

- Този, който сам си купува уискито...

Жената пие едно, две, три, па като се сети...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Двама са основните партньори, които създават най-голямата и най-сладката локация в града - шеф Гогов от сладкарски бутик "Долче" и "Торти Нико"
На 8-ми март тук ще е повече от празнично
Главеният готвач Шеф Николай Янев е верен на традицията в добрите ресторанти
Турската ривиера отдавана е сред предпочитаните дестинации за местните, особено след края на активния летен сезон
В училището ще преподават кулинари както от България, така и от Италия
Хотелите са първа линия на самия плаж
Разкриха какво ще включва менюто им
И показа на нашите ресторантьори колко са далеч от „звездите на Мишлен“
Много е важно какво трябва и какво не трябва да се яде, споделяя Силвена Роу