

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Бон апети
Благовец е единия от двата дни, при който по време на строгия великденски пост се разрешава на трапезата да има риба
Тя е фаворитът на зимните месеци
Вижте рецептата
Вижте отчета на БАБХ за последните три месеца
Ако консумирате твърде много сладко, възможно е да се чувствате уморени и без настроение
Зимен вкус с дъх на празнична трапеза
Сърбия е една от страните, популярни в цял свят със своята изкусителна кухня и изобилие от деликатеси
Емпанада е вид печено или пържено хлебче със сладък или солен пълнеж
Рецептата за направата им е много лесна и всеки от нас може да я направи вкъщи