

- Добър ден, много се извинявам за закъснението!
- Нает сте!

- Сега ми обяснете как ударихте пешеходеца?
Шофьорът:
- Господин полицай, изобщо не съм го удрял! Аз спрях за да му дам предимство и той припадна от изненада...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Става невероятно мек и с много фин вкус благодарение на изварата
Сирни Заговезни поставя началото на най-големия пост през годината - Великия
Разчупвате зачервената коричка, а вътре пласт след пласт пухкаво тесто, сред което се крие вкусно краве сиренце, да не говорим как само ухае божествено на масло
Процедурата може да изглежда сложна, но всъщност всичко става много лесно и доста бързо
Толкова е проста рецептата, дори и начинаещите кулинари ще се справят
Пухкави слоeвe тeсто, смeсeни с ароматна плънка в нeвeроятна хармония
Ароматът му ще ви примами, а пухкавостта му ще ви плени завинаги
Правих го три пъти тази седмица и всеки път се унищожава до трошичка – направо от тавата
Направата му не изисква сложни процеси и техники
Мериш всичко с чаша, оформяш, печеш и готово