

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Гневен клиент е заснел цената на кашкавала в България и Германия, разликата е шокираща
Колко пъти е поскъпването от фермата до щанда
По 20 стотинки се начисляват на сметките от 1 януари
По-скъпо купуваме сиренето, кашкавала, маслото
Пилешкото месо и каймата също са поскъпнали доста
Владимир Иванов: Пикът беше достигнат в края на ноември
Вижте при кои продукти е най-голямото увеличение
Лесна и вкусна вегетарианска запеканка, която да си похапнете на обяд или вечеря
Ръстът на цените на млечните продукти е над 50%
Задължително правило е, когато пържете кашкавал, сирене или топено сирене, да използвате много олио и дълбок съд