница 20 мангала как се изхранват??? Къпал ли си се през живота си??? Бълхите хапят ли??? Майка ви Долна да еба, вмирисана да еба!!!
14.
меденРудник
28.01.2016 23:16:30
3
11
Ei mangal gladen...samo kaji kade i koga da te namerq i lichno da te ochistq!!!!martav si shiban mangal dolen..martvi ste vsichki cigani!!DA JIVEE BALGARIQ I BALGARSKIQ NAROD!!!VSICHKI CIGANI DA UMRAT DO EDIN ...HAIDE BRATQ MOI...neka im pokajem na ciganite kade im e mqstoto!!!NIKOI NEMOJE DA SE EBAVA S BALGARIQ!!!!!!VSICHKI CIGANI STE MARTVI...VAPROS NA VREME E..NEZNAETE KAKVI MOJEM DA BADEM BALGARITE!
13.
Бури мечката
28.01.2016 22:52:54
1
9
Чети рязана бургия мамти да е
12.
Винаги ще e има БЪЛГАРИЯ
28.01.2016 22:49:28
1
23
Шарл де Гол: „БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА Е ЛЮЛКАТА НА ЕВРОПЕЙСКАТА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ” 1962 г.
***
Франсоа Митеран : “БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД Е ЕДИН ОТ СЪЗДАТЕЛИТЕ НА ЦИВИЛИЗАЦИЯТА НА НАШАТА ПЛАНЕТА.”
***
Италианският президент Карло Чампи в словото си при откриването на зимната олимпиада в Торино през 2006 г каза: "БЪЛГАРИТЕ СА ЕДНИ ОТ ПЪРВИТЕ ТВОРЦИ НА НАШАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ".
***
"Една от историческите заслуги на българите е тази, че задържаха успешно няколко века турците далече от сърцето на Европа. Те платиха прескъпо с кръвта си, с вярата си, свободата си и упадъка на брилянтната им култура по онова време" - Проф. Санте Грачоти, Италия
***
„Цар Симеон бе Карл Велики за България, но по-образован от нашия Карл Велики и много по-щастлив от него, защото положи основите на една национална литература." - Френският историк Алфред Рамбо
***
“Българите бяха оня народ,който допринесе най-много за организиране и оформяне на цивилизацията на цяла Източна Европа. Прабългарите са организирали българо-славянските племена в една нация, в която българският дух и култура са останали подкваса за вечни времена”. Проф. Геза Фехер - византолог, изследвал също историята на древните българи и маджари, както и историческите връзки между тях. Негово дело са трудовете - „Военното дело на прабългарите” и „Облеклото и оръжието на старата българска войска”
***
"Украинците, а също така и белорусите, и руснаците, всички си спомняме, че писмеността, културата ни и православната християнска вяра произхождат от България. Искам да припомня и факта, че двамата първи украински патриарси са етнически българи – Григорий Цамблак и Киприан". Вячеслав Похвалски – посланик на Украйна в България.
***
Византийски Тропарх от 999 година: "Те, българите, някога бяха най-справедливия от всички народи и от всичко на света почитаха най-много тези добродетели и сами достигаха голяма слава, а градовете и народите се присъединяваха към тях доброволно".
***
Академик Омелян Прицак (специалист по средновековна история) от Университета "Харвард", пред една световна аудитория е заявил следното, което ни кара да се чувстваме горди, че сме българи: "В СРАВНЕНИЕ С ПОТОМЪКА НА АТИЛА - ЦАР СИМЕОН I, ВИЗАНТИЙСКИЯТ ИМПЕРАТОР Е ИЗГЛЕЖДАЛ КАТО ПАРВЕНЮ"!
***
„Това е народът (българите), който преди тебе имаше всичко, което е пожелавал; народ в който този е придобивал титли, който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля, в който бойното поле прославя рода, понеже у тях се смята без колебание за по-благороден оня, чието оръжие е било повече окървавено в сражение; те са народ, комуто преди битката с тебе не се е случвало да срещне противник, който да му устои, и народ, който дълго време е извършвал войните си само с набези”. Магнус Феликс Енодий – „Похвално слово за крал Теодорих” (6 в.).
***
„Земята Ще се отвори (ще излезе тракийското злато) и ще се открие кои са в същност българите. Българите не са чергари, а откъдето са минали са оставили държава и бел град (белокаменни градове). Българското писмо е едно от най-старите на планетата”.
***
Руския академик Дмитрий Лихачов:"...И чуждите завоеватели не можаха да победят тази ДЪРЖАВА НА ДУХА, защото в защита на българския народ в плътен строй стояха българският език, писменост и култура!... Българската държава на Духа се простира от Балтийско море до Тихия океан и от Северния ледовит океан до Индийския". "...вие сте най-древната от съществуващите днес културни нации и то не само в Европа, но и в света. Миналото погълна античността, древния Рим, Гърция и т.н., но България остана като жива отломка от древната европейска култура, най-древната ...отломка. И затова трябва да я съхраним, та днешна България да не бъде само последна отломка от миналото, но и първата от бъдещето – първата култура, която ще прекрачи в третото хилядолетие и ще понесе културата към бъдещето..."
