

- Госпожице, много ми харесвате! Искам проблеми от вас.

- А защо не овце?
- Е, то беше веднъж!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Трудът на главен счетоводител в Радомир също е оценен под този на хигиениста – 1260 лв.
Във виното (червеното) е истината...
Ако я добавите към месото по време на готвене, то ще добие златиста коричка и ще се топи в устата
Както всяко едно ястие, така и тиквеникът си има своите тънкости и специфики, които е добре да спазвате
Ще ви споделим чудна рецепта за заливка за мусака, от която ще си оближете пръстите
Ако я добавите към месото по време на готвене, то ще добие златиста коричка и ще се топи в устата
Начинаещите готвачи считат, че за да придадат желаната ефирност на палачинките, количеството на яйцата в сместа трябва да бъде значително, но дали е така...
Толкова са вкуснни, че една порция няма да бъде достатъчна
Приготвени по този начин, кюфтетата се получават уникално вкусни
С този трик, използван още преди десетилетия от опитните домакини, ще премахнете мухъла завинаги