×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Светът празнува 135 години от рождението на Чарли Чаплин
  • Петър Стойчев преплува Гибралтарския пролив
  • Политически игри във Вашингтон - Камарата на представителите ще гласува отделни проектозакони за подкрепа за Украйна и Израел
  • Ценова секира за българите заради Шенген, над 1 милиард лева е загубата за страната ни
  • Времето се променя, вижте какво ни очаква днес
  • Военно летище за F-16 в Хмелницка област е било атакувано от руснаци
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Мистериозна къртица издала на Борецови маршрута на инкасото в Средец


Мистериозна къртица издала на Борецови маршрута на инкасото в Средец
Христо беше застрелян от охранителите по време на обира
Тема в развитие
На банковия обирджия Бойко Борецов му омръзна в затвора, иска да излезе на свобода, за да гледа телевизия Мистериозна къртица издала на Борецови маршрута на инкасото в Средец Банковият обирджия Борецов също се поболя в ареста, припадал от високо кръвно (ОБНОВЕНА) Кметът на Средец награди лъжец за залавянето на обирджията Бойко Борецов Бойко Борецов плюе върху гроба на мъртвия си братовчед: Той ме подведе, съжалявам, че го послушах! /ОБНОВЕНА/ Доживотен затвор и конфискация на имуществото грозят грабителя от Средец Бойко Борецов Обвиняемият за грабежа в Средец Бойко: Бях подведен, не съм имал пистолет (ОБНОВЕНА) Обляна в сълзи, приятелката на обирджията Бойко пред Флагман: На мравката път прави, натопили са го! Охранителите на инкасо автомобила от Средец още са в шок, обирджиите ги били с пистолет в главата Крият денонощие от задържания Бойко Борецов, че братовчед му е мъртъв Само във Флагман.Бг! 57-годишният Дачо Дачев застрелял обирджията в Средец Шефът на охранителя, застрелял обирджия в Средец: Той е герой! Ще го наградим! Първо във Флагман: Охранителят на инкасото в Средец застрелял Христо Борецов от близко разстояние Застреляният крадец Христо Борецов бил уволнен седмица преди екшъна с инкасото в Средец 140 хил.лв. е имало в инкасо автомобила, Христо и Бойко се опитали да ги задигнат заедно с колата Христо и Бойко въоръжени със спрей и газов пистолет срещу гардовете. Превишена ли е неизбежната отбрана? Първо във Флагман! Ето го арестувания обирджия в Средец - Бойко Борецов от „Меден рудник” Само във Флагман! Застреляният в Средец е Христо Борецов, бил охранител (ВИДЕО) Полицейска окупация в Средец след въоръжения грабеж и убийство. Вижте видео! 20-годишни братовчеди са обирджиите на инкасо колата в Средец Първо във Флагман! Трупът на убития в Средец лежи на ул. "Христо Ботев" (СНИМКИ) ​Първо във Флагман! Двама маскирани нападнали пощата в Средец, единият - убит Извънредно! Само във Флагман! Убиха мъж при опит за обир на пощенски клон в Средец Прокуратурата почна разследване на убийството в Средец. Разследват дали охранителят е превишил самоотбраната при разстрела на Христо
виж още
скрий
14 Май 2016, Събота, 03:30 ч.

Оцелелият Бойко твърди, че двамата с братовчед му не са носили пистолет




Нямало е пистолет у братовчедите, които тръгнаха да обират инкасо бус пред пощата в Средец. Това твърди оцелелият пишман обирджия Бойко, който в момента е в ареста, съобщава "България днес". Братовчед му Христо бе убит във фаталната утрин, когато двамата се опитват да задигнат пенсиите от микробуса. Те са посрещнати от двама охранители и след кратко боричкане, пръскане със спрей и гърмежи във въздуха Христо пада пронизан от куршум и издъхва. (ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

След екшъна Бойко Борецов е тикнат в ареста, където се сринал психически. Той твърди, че не знае да е имало пистолет в братовчед му и че никога не е виждал оръжието. Убеден е, че пистолетът може да е попаднал по един друг начин на местопрестъплението - ако е бил подхвърлен.

