×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

За Деня на победата Бургас подготвя тържествена програма. Вижте я!


За Деня на победата Бургас подготвя тържествена програма. Вижте я!
На 9-ти май Бургас ще отбележи 71 години от Победата над хитлерофашизма
09 Май 2016, Понеделник, 13:01 ч.

Ритуалът  за поднасяне на венци и цветя пред паметника „Альоша“ на площад „Тройката“  ще е съпроводен с изпълненията на квартет „България“

По повод 71 години от Победата над хитлерофашизма Община Бургас, Почетното консулство на Руската Федерация в Бургас, Национално Движение Русофили – гр. Бургас и Клуб „Русь“, гр. Бургас организират  ритуал  за поднасяне на венци и цветя пред паметника „Альоша“ на площад „Тройката“ на 09.05.2016 г., понеделник от 10:30 часа със специалното участие на квартет „България“.

ПРОГРАМА В ПРАЗНИЧНИЯ ДЕН:

09:00 – 11:00 Дом на Нефтохимика Областен етап на III-ия Национален фестивал на руската поезия, песен и танц  „Пусть всегда будет солнце”  -1-ва част

10:30 – 11:30 Паметник „Альоша“ на площад „Тройката“ Тържествен ритуал по поднасяне на венци и цветя по повод 71 години от Победата над хитлерофашизма със специалното участие на квартет „България“

11:30 – 14:00 Дом на Нефтохимика Прожекция на игралния филм „Те се сражаваха за родината“ – вход свободен – 2 серии

14:00 – 17:00 Дом на Нефтохимика Областен етап на III-ия Национален фестивал на руската поезия, песен и танц  „Пусть всегда будет солнце”  - 2-ра част

17:00 – 17:45 Дом на Нефтохимика Спектакъл на театрално студио "Кругозор" -, ръководител на студиото -  Елена Ференц

19:00  Дом на Нефтохимика Тържествен концерт по случай 71 години от Победата над хитлерофашизма, с участието на самодейни певчески и танцови колективи, както и на лауреатите от Областния етап на III-ия Национален фестивал на руската поезия, песен и танц  „Пусть всегда будет солнце”


В категории: Бургас


27
Коментара
Флагман.БГ Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата 25/04/2024, Четвъртък 09:21 0
27
Коментара по темата
27.
Cheap Jordans
25.05.2016 07:15:49
0
0
Hi Jacque<br />I as well are already examining the several alterations upon Workboxes but they have determined together with my very own aged children that they can have a tendency need the physical souvenir, that they can work well from the checklist (at many stage children have to move to a to-do list). I really do acquire one problem though i never have became around to help requesting any person thus I am going to question you actually. When you have this method installed and operating I may be interested to understand the time00 it takes to help fill in the containers every night? Like to find out rear from you when you are upwards as well as occurring.
<a href="http://cheapjordansforsale.net" title="Cheap Jordans">Cheap Jordans</a>
26.
26
09.05.2016 12:31:58
2
3
"Превръщане на Деня на Победата в неговата противоположност" - така руският журналист Аркадий Бабченко е озаглавил коменатара си по повод всенародните тържества на 9 май и военния парад на Червения площад. В него той описва впечатленията си в какво все повече се превръщат Москва и Русия всяка година по това време, когато би трябвало да се почете паметта на загиналите и избитите във войната, а не съвременната руска военна мощ.
"Дневник" подбра част от анализа:

"За няколко дни страната, която и в останалото време не е с особено добро психическо и нравствено здраве, се превръща в пълна лудница. Започва поредният пик на изостряне на състоянието, което не може да бъде преборено с никакви медикаменти.

Дедите ни са воювали, и ние може да го повторим. Фашисти, бандеровци, ще ги изпепелим с атомни бомби, Крим е наш, фалшиви униформи, фалшиви ордени, окачени по фалшивите куртки на деца, фалшиви нашивки и гвардейски лентички... Защо обличате децата си в униформи? Защо им окачвате ордени? Защо снимате клип на дете като войник? Защо момиченце рисува за войната с кремираните останки на дядо си? Кой да ти каже... Така е прието да се прави", пише Бабченко
Тои дава и свое определение на случващото си - "победобесове".

