

- Скъпи, не бъди песимист!

- Хайде да избягаме!
- А бе, по-добре да кротуваме, че да не стане по-лошо...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
В социалните мрежи той описва посещение в изискан гурме ресторант в малкия град Попинци, където шеф-готвачът се представя като много талантлив и обучен от световноизвестния готвач Джейми Оливър
На 8-ми март тук ще е повече от празнично
Главеният готвач Шеф Николай Янев е верен на традицията в добрите ресторанти
В училището ще преподават кулинари както от България, така и от Италия
Ще отвори заведение
Хотелите са първа линия на самия плаж
Разкриха какво ще включва менюто им
Има обаче и места, където продават порция цаца за 26 лева
Ако спазваме традициите, ще купуваме в пъти по-малко, а май ще е най-добре да поръчаме от ресторант, ако не сме много хора