"Знае се, че охранителите са имали пистолети, но ние не знаем нищо за оръжие. Бойко е категоричен, че не е чувал и виждал подобен предмет", казва адвокатът му Петър Димитров. Той заяви и че Бойко е съгласен да седне на детектор на лъжата, за да докаже думите си. "Макар да не е доказателство в съда, подобен разпит на детектор може да бъде насочващо обстоятелство", обяснява адвокатът.

В петък окръжният съд в Бургас остави в ареста 20-годишния Бойко Борецов, който поиска да излезе, защото припадал и вдигал кръвно в затвора . Димитров е категоричен, че в последните три месеца полицията не работи с младежа - нито го разпитва, нито иска участието му в процесуално-следствени действия. Така, забравен в ареста, Бойко не издържал в килията, където имало и други арестанти.

"Виждам го често, не се чувства добре и затова се надявам да го пуснат у дома до началото на процеса, защото нищо не правят с него. Ние сами настоявахме да дадем обяснения по случая. С оглед на психическото му състояние смятам, че това е нормално решение. Той е преглеждан няколко пъти в килията“, разкри още адвокатът.

Назначени са балистични експертизи, като се очаква да стане ясно и откъде момчетата са се сдобили с оръжието. Същевременно няма яснота относно мотива на младежите, които дръзнали да се изправят срещу бившите си колеги от охранителната фирма. В хода на разследването се разбрало, че Бойко също е бил гард в "Бургас Инк", но бил уволнен месец преди инцидента. Бащата на младия обирджия бил бивш полицай и чичо на загиналия Христо.

Двамата охранители - Деян и Дачо, все още фигурират само като свидетели в досъдебното производство. Срещу тях най-вероятно няма да се води разследване за превишаване на служебните задължения по време на нападението. Мъжете бяха наградени от фирмата за това, че са предотвратили грабежа.

"Настоявам да си понесат отговорността за това, че убиха детето ми! Христо и на мравката път правеше и мразеше всичко нелегално. Не знам защо е тръгнал, как е станала тази беля", плаче неудържимо майката на разстреляния Христо. Тя до ден-днешен не е уведомена от полицията какво точно се е случило във фаталната утрин. "Научих от медиите и отидох направо в моргата. Там видях детето си. Каква е тази държава, в която се стреля напосоки на месо? Кой ще понесе отговорността за смъртта на сина ми", реторично пита почернената жена.

Мистериозна къртица

Ченгетата работят върху версията, че е имало най-малко още един замесен в планирането на профанския обир. Затова и провеждат все още разпити на служители в охранителната фирма. Двамата лаици е нямало как да знаят кога ще пристигне бусът, ако не са имали вътрешна информация с разписанието на бронирания автомобил. Нещо повече - те са знаели и че ще има само двама охранители и са чакали момента в храстите пред пощата. Били са въоръжени с ослепяващ спрей, който единият братовчед използвал срещу гардовете. Засега не е ясно кой от двамата е носил пистолета, за който Бойко твърди, че чул за първи път от полицаите.

В категории: Крими


5
Коментара
5
Коментара по темата
5.
Ники
14.05.2016 18:45:15
0
3
Кой тръгва да прави обир с голи ръце? Не знае да е имало оръжие, някой го е подхвърлил.... Нито думичка зашо са тръгнали да правят обир. Ако имаха възможност сигурно щяха да стрелят,да мачкат за да се спасят бягайки с парите...
4.
Потеров
14.05.2016 15:29:58
0
1
на лапета разчитай ... инкяр да държат
3.
флегмана
14.05.2016 14:36:45
1
8
Да са живи и здрав и всички циганин българите са вътре циганите дето крадът не ги докосват дори им плащат шибеци долни
2.
ttta
14.05.2016 14:15:46
2
8
да гледат всички . не само майките . това очаква всеки който мисли че може да краде напада и обира вместо да се потруди както правят нормалните хора .
1.
Абв
14.05.2016 12:37:20
4
4
Сменете снимката на статията, прекалявате вече, нали нечия майка гледа..
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
6 качества на мъжа, без които една умна жена няма да се съгласи да бъде с него 6 качества на мъжа, без които една умна жена няма да се съгласи да бъде с него Интелигентните жени са привлечени от мъже, които имат ясни цели и се стремят да ги постигнат с упоритост и решителност Обсъждаме етажен паркинг под или над пазара „Краснодар” в Бургас Обсъждаме етажен паркинг под или над пазара „Краснодар” в Бургас Текат анкети с граждани за това къде и как да се построят такива съоръжения, особено в жк „Възраждане”, каза Пламен Димитров, управител на ОП "Транспорт" Това са най-добрите кулинари сред зодиите Това са най-добрите кулинари сред зодиите Ето кои са те  Кокосов чийзкейк без печене - толкова е лесен за приготвяне Кокосов чийзкейк без печене - толкова е лесен за приготвяне Вижте рецептата 10 знака, които показват, че в дома ни е натрупана отрицателна енергия 10 знака, които показват, че в дома ни е натрупана отрицателна енергия Ако усетим, че чувството на хармония и баланс е изчезнало от дома ни, трябва да вземем мерки Разследват българи за източване на социални обезщетения в Нидерландия Разследват българи за източване на социални обезщетения в Нидерландия Според доклади става дума за организирана схема Колко често трябва да чистим хладилника? А четката за зъби? Колко често трябва да чистим хладилника? А четката за зъби? Минаването с прахосмукачка и кърпа за прах съвсем не изчерпва битката с мръсотията и бактериите у дома Haд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac. Haй-зaceгнaти ceĸтopи: тъpгoвия и peмoнт нa aвтoмoбили Haд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac. Haй-зaceгнaти ceĸтopи: тъpгoвия и peмoнт нa aвтoмoбили Ha втopo мяcтo в нeгaтивнaтa cтaтиcтиĸa ce нapeждaт Финaнcoви зacтpaxoвaтeлни дeйнocти Лили Иванова хвърли око на ресторант „Кралско село“, превръща го в културен център Saloon Li Лили Иванова хвърли око на ресторант „Кралско село“, превръща го в културен център Saloon Li Фондацията на певицата е изпратила искане до зам.-кмета на Бургас да вземе апетитния терен в Морската градина под наем за 10 години Кредитът за ремонт гълта 17 бона лихва Кредитът за ремонт гълта 17 бона лихва Преобразяваме гарсониерата с 35 000 лв.
Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ "Селестиал Джърни" има 630 каюти, 7 ресторанта и 8 бара Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Хамидин Моктар Кан завършва висше икономическо образование у нас - в УНСС Гърция въвежда 6-дневна работна седмица Гърция въвежда 6-дневна работна седмица В същото време на служителите ще се изплащат допълнително 40% от дневното им възнаграждение за шестия ден, а ако е празник – 115% ЕС и САЩ планират нови санкции срещу Иран ЕС и САЩ планират нови санкции срещу Иран Причината е атаката с дронове срещу Израел Потопът ли започна? Дубай е под водата Потопът ли започна? Дубай е под водата Стотици пътници са блокирани на летището в емирството заради пороите Бой в Грузия заради закона за чуждестранните агенти Бой в Грузия заради закона за чуждестранните агенти  Полицията разгони протестиращи Джо Байдън бил умствено пригоден за президент Джо Байдън бил умствено пригоден за президент  Президентът няма никакви увреждания, заяви главният прокурор на САЩ Мерик Гарланд  пред подкомисията по бюджета Илон Мъск спрял Starlink за Украйна, за да не се стигне до ядрен удар Илон Мъск спрял Starlink за Украйна, за да не се стигне до ядрен удар  Милиардерът предупредил Володимир Зеленски, че опитът да си върне Крим ще доведе до масова смърт Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Става въпрос за забавените ремонти в района на блоковете 15-16 и 25-28 Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Спасени от огнената стихия са само две мечки
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня - Гинке, мъжът ми отиде за риба и вече втори ден го няма... Сигурно ми изневерява с някоя.
- Ееее, Данче, защо все най-лошото си мислиш? Може да се е удавил.
Виц на деня Виц на деня - Бабо, много ли обичаш цветята?
- Да, мила, защо?
- Тате каза, че скоро ще гушнеш букета.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Купих си къща с технология "умен дом"! Докато бях на работа, къщата напуснала страната!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори