

- Иванчо, как звучи в бъдеще време "женя се"?
- Развеждам се...

- Госпожо, вече ви казах - аз съм ветеринар!
- Ох... и аз съм една патка!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Ресторантьорският бранш може и трябва от всяка негативна ситуация да мотивира креативност, за да стане по-гъвкав, убеден е дългогодишният предприемач Юлиян Георгиев
Много полезна храна
Нещо по-екзотично за трапезата
Нещо по-екзотично за трапезата
Създаването на бадемово брашно е доста лесен процес, така че всъщност може да се направи и у дома
По рецепта на Мерил Стрийп
Певицата добавя и малко боровинки
Вървят със сладко, мед или кленов сироп
С неустоим течен център
Актрисата разкри как се правят английски мъфини