

- Ама госпожо, аз да не съм мъжът ви!

- Кажи ми нещо смешно...
- Е, ти пък веднага за заплатата ми питаш.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Бърза, лесна, чудно пухкава
Процедурата може да изглежда сложна, но всъщност всичко става много лесно и доста бързо
Съставките почти винаги са ви под ръка в кухнята
Едно парче никога не стига
Опитайте го още днес
За да я приготвите не е нужно да имате специални умения за точене на тестото или теглене на тънки кори
Ако не успеете да ги изядете веднага (а това е малко вероятно, защото ароматът им е божествен), може и да ги замразите
Изяжде с още докато е топъл
Максималните температури ще варират от 15 до 25 градуса