

- Е па игнорирах я... вече два пъти...


Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Рецептата не е сложна, а приготвянето на сладкиша отнема буквално няколко минути
Вижте рецептата
Леко, ефирно и божествено на вкус
Въпреки дългия списък с необходими продукти, тази рецепта е идеална за всеки новак в кухнята
На този ден православните християни ядат за последен ден месо преди началото на 7-седмичните великденски пости – т.е. "заговяват от месо"
С изтънчев вид и неустоим вкус - всички гости ще са впечатлени
Можете да приготвите десерта с фъстъци, лешници, бадеми
Освен ечемик и хмел, бирата съдържа и естествени киселини, които имат свойството да разтворят всякакви примеси
Вкусна и ароматна гозба с пилешко месо
Ето какво ви е нужно