

- А, тя какво прави?
- Цепи дърва.

-Няма го.
-Къде е?
-Бият го сега...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Редица търговци и производители вдигат цените на стоките, при които има спад в потреблението
Цената на свинската пържола е най-висока в София
Основните продукти, влагани в любимата на българина зимнина повишават пазарната си стойност
Цените в турски лири са едни и същи, но реално поевтиняването е от два до пет пъти в сравнение с предходни години
Хората залагат на замразени плодове и зеленчуци или на готови консерви
Съветът на експертите е, ако искаме да ни излезе по-евтина зимнината тази година, да изчакаме септември
Болярите плащат най-много и за кайма. Цената й тук е 7,80 лв./кг, докато столичани броят 7,20 лв./кг
Сиренето става лукс, куфарни търговци пак тръгнаха с млякото
Цените на чесъна, антибактериалния гел, белината и мокрите кърпички също скочиха заради вируса
Плащаме повече за брашно, масло, чушки и домати