Според него никой от младежите, заявяващи, че са готови нещо да повторят, няма отговор какво точно искат да повторят.

"Отстъплението до Волга? Тактиката на изпепелената земя – собствената земя – при отстъплението? Опожаряването на селата в Подмосковието, за да не остане нищо в ръцете на немците? Животът в землянки при минус 40 градуса? Дажбата хляб от 125 грама? Децата, прекарващи по 12 часа на струговете в цехове без покрив? Невъзможността на жените, окачващи на самолетите 100-килограмови бомби, след това да раждат? Наказателните части? Заградителните отряди? Скриването на ранените ветерани на остров Валаам далеч на север? Изпращането на освободените военнопленици от германските концлагери директно в лагерите на ГУЛАГ? Репресиите от 1947 г.? Загиналите 28 милиона? Десетките хиляди непогребани и до днес на Синявските височини край Ленинград?

Какво само повтарте едно и също като глупаци? Нима наистина мислите, че дедите ни са воювали за всичко това?

Мълчат.

От шизофреничния мироглед напълно отсъстват информациите за това, че първият щурм срещу Брестката крепост е проведен съвместно с Вермахта и че отбранявалият се полски гарнизон след това е избит от съветските войски, а първият парад там е бил съветско-фашистки. Няма я и информацията, че благодарение на американската помощ получавахме всичко – дори свинска мас. Че край Липецк е имало школа на Луфтвафе, че и след нахлуването на Хитлер съветските влакове с храни са продължавали да пътуват към Германия, че войната изобщо е започнала през 1939, а не през 1941 година...

Смисълът на Деня на Победата придоби диаметрално противоположно на изначалното му значение. Аз вече не разбирам какво представлява този ден.
Разбирах първоначалното послание – никога повече да не се повтаря всичко това, да помним, да не забравяме, да коленичим. Да, тогава също имаше лъжи, но в крайна сметка водещи бяха антивоенните принипи. Техниката, която дефилираше по Червения площад, се представяше като техника за защита от проклетите буржоа, а не за нападение.

А сега какво?

Кои граници защитават реактивните системи за залпов огън "Град", "Ураган" и "Смерч"? Какво сваля паркираната на Триумфалния площад зенитна ракетна система "Бук"? Какви градове бранят самоходните артилерийски установки "Гвоздика" и "Акация"? По чия земя минават бронираните машини "Тигр"? Срещу кои планини стреляха през 2008г. ракетите "Искандер" и "Точка-У"?

Преди време чух водещата по телевизията да казва с приповдигнато-радостна интонация: "Сега виждате как по Червения площад преминават системите за залпов огън "Ураган". Те успешно са използвани в Чечения и Грузия". Боже мой, момиче, ти чуваш ли се? Виждала ли си изобщо какво направиха в Чечения тези "Ураган"-и, в какво превръщат селата? Виждала ли си чеченското село Зона, в което не беше останала и една къща, само стърчащи комини сред пепелището? Цяло село от стърчащи комини – същото, като във филмите за войната, само че сторено не от немско-фашистките окупатори. Виждала ли си как стреля това нещо? Само да го гледаш е страшно.

Само онзи, който виждал тази техника в действие, който поне веднъж е видял в какво превръща тя селата, къщите, хората, човешкия живот, който поне веднъж е виждал какво прави артилерийски снаряд с човешкото тяло и какво става с телата на войниците, изгорели в такава бронирана техника, губи способност да се възхищава на това пълзящо с грохот желязо.

И, разбира се, тази миризма. Миризмата на гориво, на машинно масло, на нагрята от слънцето броня... Това е спомен, който не можеш да заличиш никога.

Възхищение от оръжия за масово поразяване, от оръжия за безразборно унищожение, може да има само в извратена логика. Това не е нормално.

И, също така, съвършено е подменен смисълът, което това оръжие носи в себе си.

След Грузия, Крим и Донбас, това вече не са символи на защитата.

Това са символи на агресията, нападението и окупацията.

"Град"- това е летището на Донецк.

"Бук" - това е сваленият "Боинг".

Т-72 – това е Дебалцево.

Бронираната машина "Тигр" - това е превзетата кримска авиационна база Белбек.

"Искандер" - това е Грузия.

