

- След бутилка водка можеш ли да работиш?
- Да.
- А след две бутилки?
- Мога!
- А след тях?
- След тях не мога да работя, но мога да ръководя.

- Не!
- А свещи?
- Също не!
- А кандила?
- Господине, тук е прокуратура! Тук няма нищо свято!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Рецептата е от Турция, а както е известно, там са царе на баниците
Тези са нещо изключително – апетитни, ароматни, с хрупкава външност и сочна плънка отвътре
За плънка използвайте каквото обичате, всякак става вкусно
Характерното в тази рецепта е, че питката се приготвя от течно тесто
Има една лесна и бърза рецепта, която ще ви осигури най-добрия сладкиш със сирене или със сладко в зависимост от вкуса
Уникални са, вижте рецептата
Сладкишът напомня на баклава, защото накрая се залива със захарен сироп, но е много по-мекичък и вкусен
Съществува един изключително прост трик, който напълно ще промени резултата
Имам рецептата от изселничка
Цялата „тайна“ е в малкия трик с нарязването на корите, който гарантира много въздушност на баницата