

- Иванчо, как звучи в бъдеще време "женя се"?
- Развеждам се...

- Госпожо, вече ви казах - аз съм ветеринар!
- Ох... и аз съм една патка!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Сърбия е една от страните, популярни в цял свят със своята изкусителна кухня и изобилие от деликатеси
Вижте рецептата
Многократните трябва да се перат при поне 60 градуса
Тайната на вкусния паламуд е в маринатата и майсторлъка на готвача, посочва възрастната жена
Може да ги комбинирате с домашна лимонада или пък с чаша вино
Вижте рецептата
Рецептата, която ще прочетете по-надолу, ще ви спести време и всъщност е много по-здравословна
Този прекрасен сладкиш ще направи денят ви по-вкусен, а настроението по-ведро, защото ще нахрани всичките ви сетива - вкусен, красив и много ароматен