

- Госпожице, много ми харесвате! Искам проблеми от вас.

- А защо не овце?
- Е, то беше веднъж!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Без миксер, без кухненска везна, а става уникален сладкиш
Не пестим от материал, за да се получи вкусна и пухкава
Как да ги приготвим
Отлична рецепта за пухкаво изкушение, чийто вкус много напомня на любимите ни еклери
Това ястие е идеално за бързо хапване, когато времето е ограничено, но все пак искате нещо вкусно и питателно
Вкусът ме връща в детството
Вкъщи не правим друг десерт
Хлябът става сочен отвътре, с големи пори и тънка хрупкава коричка
Гозбата е само от 3 съставки, нужен ви е обаче сос Цезар
Следвайте тази изпитана рецепта и се насладете на съвършенството на вкусовете