

- Госпожице, много ми харесвате! Искам проблеми от вас.

- А защо не овце?
- Е, то беше веднъж!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Стараем се да гоним горе-долу стандарта на София, каза Христо Евтимов
Разчита се и на персонал от трети страни
Смъртта ѝ е настъпила на 17 юни 2025 г. в дома ѝ в Бруклин, Ню Йорк
Варненският готвач Мартин триумфира в кулинарната битка срещу Ивайло
Тайната се крие в една малка подробност
Може и да не ви се вярва, но те се получават със страхотна златиста коричка и месото буквално пада от костите
Според информацията за рецепционист заплатата е 820 евро, за главен готвач между - 2,050 и 2,560 евро, за работник на скара - 980 евро
Да, много прилича на руската, но не е
За сладкар пък плаща също солидна заплата - 4500 лева
Трудът на главен счетоводител в Радомир също е оценен под този на хигиениста – 1260 лв.