Не сте яли японски палачинки дораяки, а трябва
Нестандартни, но много вкусни
Продукти:
180 мл вода или прясно мляко
240 г брашно
150 г пудра захар
2 яйца
1 ч.л. бакпулвер
1 с.л. мед
Няколко капки олио
Приготвяне:
В купа комбинирайте брашното, пудрата захар и бакпулвера. Разбъркайте, след което добавете яйцата, меда и водата/млякото, олиото. Разбъркайте добре, докато се получи гладка смес. По желание може да я оставите да си почине 20 минути.
Загрейте добре тигана, в който ще печете палачинките и до намажете с малко олио, може да ползвате кухненска хартия. С помощта на черпак оформете малки пухкави палачинки. Изпечете ги добре от двете страни. След това намажете една от готовите палачинки със сладко, шоколад и поставете върху нея друга. Слепете по този начин и останалите.
Какво се случва със сметки, кредити, депозити, лизингови вноски и инвестиции с въвеждане на еврото
Кристен Стюарт разказа за брака си: "Вече не съм сама срещу света!"
ЕК с първи решителен ход срещу скъпите жилища в Европа
Сланината - древна храна за лечение на всички болести
3 световни титли за България по киокушин
Радев продължава консултациите с партиите в четвъртък
Хакери удариха любимия сайт на възрастните
Кои ваучери за храна да изберем? Разликите между Наредба 7 и Наредба 11
КЗП удря по необоснованите цени и следи търговците под лупа
Коледна среща между поколенията в Царево
ГДБОП разкри международна схема за онлайн измами при продажба на автомобили
СГС върна делото срещу Иван Демерджиев на прокуратурата заради неясности в обвинението
