

- И защо си толкова радостен?
- Защото ми отказа!...

- Защото на балконите в Белгия няма място за големи бидони.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Цялата „тайна“ е в малкия трик с нарязването на корите, който гарантира много въздушност на баницата
Рецептата е семейно наследство
Тя съчетава нежния вкус на лапад или спанак с богатството на пухкаво тесто, деликатния аромат на масло и свежестта на пролетната зелева салата
Може да е и сладка, и солена
Грехота е да не опитате да го направите
Няма сложна техника, а резултатът е впечатляващ
Празникът, който е познат и като Лазарова събота, Лазарица, Лазар, е подвижен и винаги се пада в събота точно осем дни преди Великден
Резултатът надмина всички очаквания, станаха огромни конци
Цялата тайна е в приготвянето на много бързо тесто, което не е необходимо да чакате да втаса
Рецептата е елементарна, а само от уханието мигом огладняваш, пък опиташ ли - няма спиране