И тези асоциации са завинаги. Това оръжие си спечели именно такава слава.

Този парад вече не е парад на техниката, спасила света от кафявата чума. Това е парад на техниката, убила десетки хиляди хора в страна, която някога ни беше братска. И точно тази техника, точно сега, в този момент, стреля по индустриалната част на украинския град Авдеевка.

Нима забравихте?

Това повече не е парад на защитниците и освободителите. Това е парад на окупаторите. От вашите танкове вече само ни се гади и нищо повече.

Разбира се, нужно е умение да измениш, за обърнеш точно на извратените 180 градуса посланието на този ден, на Деня на Победата.

И, безусловно, ден на търговията с Победата, способна да приеме най-невъобразими форми. (...)

А в същото време в Москва събират продукти за селата и за ветераните от Тверска и Ленинградска области.

Събиране. На продукти. За селата. И ветераните. От Ленинград.

Да ви е честит Денят на победата."
25.
КУРТИ
09.05.2016 12:04:23
2
3
СМЪРТ ЗА МОСАД ЦРУ И ТУРСКОТО РАЗУЗНАВАНЕ МИТ И ТЕХНИТЕ АГЕНТИ .....ПО СВЕТЪТ И У НАС
24.
5
09.05.2016 11:57:59
2
7
Русия се разпада не от днес и не от вчера а вече почти от 100 години или по точно от 3 МАРТ 1818 когато се подписва Брест-Литовксия договор . На практика тя е първата Империя която започва да се разпада после я последват Австроунгария и пр. Разбира се комунизмът с последвалата окупация на Източна Европа спряха разпада за 45 години , но от 1990 той е подновен и на практика Украйна беше само поредено отделяне на сателит. За тези 100 години Русия е загубила 6 млн км2 и 100 млн население а страните отделили се са Полша, Финландия, Беларус, Украйна, Молдова, Грузия, Армения, Азербейджан, Литва , Латвия, Естония, Таджикистан, Узнекиста, Кюрдистан, Казахстан...
23.
Velika Bulgaria
09.05.2016 11:53:36
8
4
Смърт на путлеризма! Свобода за поробените от русия народи!!!!СВОБОДА ЗА НАДЕЖДА САВЧЕНКО !
22.
Samuil + Simeon Kings of Bulgaria
09.05.2016 11:51:21
3
8
Дойде 9-ти (няма значение дали май, дали септември, за тях винаги е ДЕВЕТИ) и гнусните червените московски боклуци почват да реват по всички телевизии и медии..! Същите тези гнусни червени отрепки дето взриваваха църкви, избиваха българи и подариха Македония и Беломорието на насъседни нам държави, само и само да угодят на антибългарската върхушка в Москва...! Същите тия днес отрепки днес се опитват пак да се налагат, пак да дават акъли какво да правят българите..и пак по сталинистки...! Другари алкохолици, ченгеджии и всякви други московски ибрици хващайте влака за Сибир и за Далечния изток (щото това е вашата истинска родина , а не България) щото скоро време хората, ще им писне от вашите комунистически порнографии и ще ядете много шамари...! Толкова, че нито Путин, нито който и да е московски цървул ще ви помогне..! Не го забравяйте това, щото хората помнят добре вашите антибългарски изцепки!
21.
КУРТИ
09.05.2016 11:38:14
4
3
НЕКА МОРМОНЧЕТО ОТ ДЕТРОЙТ СЕ СЪОБРАЗИ С 8 ЧАСОВАТА РАЗЛИКА С БЪЛГАРИЯ .....ЗА ДНЕСКА СИ ЗАРАБОТИ ....ШЕКЕЛИТЕ .....ДА ОТИДЕ ДА ИЗВЪРТИ.....ЕДНА СВИРКА НА БЕН ГУРИОН .....
20.
c
09.05.2016 11:28:22
1
7
Февруари 1945 г. Източна Прусия…

Радистът пак носи заповед за настъпление. Трябва да осигурим връзките на зенитно-артилерийска бригада. Вървим шест километра. Навлизаме в Траутенау. Свечерява се. Влизаме в крайната къща. Там са наши артилеристи, но съвсем не от нашата бригада и даже не от нашата 31-ва армия. Селцето се състои от двайсетина къщи.

Пресичаме улицата. Влизаме в следващата къща. Три големи стаи, две мъртви жени и три мъртви момичета, полите на всички са обърнати над главите им, а между краката им с дъното навън стърчат празни винени бутилки. Вървя покрай стената на къщата, стигам до втора врата, коридор, пак врата и две свързани стаи. На всеки креват, а те са общо три лежат мъртви жени с разчекнати крака и навряни между тях бутилки…

Добре, да предположим, че са изнасилили всичките, после са ги застреляли. Възглавниците са подгизнали от кръв. Но откъде това садистко желание — да ги намушкат с бутилка? И това е нашата пехота, това са наши танкисти, селски и градски момчета, всички те имат у дома семейства, майки, сестри…

Мога да разбера, да убиеш в бой – ако ти не убиеш, ще убият теб. След първото убийство едни ги втриса, друг повръща. После се свиква. Но това тук е някаква ужасна садистка игра, било е нещо като съревнование: кой ще натика повече бутилки, и същото продължава във всяка от следващите къщи. Не, не, не сме ние армейските свързочници. Били са пехотинци, танкисти, минохвъргачи. Онези, които първи са влезли в селото.

Заповядвам да се преместят петте трупа от предните стаи в по-задните, натрупваме ги една върху друга на пода. Разполагаме се да нощуваме в предните стаи…“

„Застигаме цивилното население, бягащо от напуснатите от германската армия източнопруски градове Голдап и Инстербург. На каруци, на коли, пеш, старци, жени, деца, големи патриархални семейства бавно пъплят на Запад, задръстват всички пътища и магистрали.

Нашите танкисти, пехотинци, артилеристи, свързочници са ги изтласкали от шосето, преобърнали са в канавките натоварените им каруци с покъщина, с вързопи, куфари, прогонили са настрана старците и децата и в целия този хаос от хора, коне и коли, забравили за дълг, срам и чест, не мислещи за отстъпващите без бой германски подразделения, с хиляди са връхлетели жените и момичетата.

Жени, майки и техните дъщери са нахвърляни една до друга вляво и вдясно по протежение на цялото шосе, и всяка от тях е обградена от кикотеща се тълпа мъжаги със спуснати гащи.

Облени в кръв, губещи съзнание ги отмъкват настрани, децата, които се хвърлят на помощ на майките си ги разстрелват на място. Кикот, квичещо хилене, смях, викове, стенания. А командирите на тези войници, майори, полковници стоят на шосето, едни се подсмиват, други даже дирижират, насочват — играят ролята на регулировчици. Явен е стремежът всичките им войници да се включат, да не остане никой, който да не е участвувал. Този адски смъртоносен групов секс няма нищо общо с мъст над проклетите окупатори.

Това е вакханалия на всепозволеността, на безнаказаността, тук цари обезличеността и жестоката логика на обезумялата тълпа. Потресен седя в кабината на камиона. Моят шофьор Демидов припва да се нареди и той на опашка, а на мен пред очите ми е Картаген на Флобер. Сега разбирам, че войната съвсем няма да оправдае всичко.

Накрая и полковникът, този, който току що дирижираше, не издържа и сам си проправя път в тълпата, а майорът отстрелва един по един свидетелите, истерически тръшкащите се и крещящи деца и старци.

— Приключвай! По колите!

А след нас вече се задават следващите части. След малко колоната пак спира и аз вече не мога да удържа своите свързочници, които също се нареждат на новите опашки. Около мен моите мили телефонистки се давят от смях и кикот, а на мен ми се повдига и ми причернява пред очите. До хоризонта се простират купища обърнати каруци, разхвърляни мебели и покъщина, трупове на жени, старци и деца…

Стъмва се вече. Вляво и вдясно от пътя се редят германски стопански дворове. Пристига команда да се разположим за нощувка. Моят взвод е разпределен в чифлик, разположен на два километра от шосето. Във всяка стая лежат трупове на деца, на старци и на изнасилени и застреляни жени. Толкова сме капнали, че вече не им обръщаме внимание, лягаме на пода между тях и заспиваме…“
19.
71 години от поробването на Източна Европа
09.05.2016 11:24:51
0
9
На Червения площад ще маршируват ненавистниците на украинската независимост, крадците на грузински земи, убийците на жени и деца, на техните бащи в Украина, които защищават страната си от източния агресор, ще се търкаля техника, която сваля от небето мирни граждански самолети и сипе смърт и разрушения от Донбас до Сирийското крайбрежие.

