

- Е па игнорирах я... вече два пъти...


Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Единственото, което трябва, е малко търпение, докато магията се случва в хладилника
От свещен дар в древността до съвременен суперплод – какво прави смокините толкова ценни и как се приготвя популярният еликсир със зехтин
Остатъците се съхраняват до 3 дни в хладилник
С помощта на миксер целият процес е лесен, а резултатът са невероятно меки кифли, които ще зарадват всички на масата
Тази овесена каша с вкус на тирамису е без захар, а комбинацията от семена от чиа, овес и кокосово мляко ѝ придава кремообразна текстура и богат вкус, идеални за енергично начало на деня
Резултатът е хрупкав отвън, пълен с разтопен кашкавал и сочни зеленчуци отвътре
Когато ми се яде нещо топло, но не ми се чака да втасва тесто, тази пица от тортила е спасение, готова за по-малко от 10 минути
Тази рецепта е най-лесният начин да превърнете обикновените палачинки в семеен фаворит
Правя това през ден-два и всички у дома ме питат за още
Не е необходимо месене, с минимално абсорбиране на олио и перфектна текстура, тези домашни мекици са идеални за закуска или междинно хранене