

- Домати, краставици, зеле, лук.
- Да ги варя, или да ги пека?
- Копай!

- Как е главоболието, от което се оплаквахте?
- Замина за няколко дни у майка й.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Процедурата по месене е лесна и простичка, а резултатът - малкат фантазия от тесто и плънка
Апетитни, ароматни, с хрупкава външност и сочна плънка отвътре
Толкова лесно се прави, че всички биха се справили
Питката става мека като душичка, откакто я направих вкъщи, не можем да й се наситим
Няма как да сбъркате с тестото, винаги се получава перфектно
Меко и крехко тесто, апетитен вискозен пълнеж. Изглежда страхотно, има страхотен вкус
Всички ще искат рецептата
Всичко, от което се нуждаете, са няколко съставки, малко време и ще имате изключителен хляб, по-добър от този в пекарните
Сервират се със соев сос за потапяне и много добро настроение