Русия пак ще се отдаде на носталгични спомени от миналото и на агресивен делириум за настоящето и бъдещето.

Кремълската безотговорна клика пак ще се опитва да плаши близки и далечни съседи, пак ще гъделичка шовинистичните мераци на хипнотизираните си поданици, ще се прави, че дълбоко почита ветераните и пак ще словоблудства с мита за „великата победа“ за да крепи собствения, провиснал вече само на нефтени и газови тръби, на ръждясващи ядрени ракети и на лъжлива пропаганда режим.
18.
`
09.05.2016 11:21:40
0
4
РУСКА МАСТИЯ
17.
d
09.05.2016 11:20:01
2
6
Аз пък бих заключил,че ако я нямаше болшевишката чума СССР,

изобщо нямаше да има Втора световна война!
16.
druga tema
09.05.2016 11:11:46
1
6
Режимът в Кремъл е избрал пътя на реванша, прикривайки го зад фалшиви лозунги. Неговата пропаганда насажда чрез средствата си за масова дезинформация омраза и недоверие към външния свят, а това няма нищо общо нито с европейските ценности, нито с европейския избор, който искаме.
15.
8
09.05.2016 11:09:13
0
9
В действителност в рамките на Втората световна в Украйна се водят не една, а няколко войни. Ще ги изброя: немско-полската от 1939-1945 г.; полско-съветска война – от 1939 г. (руснаците влизат през септември в Западна Украйна като „освободители“, но фактически Сталин и Хитлер си разделят Полша. Реално до 22 юни 1941 г. Сталин е съюзник на Хитлер, и тази истина не трябва да се премълчава). Третата война е съветско-румънската – 1940-1945 г. Започва от инвазията в Бесарабия и Буковина през 1940 г. от съветските войски. Четвъртата война е съветско-немската от 1941-1945 г., известна като Великата отечествена война. Немско-украинската война е петата - от 1941-1944 г. Шестата война е съветско-унгарската – от 1941-1945 г. Седмата е полско-украинска война (1942-1947 г.), а осмата е съветско-украинска и обхваща периода от 1939 до 1954 г. И след края на Втората световна война национално-освободителното движение в Западна Украйна продължава да се бори срещу войските на НКВД и да се съпротивлява на опитите им за налагане на тотален контрол от Сталин. Всичките тези войни са предизвикани от Втората световна, те са част от нея и са свързани с украински територии и украинския народ.
14.
99
09.05.2016 10:33:45
2
6
На този ден ни забраниха да четем западни книги за бизнес и технология, и се пуснаха руски книжарници пълни със книги на комунистически вождове от третия свят.
13.
d
09.05.2016 10:31:55
3
10
Морално, това събития е черна дата, да се пее на руските окупаторски щерки е гъзолизене и предателство срещу България.
Те ни орязаха 50% от територията --- и ни унижиха частната собственост. Нашата икономическа свобода беше потъпкана. Законите бяха изтрити. Заробване, не беше освобождение. Сложиха ни диктатор и режим.
12.
d
09.05.2016 10:27:57
3
8
Русия победи Хитлер не победи Германия. Както е факт, във момента Германия произвежда милиарди повече и е най силната и развита цивилизация във Европа, докато Русия произвежда колкото малка Италия и е джудже на световната сцена освен ако не говорим за облучването със пропаганда което усилено се прави от клетките на КГБ във България. Също ще напомня че ма този ден започна терора на фашисткия Сталин над 20 милиона граждани на Източна Европа. След това той потопи във кръв революциите за свобода на Източна Европа.
11.
as
09.05.2016 10:24:21
5
11
Номер 5 е дал кракто и обобщено истината за събитията. И после някакви руски свине ще ни наричат промити мозъци. Този паметник трябва да бъде съборен и тъпкан от всички а не да се поднасят цветя пред него.
10.
1
09.05.2016 10:23:03
2
1
Пусть всегда будет вибратор
9.
КУРТИ
09.05.2016 10:22:37
4
5
ДНЕС НЕКА ВСИЧКИ ........ЗАМЪЛЧИМ .......ЗАЩОТО ВОЙНАТА ...Е СТРАШНО ИСПИТАНИЕ......ДНЕС ПОНЕ ВСИЧКИ СМЕ РАВНИ......ПОКЛОН.....БРАВО КМЕТЕ .....
8.
sex
09.05.2016 10:20:29
3
3
Курозор - ръководител Елена Ференц
7.
t
09.05.2016 10:19:07
2
2
Пусть всегда будет симулирала оргазъм
6.
c
09.05.2016 10:07:30
2
2
Ne e iasno zashto Neftohimika i Rusia sa edno i sushto -- moje bi zashtoto Rusia iska da ni krade nefta sled kato ni otkradna Severno Cherno More.

