Не сте яли японски палачинки дораяки, а трябва
Нестандартни, но много вкусни
Продукти:
180 мл вода или прясно мляко
240 г брашно
150 г пудра захар
2 яйца
1 ч.л. бакпулвер
1 с.л. мед
Няколко капки олио
Приготвяне:
В купа комбинирайте брашното, пудрата захар и бакпулвера. Разбъркайте, след което добавете яйцата, меда и водата/млякото, олиото. Разбъркайте добре, докато се получи гладка смес. По желание може да я оставите да си почине 20 минути.
Загрейте добре тигана, в който ще печете палачинките и до намажете с малко олио, може да ползвате кухненска хартия. С помощта на черпак оформете малки пухкави палачинки. Изпечете ги добре от двете страни. След това намажете една от готовите палачинки със сладко, шоколад и поставете върху нея друга. Слепете по този начин и останалите.
Избухна страшен скандал около спортна кола на 6 колела
Почина велик шампион от старата школа на тениса
Кметът на Варна: С бухалки не могат да ни отнемат свободата, защото сме обединени
Любима рецепта за зимата: Свински ребърца и една съставка, която е евтина, но страшно полезна
"Ножица-трепач" пристига в Бургас, може да станете част от мистерията
Зловеща катастрофа в страната, почина момиче
Кирил Петков към ГЕРБ и ДПС-НН: Има една линия, която не искате да прекосите
Стотици се събраха на протест във Варна
Страшна драма в Русия, в близост до Симеон Николов
В една европейска държава коланите не са задължителни, а колите са за стотици хиляди! Знаете ли коя е тя
Поредeн международен успех за бургаски ветроходци
