

- Запой в гараж, върху щайги.


Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Ето я рецептата
Рецептата е лесна дори за начинаещи
Пекарната на ритейлъра отново впечатлява с изобилие от козунаци
Грехота е да не опитате да го направите
Няма сложна техника, а резултатът е впечатляващ
Запретвайте ръкави, тази година на Великден ще си направите домашни козунаци
Резултатът надмина всички очаквания, станаха огромни конци
Аз обичам да добавям локум или стафиди, а понякога и сладко – според това какъв точно вкус искам да имат масленките, но вие може да приготвите и основния вариант с орехи
Този любим десерт е познат на много хора от детството и се приготвя за нула време
Този козунак се получава с много богат и разнообразен вкус, а става толкова лесно