


- Утре е 30 годишнината от сватбата ни, искаш ли заколим прасето?
- Защо, то какво е виновно?! Брат ти ни запозна...

- Вселайко!
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Рецептата е елементарна, а само от уханието мигом огладняваш, пък опиташ ли - няма спиране
Казва се “столистна”, защото специалната технология на сгъване на тестото води до образуването на прекрасни пухкави слоеве, които са видими, когато я разчупите
Има си известни тънкости, с които трябва да сте наясно, ако искате накрая козунакът да очарова цялото ви семейство
Облачно почти в цялата страна
Румяна и Георги Златанови благодарят на Бог, че са живи след нападението
Тя много лесна за приготвяне
Този козунак се получава с много богат и разнообразен вкус, а става толкова лесно
Дъжд почти в цяла България
Англия
Празникът става още по-вкусен, ако сами сме си приготвили сладкия обреден хляб