Prodajnia kmet veche nareden da lapa pishkite.
5.
Samuil + Simeon Kings of Bulgaria
09.05.2016 10:05:17
7
14
Как ще беше ден на победа срещу фашизма като на този ден руските танкове окупираха Добруджа и ни обявиха война. След което убиха Царя ни, и 160,000 българи офицери и индустриалци по концлагери във Белене и къде ли не. След това ние трябваше да плащаме на окупаторите във долари докато те ни пренесоха архивите и златото във Москва и ни накараха да им вдигаме паметници във всеки град със наши пари. След това си измислиха една сума репарации които ние като неутрална страна трябваше да им плащаме.
През това време те унищожиха всичките ни фабрики и по важните се изнесоха на части към Русия. На тази дата Сталин почна да убива някъде към 20 милиона човека, между които руски граждани и опозиция, украинци, казаци и така. Това беше не ден на победата а ден на започването на руския фашизъм и тоталитаризъм. Нашите земи бяха отрязани, и царското семейство прогонено или убито. Ето така действа Москва. Затова сега има санкции срещу нея и цял свят я мрази.
4.
До 3
09.05.2016 09:58:54
5
8
Не обръщай внимание на долните утайки на обществото. В техните глави има само една дума пари. Как и откъде ще ги вземат за тях не е важно. Само да са много и без труд. Всички читави хора много добре знаят цената платена за тази победа и нейното значение за бъдещето на целия свят!!!
3.
Рускиня
08.05.2016 23:35:47
9
8
До всички, които искат да осере праздника на Победата: ви нищо не можете да знаете, какво означава това е за хората. Ви си свикна, да бъдете продадени и купени! Ви си не знаете, какво това е , да станеш да защитиш своята земя, своята Родина, своите деца. Благодаря на 27 млн. жертви ви имате сега право на животта си. Неблагодарници. Само да знаете да ближите задника на амери, пак продадени и купени, евтенийки!
2.
Asd
04.05.2016 22:45:31
8
12
Kwa pobeda kato nie sme zagubili we da wa eba i promitite amerikanski mozaci
1.
1
04.05.2016 13:39:49
15
14
Ужас
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Дебора с покъртително признание, паник атаките я съсипват, а организма й не разграждал алкохола Дебора с покъртително признание, паник атаките я съсипват, а организма й не разграждал алкохола Попфолк дивата разказа как е катастрофирала и призна, че вечерта се пила 4-5 чаши вино в комбинация с приспивателно  Ще отложат ли с още една година либерализацията на пазара на тока? Ще отложат ли с още една година либерализацията на пазара на тока? Премахването на регулираните цени ще доведе до тежки социални проблеми Протест пред Съдебната палата в София, близките на загиналия Филип настояват за справедливост Протест пред Съдебната палата в София, близките на загиналия Филип настояват за справедливост Организирано е и шествие до пешеходната пътека, където беше прегазено момчето Народното събрание остава без председател? Свалят Росен Желязков в последния работен ден Народното събрание остава без председател? Свалят Росен Желязков в последния работен ден ПП-ДБ и БСП му показаха "червен картон" Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни
Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса Козирогът и Телецът да си пазят парите, а Стрелецът да внимава с храната! Козирогът и Телецът да си пазят парите, а Стрелецът да внимава с храната! Хороскоп за деня – 25 април 2024, четвъртък Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против"
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори