Не сте яли японски палачинки дораяки, а трябва
Нестандартни, но много вкусни
Продукти:
180 мл вода или прясно мляко
240 г брашно
150 г пудра захар
2 яйца
1 ч.л. бакпулвер
1 с.л. мед
Няколко капки олио
Приготвяне:
В купа комбинирайте брашното, пудрата захар и бакпулвера. Разбъркайте, след което добавете яйцата, меда и водата/млякото, олиото. Разбъркайте добре, докато се получи гладка смес. По желание може да я оставите да си почине 20 минути.
Загрейте добре тигана, в който ще печете палачинките и до намажете с малко олио, може да ползвате кухненска хартия. С помощта на черпак оформете малки пухкави палачинки. Изпечете ги добре от двете страни. След това намажете една от готовите палачинки със сладко, шоколад и поставете върху нея друга. Слепете по този начин и останалите.
Ето в какъв размер се предлага да се повишат ученическите стипендии
Желанията ще се сбъднат на 4 зодии днес
Голямо международно признание за Меси и Стоичков
Тръмп ще позволи публикуването на досиетата "Епстийн"
Министърът на енергетиката в Украйна избяга от страната, поради корупционният скандал
Зрелищен арест на таксиджия
Родно село е на тръни заради мечки
"Нефтохимик" продължава напред в Европа
Бившата на Насар разкри как се чувства след раздялата
Облачно с валежи в страната
Бивш ас на ЦСКА се класира за Световното
