

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Непременно опитайте тази рецепта
Тестото трябва да се омеси бързо, това е основното и единствено правило за успех, пържат се много бързо и набъбват като еклери
Рецептата я имам от една приятелка
Такъв резил не бяхме гледали в кулинарно предаване
Сервира се върху канапе от сварен ориз и поръсено с накълцан пресен магданоз
Вижте рецептата
Гъбената супа ухае на гора и уют
Семпли, пухкави и много вкусни, тези лесни Мързеливи домашни бухтички са идеалното предложение за начало на поредния работен ден (или пък мързелив уикенд)
Байдън прати съболезнования на близките на чернокожата Соня Маси
Ето каква е тайната