

- Стига бе Митко, 37.2 градуса са само!

- Тате, сватбата ми е утре!
- Именмо! Точно това имам предвид!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Това е много сочен сладкиш, мек като пандишпан и ароматен
Този десерт е истинско блаженство
Нямаме търпение да изстине и да стегне, веднага го хапваме с лъжица
Така я правят сръбкините и македонките, а те, както е известно, са майсторки на баниците
Направете ги на вашите деца
Индексът на тържищните цени се повишава през седмицата
Меки като памук и неустоимо вкусни
За нула време се прави и може да я хапвате за закуска, обяд и дори – вечеря
Перфектен за следобедната неделна закуска
Пълнените патладжани по тази технология са сочни, ароматни и разкошни на вкус