×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Запалиха с Молотов джипа на погребалния бос Яни в бургаския ж.к.“Изгрев“(СНИМКИ)


Запалиха с Молотов джипа на погребалния бос Яни в бургаския ж.к.“Изгрев“(СНИМКИ)
Джипът е напълно опожарен
17 Май 2016, Вторник, 08:21 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА, снимки: Авторът

Открита е бутилка с мирис на петролен продукт, „Чероки“-то е опожарено
Джипът на бургаския погребален бос Яни пламна при мистериозни обстоятелства късно снощи. „Гранд Черкоки“-то, както всяка вечер е паркирано пред дома му – блок 5 в ж.к.“Изгрев“.

Сигналът за пожара е получен в 23:46 часа. На място веднага са изпратени трима огнеборци и противопожарен автомобил. Огънят е загасен, но щетите са изключително сериозни - „Чероки“-то е опожарено.

До джипа пожарникари са открили минерална вода с мирис на петролен продукт, вероятно използвана за коктейл „Молотов“.

Съседи разказаха, че Яни имал сериозни интереси в погребалния бизнес. Той e собственик на най-голямата фирма за изработка на траурни надгробни плочи в Бургас и като цяло се смятал за преуспял бизнесмен.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!









В категории: Крими


16
Коментара
Сашко от Перник пак изчезна
Сашко от Перник пак изчезна 18/05/2024, Събота 20:41 1
16
Коментара по темата
16.
jydhtd
18.05.2016 20:19:21
1
1
15-ти,толкова го и познаваш значи.не е лош човек ама жена му го тормози и заради нея никой не го обича,и тя парадира и за двамата.кофти курва е тя,половината изгрев я знае.ама как го е излъгала да я вземе само тя си знае
15.
Касабова не пиши непроверени работи
18.05.2016 12:29:29
1
3
Познавам го човека.Работлив.Не знам защо са му причинили това. От много години си работи на едно и също място.Води скромен живот.Нима ако беше наистина "погребален бос" щеше да живее в Изгрев и щеше да кара трошка?И не е никакъв бос.Не пишете глупости. Яни прави паметници.Нито участва в погребални агенции нито нищо.Ей,Касабова ,не пише непроверени работи!!!!!!По тази логика може и теб да те наречем бос на онлайн вестникарската мафията,а твоя Касабов- бос на патриотарите и изнудвачите.Някой който пише тук да ми отговори къде живее Касабова и какъв автомобил кара-моля!
14.
xah
18.05.2016 08:15:10
0
2
Mechkov naglia kufteto i tenekidjieev gerenski nishto ne chuvame za tqh chakame rodnata policia ama kak da stane kato si plashtat
13.
777
18.05.2016 01:06:49
0
2
Не злобарствайте зад гърба на хората ,с всеки може да се случи!!! ... Добре ,че е жив и здрав човекът. Хората си паркирват колите по-тротоарите ,ако не сте забелязали ,защото масово от хората имат по 2-3 коли :) Ако някой от общината се сети ,че сме живи ,може и да ни направят паркинги ,където да си паркирваме колите!!!
12.
въй въй въй
17.05.2016 20:27:24
0
2
Защо имам чувството,че случката е повторение от 2005г,когато по същия начин запалиха колата на друг собственик на фирма за изработка на паметни плочи?
11.
бургазлия
17.05.2016 18:57:29
2
5
Един много почтен човек и майстор-ползвал съм му услугите и имам право на мнение.За разлика от арменеца с черните паметници,при когото плащаш и кога ще стане поръчката,само господ знае.
10.
кой спи
17.05.2016 13:30:03
0
12
а дано някой като види снимката се сети че тротоарите не са за паркиране ама надали. Патрулките си минават покрай паркирали по спирки тротоари и велоалеи като стой та гледай. Ми тогава променете закона - повреждането на чужда собственост когато тя е оставена така че да пречи на движението на МПС, пешеходци и др. да стане ненаказуемо !!!!!!
9.
7
17.05.2016 13:23:59
0
6
Тоз злобар нищо чудно да си е запалил сам колата .... лоша безплатна реклама - няма
8.
Jesus
17.05.2016 13:08:32
1
6
Не правеха ли надгробни плочи? Какъв бос?
7.
"Погребалния бос"
17.05.2016 12:39:52
0
6
Благодаря ви за безплатната реклама!
6.
Мечо Кух
17.05.2016 12:34:06
1
13
"преуспял бизнесмен" , въх нидейтИ .
Преуспял в жк. Изгрев , с 10-15 годишна кола . То големи успехи ще да е жънал . Друг интересен момент от статията е :
"Огънят е загасен, но щетите са изключително сериозни - „Чероки“-то е опожарено."
Айде бе , наистина ли е опожарено , да не би да са го запалили ?
5.
флагман пак се изцепихте
17.05.2016 12:20:06
1
5
Минералба вода с мирис на петролен продукт ебати нещастниците
4.
1012
17.05.2016 12:01:27
3
10
Че е паляк, паляк е, но и е голям чехльо! Явно се е взел много на сериозно вече, долната гад !!!! Не че е приятно за колата ... ама бълха го ухапала, ще си купи нова и те направо услуга са му направили. Мизерник е голям !!!!!!!!!!!
3.
kfhqwifh
17.05.2016 11:38:16
3
13
хахаха бизнесмен.тоя паляк дето се прави на голямата работа.той се занимава с паметници не с погребения
2.
MEDIUM
17.05.2016 11:29:20
2
25
Алооо бизнесмена тротоара е за пешеходците бе палячо.
1.
три Пера
17.05.2016 11:09:54
4
15
Опитали са да го кремират
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кои са най-разпространените наркотици сред младите Кои са най-разпространените наркотици сред младите Не, закачените по ел.стълбове маратонки не сигнализират, че в района има дилър Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Разграждането в последните десетилетия тече с пълна сила, това трябва да бъде прекратено, заяви тя пред симпатизанти на открита сцена „Охлюва“ в Морската градина Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият По всяка вероятност той е изгубил контрол над возилото си, то е преминало през мантинелата, през оградата, отстрани на магистралата и се преобърнало Автомобил се самозапали край Стара Загора Автомобил се самозапали край Стара Загора Инцидентът е станал около 15:15 ч. в платното в посока към Казанлък Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Тя е починала на място Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Те ще бъдат поставени на междуградски пътища до 2 години Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Ако някой лети със 100-150 км/ч, трябва да хвърляш боб, за да разбереш дали в момента на излизането ти на главния път няма да те изсвятка някое камикадзе Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Ще поискам ромите да се научат да живеят като пълноправни българи, да спазват законите, каза тя Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Промените в графика ще позволят едно по-добро и ефективно провеждане на самите изпити Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Инцидентът е станал около 10 часа тази сутрин в платното в посока Бургас
Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори