×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Валери Симеонов: „Протестна мрежа” упражняват натиск върху президента за ветото на изборния закон


Валери Симеонов: „Протестна мрежа” упражняват натиск върху президента за ветото на изборния закон
Сценарият е по оста „Доган – Местан – Радан”, категоричен е съпредседателят на Патриотичния фронт
04 Май 2016, Сряда, 15:59 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА снимка: Интернет

Защо българите в Турция не протестират, а го правят само шепа клакьори, пита лидерът на НФСБ

„Не съм длъжен да отговарям на всички недомислени брътвежи. Една малка клика вресльовци вдигат патардия, за да окажат психологически натиск върху решението на президента за ветото.” Така лидерът на НФСБ и съпредседател на ПГ на Патриотичния фронт Валери Симеонов отговори на искането за оставката му от "Протестна мрежа" заради обръщението към българите в чужбина /ВИЖ ТУК/.

„Много е интересно това, че гласуващите в Турция турци с българско гражданство – от тях никой не протестира. А една шепа клакьори ореваха цялото медийно пространство, защото имат достъп до медиите и трябва да изпълнят една поръчка”, каза Симеонов. Той е категоричен, че акцията е координирана по оста „ДПС – ДОСТ – ДСБ”.

„Доган – Местан – Радан” – по тази ос се организира целият сценарий, обяви Симеонов.

„Какво общо има между „Протестна мрежа” и българите в чужбина. Отговорът е – нищо. Откъде накъде те ще ми говорят от името на българите в чужбина”, пита риторично той.

„Моето писмо беше в отговор на искането на една малка част от тази шайка, които се бяха наредили на снимки в Ню Йорк и претендираха, че няма къде да гласуват. А точно в Ню Йорк Изборният кодекс предвижда създаването на съответните секции. Те нямат право да недоволстват, защото тяхното право на глас никой не го ограничава”, каза Симеонов.

„Аз питам – кога е имало избори в чужбина, на които българите там да са определяли свой говорител. Не съм чул за такива избори. Да си узурпират правото да говорят от името на всички, е чиста проба болшевизъм”, категоричен е лидерът на НФСБ.

Според него, „Протестна мрежа” в момента се опитват да упражнят натиск върху президента. „В случая се опитват да припишат неща на мен, на НФСБ, на Патриотичния фронт, които им вършат работа. Гонят си прекия интерес за отмяна на ограничението за гласуване в Турция. Някой ще каже, че „Протестна мрежа”, която се финансира от „Америка за България”, няма нищо общо. Само че има много общо с Турция. Много скоро ще изкарам факти за това”, зарече се лидерът на патриотите.

В категории: Политика


Аня Пенчева: Вече нямам снаха!
Аня Пенчева: Вече нямам снаха! 29/04/2024, Понеделник 17:17 1
Флагман.БГ Христо Ковачки се срещна отново с Нийл Буш Христо Ковачки се срещна отново с Нийл Буш 29/04/2024, Понеделник 16:40 0
Кои са най-лошите места в самолета
Кои са най-лошите места в самолета 29/04/2024, Понеделник 15:56 0
Камелия обезобрази и устните си
Камелия обезобрази и устните си 29/04/2024, Понеделник 15:05 0
10
Коментара по темата
10.
кочо
05.05.2016 15:51:03
1
0
Нямам коментар. Може ли да се коментира зелена еуглена
9.
бг роб
05.05.2016 12:40:56
2
2
НА ТОЗИ ФИЗИОНОМИАТА МУ Е КАТО НА ЕРДОГАН ДА НЯМАТ РОДНИНСКА ВРЪЗКА ИЛИ ФИЗИОНОМИИ НА ДИКТАТОРИ
8.
КУРТИ
04.05.2016 23:21:54
4
6
НЕ УПРЕКВАЙТЕ НИКОЙ ПРИЯТЕЛИ........НЕЩАТА СЕ ДВИЖАТ ОТ ПО ВИСШИ СИЛИ КОИТО СТОЯТ НА КОСМИЧЕСКО РАСТОЯНИЕ ОТ ВАЛЕРИ И БОЙКО.....КОИТО ГЛЕДАТ НА БЪЛГАРИЯ ......ПРОСТО ....КАТО ....НА ...БЪЛХАРИЯ......АПРОПО......ДЪРТИЯ РОТШИЛД СЛЕД КАТО СЕ РАЗВЕЛ СЪС ЖЕНА СИ .........БЪЛГАРКА.....ПЛЕМЕННИЦА НА КИМОН ГЕОРГИЕВ ......ГРОЗНО ИЗГРАЧИЛ.......БЪЛГАРИЯ ДА Я НЯМА НА КАРТАТА ....ДО 2030 ГОДИНА.......СПОРЕД МЕН ПЛАНА СЕ ИСПЪЛНЯВА ПО СТАЛИНСКИ......ТРИ ПЕТИЛЕТКИ В ЕДНА .......КАКТО КАЗВАШЕ БАЙ ТОШО .......
7.
има друг начин
04.05.2016 22:44:11
5
16
Валерко,защо не приехте закон за уседналост- 6 месеца ако не си живял в страната да нямаш право да гласуваш.Така всички турчоля щяха да бъдат елиминирани.Сега само разлаехте кучетата.Ама с твоя фатмашки ум как да се догадиш?Взе да приличаш на твоя господар -Боко и тиквата ти не узрява като неговата.
6.
аз
04.05.2016 21:32:07
7
12
Бабо що не си гледаш рсботата. Даже въобще не трябва да гласуват хора който не са влизали в българия определен период. Моя глас като човек живеещ в тази коака не е равен а техния. Симеонов е прав и най накрая виждам мерки.
5.
baba
04.05.2016 21:24:08
10
5
ne obigdai horata bokluk takav.
4.
xxx
04.05.2016 21:20:34
3
12
Mejdu drugoto moje i da e prav simeonov dnes mnogo se u4udih kato pro4etoh edno izevlenie na radan kydeto spomena partiqta na mestan i kaza 4e 6tqla da e faktor ili ne6to podobno prez sledva6tite 10 godini u4udih se za6toto o4akvah da kaje 4e registraciq na tova protivokonstitucionno etni4esko obrazovanie e opasna i ili nezakonna no??????
3.
Андон
04.05.2016 21:18:05
14
17
Евала!
Един човек, който мисли за България и българите. Трябва повече да се вслушваме в думоте му. Той казва истини за разлика от другите.
2.
do 1
04.05.2016 20:59:49
2
15
Ако е вярно това, трябва да се сезира европейската комисия по земеделие, тъй като същия получава неправомерно евро субсидии.
Накрая тея от ГЕРБ с камъни ще ги гоним.
1.
ХОРА ОГРАБВАТ ВИ
04.05.2016 20:56:44
2
18
До всички бургазлии със земи в землището на гр. Бургас.
Съграждани, проверете си земята дали се обработва или дали не е открадната от бургаски депутат от герб!
След проверка установих, че земята ми е открадната!!! Провертете и заведете дела срещу грабителя от 'Сортови семена" Стоян Гюзелев, същия е и депутат от крадливата върхушка герб-дпс! Хора в момента ви крадат земите... или вече са ви ги откраднали!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Великденски намаления в Триа Сити Център (СНИМКИ) Великденски намаления в Триа Сити Център (СНИМКИ) Тук ще откриете най-удобният начин да сте с модерна и ефектна визия през настъпващите топли месеци Морето край Шофьорския плаж изхвърли трупа на мъртва крава Морето край Шофьорския плаж изхвърли трупа на мъртва крава Странната гледка е забеляза от местни рибари, които минавали в района Нaд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac Нaд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac Haй-зaceгнaтите ceĸтopи са тъpгoвия и peмoнт нa aвтoмoбили Високият туморен маркер на простатата невинаги значи рак Високият туморен маркер на простатата невинаги значи рак Сред нераковите причини за висок простата специфичен антиген попадат различни състояния, като някои от тях дори не сигнализират за проблеми с жлезата Геополитическата ситуация в Източна Европа и Близкия изток прави гласуването на европейските избори още по-важно Геополитическата ситуация в Източна Европа и Близкия изток прави гласуването на европейските избори още по-важно Тони Димитрова с номинация за БГ изпълнителка, нека да я подкрепим Тони Димитрова с номинация за БГ изпълнителка, нека да я подкрепим Морският ни глас е претендент и в класацията за Албум на годината на БГ радио Стартира ремонтът на пречиствателната станция край яз. Ясна поляна в Приморско Стартира ремонтът на пречиствателната станция край яз. Ясна поляна в Приморско Срокът за изпълнение е 10 месец, летният сезон не е застрашен, подчерта кметът на община Приморско Иван Гайков Прокуратурата разследва Лена Бориславова от миналия август Прокуратурата разследва Лена Бориславова от миналия август "Към делото са приобщени множество относими документи, изискана е и справка от Сдружение "Да запазим Корал", посочва районната прокуратура ГЕРБ с 10 депутатски мандата в предстоящите избори за 50-ото НС от Бургас? Да, да ГЕРБ с 10 депутатски мандата в предстоящите избори за 50-ото НС от Бургас? Да, да Прогнозата на Флагман.бг е, че оттук може да изпратим трима министри и двама зам.-министри Българинът от "Хари Потър" залюби доста невзрачно, но секси чужденка, ето коя е Българинът от "Хари Потър" залюби доста невзрачно, но секси чужденка, ето коя е Нашенецът я пази в тайна
Почина известен футболен треньор Почина известен футболен треньор Като треньор е шампион на Украйна и носител на Купата на страната с Динамо (Киев) Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple обаче все още не е приела взела окончателно решение дали да осъществи сделката с OpenAI или с Alphabet Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Според една от жените той я е докосвал по интимните й части без нейно съгласие през 2014 г. на снимачната площадка Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Двама братовчеди искали да ги изхарчат в Турция 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома Пет са жертвите, а ранените са десетки 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции Бившият американски разузнавач Скот Ритър пък прогнозира, че до есента новото US оръжие в Украйна ще бъде унищожено, а Донбас ще стане руски Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Хороскоп за деня – 29 април 2024, понеделник Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори