

- Иванчо, как звучи в бъдеще време "женя се"?
- Развеждам се...

- Госпожо, вече ви казах - аз съм ветеринар!
- Ох... и аз съм една патка!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Тестото за приготвянето им съдържа мая, което означава, че трябва да втаса
Непременно опитайте някой път – ще зарадвате приятно близките си с този ефектен шарен сладкиш
Приготвят се лесно, а нежният им вкус ще ви държи „топло“ цял ден
След изпичане баницата е мека като дунапрен, но отвън е с тънка хрупкава коричка
Ще ви стане любимата рецепта
Характерното в тази рецепта е, че питката се приготвя от течно тесто
Отвън е с тънка хрупкава коричка, а отвътре е мека и сочна
Пухкави слоeвe тeсто, смeсeни с ароматна плънка в нeвeроятна хармония
Пригответе се за неустоим вкус, който ще се впише във вашия безопасен кухненски репертоар!
Бон апети