


Скъпа, пак нямаха да ми върнат.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Аз обичам да добавям локум или стафиди, а понякога и сладко – според това какъв точно вкус искам да имат масленките, но вие може да приготвите и основния вариант с орехи
Този любим десерт е познат на много хора от детството и се приготвя за нула време
Лесна рецепта за вкусна Зеленчукова запеканка с наденица
Може и да не ви се вярва, но те се получават със страхотна златиста коричка и месото буквално пада от костите
А след това всички не спират да ме хвалят и да искат допълнително
Този козунак се получава с много богат и разнообразен вкус, а става толкова лесно
Лесни са, практични и толкова вкусни, че ще се чудите защо изобщо сте купили хляб
С тази рецепта няма да сгрешите, най-сполучливата е
За да приготвите най-добрата баница, не е нужно да добавяте никакви скъпарски съставки, а само да нарежете корите на ивици и да ги нагънете в сместа, като ги напоите добре
Празникът става още по-вкусен, ако сами сме си приготвили сладкия обреден хляб