

- Исках просто да напиша рецептата на тишина.

- Огромна! Нали знаеш как говоря аз и как майка ти...!?

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
За плънката ви трябват малко сирене и кашкавал, а резултатът е впечатляващ
Да се поглезим през уикенда с това сочно изкушение
Веднага отидете до магазина за продукти и я направете още днес
Това е най-добрата рецепта за любимата баница
Рецептата за тези солени тригуни е на свекърва ми и си я пазя като зеницата на окото
Вървят и за закуска, и за обяд
Лесна за приготвяне и изключително вкусна, това е идеален избор за всякакъв повод
Гостите ми я обожават и винаги знаят с какво ще ги почерпя, като дойдат у дома
да нямате кори в хладилника, няма страшно, защото тестото се приготвя сравнително бързо
Плънката не е сложна, но изисква внимание към детайла