

- Домати, краставици, зеле, лук.
- Да ги варя, или да ги пека?
- Копай!

- Как е главоболието, от което се оплаквахте?
- Замина за няколко дни у майка й.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Ето как приготвя този специалитет главният кулинар на Средиземноморски ресторант Салини
Баровци имаше, яхти имаше, висшите партийни чиновници бяха равни с народа, но някак си... по-равни
Петзвездното изкушение предлага пресен черноморски улов, зеленчуци и сирена от местни производители
Няколко истини от онова време
Техни мишени били често пъти японски и арабски туристи
Ако няма откъде да си купите пресни миди днес, за да си приготвите и опитате тази морска вкусотия, решението за вас е на ул. „Княз Ал. Батенберг“ 2, в Средиземноморски ресторант Салини
Вижте рецептата на шеф-готвач Ивелин Кръстев за най-любимата лятна салата на приятелите на морския ресторант
Няма нищо по-хубаво от онези моменти, в които ти и твоят приятел/годеник/съпруг сте лудо влюбени един в друг
Открийте вкусните предложения в разкошната градина, обгърнати от морски бриз, спокойствие и прохлада
Животното принадлежи към древен подвид, живял и изчезнал заедно с мамутите.