

- Госпожице, много ми харесвате! Искам проблеми от вас.

- А защо не овце?
- Е, то беше веднъж!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
На този ден православните християни ядат за последен ден месо преди началото на 7-седмичните великденски пости – т.е. "заговяват от месо"
Нарекох го кекс от кайма, уникален е
С нея те стават невероятно крехки и сочни
Вкусна и ароматна гозба с пилешко месо
Вкусът им е пристрастяващ
Лесна за приготвяне и изключително вкусна, това е идеален избор за всякакъв повод
В последния ден на почивка събрах смелост и помолих леля Люся да ми разкаже как приготвя своя специален сос от печурки
Зелевите кюфтенца се запържват в тиган със сгорещено олио на среден огън до златисто от двете страни
Как да го приготвите
Може да приготвяте ястието на всеки празник и то винаги ще бъде гвоздеят на трапезата