

- Така ли, каква е тайната?
- Вчера и двамата ни болеше глава.

- Какво е химическа реакция?
- Това е когато ми пишете двойка, а татко реагира химически!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Купете български продукти, за да подпомогнем родните производители
Сигурни сме, че ако ги приготвите веднъж по тази рецепта, ще искате да ги похапвате всеки ден
Сладкишът напомня на баклава, защото накрая се залива със захарен сироп, фантастичен вкус, който трябва да опитате
Трикът е в реденето на самата баница
Класическа рецепта за най-пухкавия и сладък козунак
Не с прясно, а с кисело мляко пробвайте
Почерпите ли гостите с невероятните крем-сладки, гарантирано никой няма да ви откаже, даже ще искат допълнително
Кората е като тесто за еклери, а кремът вътре – божествено вкусен и пухкав
За това сладко изкушение ви трябват малко бисквити, сладкарска сметана и нескафе