

- След бутилка водка можеш ли да работиш?
- Да.
- А след две бутилки?
- Мога!
- А след тях?
- След тях не мога да работя, но мога да ръководя.

- Не!
- А свещи?
- Също не!
- А кандила?
- Господине, тук е прокуратура! Тук няма нищо свято!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Комбинацията между леко сладък и солен вкус, хрупкави зелеви листа и нежна плънка превръща това ястие в истински гурме хит
Изключително бърза и лесна за приготвяне рецепта
Мекото маслено тесто, съчетано със сочния ябълков пълнеж, ще изпълни цялата кухня с аромати и ще създаде неповторима домашна атмосфера
Много подходяща както за празнична трапеза, така и за всеки ден
Тази рецепта е истинска магия и гарантира страхотен резултат всеки път
Тя представлява апетитна запеканка, в която сочна кайма, картофи и крехък патладжан се редуват в съвършена хармония
Ако това се бе случило, 95 % от дюнерджийниците в Германия, щяха да бъдат засегнати
Стават меки като памук и толкова вкусни, че просто не можете да спрете да ги ядете
Предстои празник на тракийската баница
Ето я рецептата