11.
BULGARIA
28.01.2016 22:48:51
1
3
http://youcomments.com/2016/01/27/%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D0%B2%D0%BB%D0%B8%D0%B7%D0%B0-%D0%B2-%D1%81%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%8F-%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%B2%D1%8A%D1%80%D1%82%D1%8A%D0%BA-15-%D1%87-%D0%BF%D1%80/
10.
флегмена
28.01.2016 22:38:57
1
18
Този рижия капут няма ли да ходи при брат си вече?
На свиждане завинаги, така да се каже!
9.
Бури мечката
28.01.2016 22:36:47
1
12
Хакам ту го целия в устата бургия рязана и на майкати в устата
8.
аз
28.01.2016 22:36:29
2
12
Ей резак ва порим скоро...
7.
7
28.01.2016 22:35:40
0
15
Рижко - мишко, вън от Бургас ! отивай в гората !
6.
Halil
28.01.2016 22:16:44
30
6
Gledah smeshnoto vi protestche po tv. Bqhte ne poveche ot 300-400 dushi. Tova li sa vsichki budni bulgari, a inache po internet imashe informaciq Che protesta shte e okolo 50 000 do 100 000 dushi. E vijte se bulgari. Zalichavat istoriqta vi a vie si stoite pred kompiutura I ot tam protestirate. Ne se uchudvaite zashto bqhte 500 godini pod tursko robstvo. Sushtite ste I dnes. Vseki vtori izmejdu vas beshe predatel I stavashe vasal na sultana, I sega e sushtoto. Zatova nie turcite I romite sme v puti po dobre ot vas I to v sobstvenata vi durjava. Izlizate na protesti samo kogato vi platqt inche pochvate s opravdaniqta AMA az sum dneska na rabota, AMA az sum v chujbina I drugi takiva tupi opravdaniq, a nie I romite vinagi sme bili edinni I vinagi shte budem. Razberete go nai posle Che Bulgaria shte stane turska teritoriq I to zaradi vashite politici, koito mejdu vprochem sa bulgari. Vas bulgarite vi e Strah da ne zagybite skapanata si rabota s kolosalnata zaplata ot 500-600 lv, Strah vi e da ne zagybite rujdqsalata si troshka za 1000 lv wtora ruka koqto narichate svoi avtomobil, Strah vi e da ne zagybite mizernata si koliba koqto narichate svoi sobstwen dom. Tuk moje da stane edin istinski golqm protest koito da ne e platen samo ako sus zakon zabranqt chalgata, no vie ne se strahuwate Che shte zagybite dyrjavata si I istoriqta si. Vie pak ste ni robi a skoro tova shte stane oficialno kogato Turciq si poiska teritoriite ot osmanskata imperiq I vie kakto vinagi pak shte nadavate voi 1 000 000-2 000 000 dyshi v internet I 300-400 choveka pred parlamenta. Razbrete che veche Nikoi nqma da doide I da vi spasi, prosto nashite bratq I sestri shte kupqt zemite vi. A vie Sami shte se predadete zashtoto vie ne ste gotovi a I taka Kato gledam nikoga nqma da bydete gotovi da zashtite dyrjavata si zashtoto ste prodajnici I predateli. Vashite pradedi naprazno sa umrqli I ako znaeha kakvi idioti shte ima sled 138 godini bas hvashtam Che shtqha da izbqgat ot Bulgariq I nikoga da ne se vrushtat. Vie bulgarite se interesuvate samo ot 5 neshta: chalga, sex, narkotici, qdene I piene. Priemete go nai posle- istoriqta vi shte bude podmenena i unishtojena I shte stanete turska teritoriq I pak povecheto ot vas shte stavat vasali no tozi put na nashite kmetove, ministri I deputati. Zapochvaite oshte ot sega da uchite tyrski Che inache shte stane posle nasila I Nikoi nqma da vi pomogne.
5.
Млякото и Роснака
28.01.2016 21:47:46
2
39
Иска да влезе в затвора за да го ебат и да гьлта сперма.И брат му беше гей и тоя и той е гей.Паляци изгладнели
4.
haha
28.01.2016 21:45:36
7
24
Lqtoto shte pochivash, glupak... shtot si tarikat I si mafiot.. istinski gangster... mrusen narkoman
3.
BotServer
28.01.2016 21:36:32
1
48
Za tezi,koito ne znaqt!Lisichkov beshe napalno opravdan.Rijata e v zatvora,a lisichkov si e vkashti.
2.
аз съм
28.01.2016 21:32:17
2
53
глупости. прави мизерии за да влезе в затвора и да лапа пишки.
1.
ицо
28.01.2016 21:24:08
40
12
не разбрахте ли че иска да са прай на луд . прави мизерии за да може да влезе в затвора и да убие Убиеца на брат си ...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Страшна статистика: Всеки пети е под линията на бедност Страшна статистика: Всеки пети е под линията на бедност Тя е била 637,92 лева миналата година Пълен обрат с отвлечения син на полицейския шеф Пълен обрат с отвлечения син на полицейския шеф 22-годишният младеж сам загубил средствата и излъгал за посегателството 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той
Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори