×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Вижте резила на строителя на водния цикъл във Ветрен (СНИМКА)


Вижте резила на строителя на водния цикъл във Ветрен (СНИМКА)
Това е дупката, която се е образувала до кметството във Ветрен
18 Май 2016, Сряда, 15:03 ч.

Току-що положена асфалтова настилка във Ветрен се срина и образува огромен трап до кметството, съобщават читатели на Флагман.бг, които ни изпращат и снимка. "Това е строителство "ала Балканстрой" - тяхната работа вече е опасна за нас", пише ни Йордан В.

Припомняме, че водният цикъл в Банево и Ветрен се проточи прекалено дълго. Общината се видя в чудо с изпълнителя на строителните дейности - благоевградската "Балканстрой". Кметът Димитър Николов нееднократно ги глобява, това доведе до известно подобрение на работата им, но очевидно има още какво да се желае.

Общината се закани, че няма да приеме обекта - воден цикъл на Банево и Ветрен, ако всичко не е изправно.



11
Коментара
11
Коментара по темата
11.
допълнение
19.05.2016 18:42:13
1
4
Как така определихте, че местна фирма нямало да може да направи проекта? Сега кой работи? Нали са само местни фирми?
А колкото до приказките, че българинът разбирал от всичко, оставам с убеждение, че сте чужденец, който разбира само от строителство, за което силно се съмнявам!
10.
отговор
19.05.2016 18:37:34
1
4
Та не виждам нищо от записките ви за отсевките и обратния насип на изкопите, за да не пропада. Иначе другото са бля-бля приказки. Не може да казвате:"Оносно качеството .... навсякъде където ома водни цикли ... има изкопи и след това слягане .... каквото и ще да направите .... нима в рудник не е същото ... в поморие ?"
Чакам отговор на въпроса защо пропадат??? Защо при качествено полагане и уплътняване на обратния насип не пропадат, а???
И пак опираме до цена /най-висока/ и качество /най-ниско/.
Освен това какво ще кажете за сроковете??? И защо отново заблуждавате хората, че фирмата не е фалирала??? Или не сте информиран, или малоумно повтаряте неистини, за да заметете кражбите.
9.
До 7
19.05.2016 10:05:38
4
2
Много добре съм осведомен. Всеки може да види, че проекта е 24 млн. Лв.без ддс. И в проектаа 50 км канализация ... 45 км водопровод и пречистватетелна ... и да тръбите керамични са мн скъпи . Айде вземи ги тия пари и го направи тоя „най—скъп„ воден цикъл. Бъдете благодарни,че тази фирма с мн загуби ви направи водния цикъл ..... защото местна нямаше да се справи и да беше фалирала още в началото. Балканстрой никога нее фалирала и не взела всичките пари. Идете в ощината и вижте. Но така е, когато българина разбира от всичко — коли, жени , строителство ... пише злостни коментари и си стои в черупката.
8.
...
19.05.2016 05:17:51
1
2
Flagman otidete v banevo da vidite kakvo se slychva kak asfaltirat slagat 2sm asfalt
7.
до ИЗветренски
19.05.2016 01:02:15
2
6
Ветренски, няколко факта да коментираш, като си толкова осведомен и като се опитваш да застанеш като Матросов пред амбразурата..............как ще си изкривиш душата да видим:
- това е един от най-скъпите проекти за воден цикъл - с възможно най-скъпите тръби на пазара - керамични, абсолютно незащитимо решение, тъй като диаметрите са много малки /масово е ф300мм - минимален диаметър за уличен канал/, нито пък дълбочините /2,30м/, нито натоварванията. Да, ама нали "Балканстрой" беше ДПСарска фирма и трябваше парите да са много, за да може и много да се открадне.
- въпросната фирма "Балканстрой", която спечели търга, отдавна е фалирала - просто взе парите и избяга.
- после тихомълком, при големи мерки да не изтече информация, тъй като това е проект по европейска програма и такъв фалит е недопустим, кмета прави срещи, удари го на молба и събра 4-5 фирми да довършат проекта. Да, ама парите вече бяха откраднати. И започнаха с глупостите - няма никакво засипване на изкопите с отсевки, както е по проект и както би трябвало да се направи, за да няма пропадания. Засипваха с изкопаната пръст, от дъждовете станала и на кал, без достатъчно уплътняване и т.н. Дори и хората там се бяха надигнали, протестираха и пращаха писма със снимки да видят с какво се засипва.
- за укрепване на изкопите да не говорим.
- повечето домови отклонения и за водопровода и за канала не са изпълнени.
- за една голяма част от по-високите квартали не стига напора на водопровода и карат хората да си правят хидрофори - да се чуди човек как този проект е одобрен от всички инстанции ВиК, общински специалисти, надзори и т.н - как ли?......сещайте се - от ВиК под сурдинка казват, че били принудени /от кой ли/ да съгласуват проекта на коляно.........смях!
- срокът за приключването на обекта отдавна изтече!
И колкото и да се кълне кметът че няма да приемат обекта, докато не се отстранят нередностите, ще видите какво ще стане! Дори общината е заплашена от санкции от ЕС за този обект, че няма да го платят и какво ще стане - ще го платят от бюджета на общината, т.е. от всички нас. И........разбира се ще покрият всичките си глупости!
СЪБУДИ СЕ НАРОДЕ! СТИГА С ТОЯ ДЪЛБОК ЗИМЕН СЪН! КРАДАТ ТЕ ЯКО, АМА ЯКО! ДОКОГА ЩЕ МЪЛЧИШ!
Та Ветренски, поосведоми се малко как се засипват изкопи, за да няма пропадания! Дори за Бургас е прието 100% засипване с отсевки! Не пиши глупости! Да, при нас навсякъде пропадат новите улици, пътища и магистрали, защото се краде яко и не се спазват технологиите!
6.
Ветренски
18.05.2016 21:02:15
6
2
Как не ви е срам да пишете такива глупости ? Там се копае на ръка водопр. Отклонение за кметството. Манипулирате общественото мнение! Оносно качеството .... навсякъде където ома водни цикли ... има изкопи и след това слягане .... каквото и ще да направите .... нима в рудник не е същото ... в поморие ? И относно глобите .... това също е долна лъжа .... цялата статия е измислена и скалъпена ... както и измисления флагман!
5.
Мерак
18.05.2016 17:18:12
0
4
Тъй ще е докато кмета бургаски и финансиста Краси Стойчев вземат по 30% от всяка обществена поръчка ,нека лапането започне сега никой нищо не е взел на оня свят,всичко остава тук на земята !
4.
Стоян
18.05.2016 13:37:19
0
7
Кмета сега да ги накара да преасфалтират цялата отсечка. Сета след като приключат ще има още такива дупки не само във Ветрен а и в Банево.на главният път в Банево има само 3отмъстителни шахти отстрани? Нали при по големи дъждове пак няма да може да поеме водата и улицата ще става река. Както става с улица Одрин в квартала има само една шахта незнаен кои е мислил проекта....
3.
Driver
18.05.2016 13:08:55
0
9
А асфалта от бензиностанцията на OMV до отбивката за магистралата какво чудо е. Шахти, неравности, пропадания. Толкова некачествено изпълнение направо е за затвор, който го е правил.
2.
Toni
18.05.2016 12:32:44
0
8
Dsi gi plashtame na obshtinata a ne na tazi firma.Koi q e izbral i shto ne sa prekratili dogowora im?
1.
eee bravo
18.05.2016 12:21:34
3
8
И З Р О Д И - искат публичен линч...!!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
6 съобщения от мъжа, които разкриват, че е лудо влюбен във вас 6 съобщения от мъжа, които разкриват, че е лудо влюбен във вас Ето кои са те  5 отблъскващи грешки по време на целувка 5 отблъскващи грешки по време на целувка Обърнете най-голямо внимание на лошия дъх Утре е важен ден за бургаското Барби, следва 37-а вливка... Утре е важен ден за бургаското Барби, следва 37-а вливка... Медици масово отказват да й поставя повече филъри в устните заради опасността от некроза Най-големите скандалджии в зодиака Най-големите скандалджии в зодиака Скандалите и свадите с тези зодии са вързани в кърпа Рецепта за агнешко с кисело мляко Рецепта за агнешко с кисело мляко Един от шедьоврите на българската кухня Акула изплува на плаж в Бургас (СНИМКА) Акула изплува на плаж в Бургас (СНИМКА) От близко заведение са съдействали, за да бъде върната акулата обратно в морето Експерти дават съвети как да спрем да мислим прекалено много и да се тревожим Експерти дават съвети как да спрем да мислим прекалено много и да се тревожим Тревожността е бич на нашето време и психолозите обръщат все повече внимание на преодоляването ѝ Условна присъда за Васил, хванат с пико и коноп на паркинг в жк. „Лазур“ Условна присъда за Васил, хванат с пико и коноп на паркинг в жк. „Лазур“ 37-годишният бургазлия бе спипан с дрогата миналото лято до блок 13 в комплекса Тази тв водеща се прояви с нов гаф в ефира, заекна и не успя да прочете текста си Тази тв водеща се прояви с нов гаф в ефира, заекна и не успя да прочете текста си Цънцарова вече не се справя добре със задачите си  Майката на тази силиконка категорична: Преди пластичните операции беше по-красива! Майката на тази силиконка категорична: Преди пластичните операции беше по-красива! Екатерина отглежда дъщеря си след загубата на татко й - ливанеца Абдул Гани. Той бил банкер и тъкмо на него двете жени дължат охолния си живот
Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Досега спадаше към категория едно, включваща хероин, екстази... Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Жената останала в шок, била "мъртва" от месеци Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Разкриха какво ще включва менюто им Бунт в "Икеа" и "Метро" Бунт в "Икеа" и "Метро" Германският синдикат "Ферди" (verdi) започна общонационална стачка в секторите на търговията на дребно и едро в Германия Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Тя отишла на консултация при гинеколог, който след обстоен преглед ѝ казал, че биологично те не може да се нарича жена Трансферна бомба на Острова - ще играе ли Салах в Саудитска Арабия Трансферна бомба на Острова - ще играе ли Салах в Саудитска Арабия Египтянинът изкара седем сезона в Ливърпул и за това време успя да спечели Шампионската лига, Световното клубно първенство, ФА Къп, Суперкупите на Европа и Англия, две Купи на лигата, както и Висшата лига Американските войски се изтеглят от Африка Американските войски се изтеглят от Африка Нигер заменя западните сили в страната с руски Цените в еврозоната продължават да се стабилизират Цените в еврозоната продължават да се стабилизират Европейската централна банка ще намали лихвените проценти през юни Всеки ден тя пиеше чай с мляко, докато накрая.... Всеки ден тя пиеше чай с мляко, докато накрая.... Виетнамката често пропускала обяда или вечерята и ги заменяла с любимата си сладка напитка Задържаха 40 медицински служители при разследване в интензивни отделения за новородени Задържаха 40 медицински служители при разследване в интензивни отделения за новородени Мрежата от около 300 души е работила с 20-процентна комисиона и е прехвърляла бебета от интензивните отделения на държавни към частни болници
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори